Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 81 920
  • 828
  •   23
Отговори
# 735
Извинете невежеството ми, но какво е това дриндълче!

# 736
И аз бях невежа, адаш и го проверявах - традиционна женска носия, характерна за Бавария, Германия , Австрия…
Ал, прекрасна си и с  чудни маратонки:)
ДХЗ, Лизи, Момето, много сте хубави с широките дънки.
Гледах, че сега предлагат някакви модели “барел” още по-широки , ама мисля, че не мога да си мина психологическата граница спрямо тях, че да ги обуя.

# 737
Барелът просто се стесняват леко надолу, не са по-широки:

# 738
Не знам как ги харесвате тези барели, с него краката ми изглеждат като обръчи на бъчва...дори и на слабите жени!
Това е другата ужасяваща ме женска дреха като и едни палта teddy bear ли бяха, какви бяха...жените добиваха силует на малки мечки! Flushed

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 16:57 от mimi.7299

# 739
Бомболино, наясно съм какво е, човекът беше купил комплекта от традиционен магазин за тиролски носии и беше пола, сако и ризи, а елечето просто не го е взел.
нещо такова беше
Скрит текст:
полата и сакото бяха от фантастичен вълнен плат. Полата беше обточена с кадифени панделки и сребристи като гайтани, в тон с колана на еделвайси и листенца. Зимен костюм, сакото беше толкова плътно, че го носех до първи сняг
Дамските ризи не са само дълбоките деколтета които виждаме на Октоберфест, а са носели и съвсем затворени, с якички до брадата.
Съжалявам, че от ония времена имам пет снимки....

Барелите на мен не ми допадат особено, ем съм висока и слаба, стоят ми смешно.
Границата ми за момента е Narja-та на Replay

Момето, маратонките са ми любими Heart
Голям почитател съм на марката, много здрави, удобни и стоят прилично като се преобуеш от токчета в тях

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 13:31 от Al Georgieva

# 740
  • София
Barrel са като бъчва, то наистина оттам идва името. Не знам изобщо на кого биха стоели добре.

# 741
Barrel са като бъчва, то наистина оттам идва името. Не знам изобщо на кого биха стоели добре.
На ЧеКа Wink

# 742
Виждала съм много хубаво застанали барел дънки, но наистина не са за всеки, виждала съм и не добре стоящи, зависи от фигурата.

На мен ми харесват, много шик, сега през есента, се съчетават с къси палта

Mimy8809, аз бих те насърчила да пробваш, мисля че на теб ще застанат, но гледай да е по лек плат, да падат добре.

# 743
За къс барел ли става въпрос?
Това стои добре с кубинки и боти

# 744
  • В заешката дупка
Аз имам барел дънки и много си ги харесвам и нося. Искам и барел панталони. Само да открия “моите” и веднага си ги купувам.  Но аз не държа  постоянно да изглеждам “елегантно”.

….

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 23:23 от ЧеКа

# 745
За къс барел ли става въпрос?
Това стои добре с кубинки и боти
На мен лично ми стои добре барел над кокалчетата дължина, но това е много индивидуално.

Цитат
Аз имам барел дънки и много си ги харесвам и нося. Искам и барел панталони. Само да открия “моите” и веднага си ги купувам.  Но аз не държа  постоянно да изглеждам “елегантно”.
Тези снимки мисля съм ги показвала:

Да, Чека - на теб много хубаво ти застават барел дънки!
Аз имам панталони барел, харесвам се с тях, успех да си откриеш и ти!

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 15:44 от Sweta

# 746
Момичета, много благодаря, страхотни сте!

Днес пристигнаха 2 къси палтенца и ще се разходя да видя дали ще се съчетаят добре, стана ми любопитно дали ще ми седи такова нещо. Аз обичам широки панталони, много са ми удобни и никак не са женствени, знам Sweat Smile

ЧеКа, супер си с твоите барелки!

# 747
ЧеКа, добре ти стоят 🙂
Много ми е любопитно би ли се облякла така?
Харесват ми много визиите, но искат по-различен от мен типаж, теб си те представям

Мими88, и нашето яке е готово 🙂
Чакам да се покажеш

# 748
Мими 8809, да покажеш Hands Plus1
Цитат
Аз обичам широки панталони, много са ми удобни и никак не са женствени, знам Sweat Smile
Всъщност, ако са подходящ модел и добре избрани, тези дънки стоя секси - по един небрежно/елегантен начин.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 16:32 от Sweta

# 749
На ЧеКа Wink
И на мен Wink
След като майка ми (78 год) ме хареса с тях, смятайте колко не-толкоз-зле ми стоят! Над кокалчетата ми са.

Това е другота ужасяваща ме женска дреха като и едни палта teddy bear ли бяха, какви бяха...жените добиваха силует на малки мечки! Flushed
Хмммм, сигурна съм, че ме наричат мечка зад гърба ми, но в лицето ми само комплименти съм получавала Simple Smile Но разбира се на тез години отдавна не вярвам във женската искреност Wink

Иначе и аз вчера бях като вас със широки тъмносини и дълги дънки + breton shirt + черно кожено яке и като се прибрах щерката отбеляза, че съм била "много френска", което ме разсмя, защото ми беше убегнало напълно. Нещо подобно бях докарала, другата седмица ни чака хубаво време, ще повторя със бели дънки:

PS Мариета, ще ми позволиш ли забележка за жълтия ти тоалет?

PS Света, има нещо в тази втората илюстрация, което ме дразни - тези боти са неподходящи за барел според мен, защото скриват хубавия глезен, който е идеален контрапукт на масивната форма на барела. Първата ти илюстрация беше перфектна! Чека също беше с боти/кубинки?, но с много по обран силует и изглеждаше идеално.

Аз обичам широки панталони, много са ми удобни и никак не са женствени, знам Sweat Smile
Аз пак напреки, но по женствен панталон от широкия в моята глава няма! Съжалявам, но за мен женствено не е равнозначно на тясно/описващо/секси/предизвикателно/revealing/довършетесинонимнияред.
Красиво ми е, елегантно ми е, секси ми е, без капка вулгарност и пошлост!
Например:

Добавям и една любима класика на Хелмут Нютън:

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 16:54 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт