Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 82 855
  • 835
  •   27
Отговори
# 825
Много хубави модни снимки, Ал! Благодаря за споделянето. Моите офис-маратонки също са Премиата. Между другото кафявото късо палто е супер, бежовото с кафявата яка не толкова, но и двете ще ги оставя и ще ги нося.
Теди, идеално изглеждаш в зелено, на мен и скъсената ти коса ми се вижда дълга и много красива!
Света, много сладко котенце, дано си намери човек скоро! Ние имаме 4 котки и 2 кучета, засега това ни е капацитета, но някой ден определено бих спасила животно.
Адаш, приятна разходка! Ти си ми другият еталон за стил, супер си с молива и джуфките!

# 826
Мерси Адаш!
Ето кой намерихме ние на екопътеката!

# 827
Mimi,
Какво ще правиш тази розова душа?

# 828
Ал, благодаря за предложението, таза марка не ми бе позната. Сега разгледах, сякаш малко са уголемени моделите. Харесаха ми поне няколко. Преди това бях гледала и на Boss, обаче дали са удобни? Но сякаш са с повдигната пета, каквото търся.

Мими, много свежо изглеждаш сред природата. На Аса и двете прически ми харесаха.

# 829
На язовира!

И речни миди, който не е виждал!

# 830
Не знаех че има речни миди.
Много хубави снимки Мими

И от мен едно коте

свежо е.
и още от града

и

Tit, за Boss маратонки, мисля Siska има и е доволна.
Premiata имат различни модели, някои са по-повдигнати.

Хубава вечер момичета!
Ще гледам

# 831
Ал, много яка визия, пипнато!
Кажи после хубав ли е филма? И мен ми се ходи на кино!

# 832
  • София
Льоня, мернах днес на витрина готино яке на Стамболийски и Средна гора. Вталено изглеждаше на манекена, в цвят керемиден. Бях в кола и не успях да снимам за съжаление. В понеделник, ако имам време ще се разходя да го щракна.

# 833
Льоня,коментара ми беше по повод поста на Ал с палто Тедибеар и Пухено дълго яке. Иначе,да  и аз казах,че за дълго стоене в студ е добро дългото яке. Simple Smile
Теди,страхотна с тозио аутфит и въобще.
Аз  не бързам с прибиране на летни дрехи. Днес с лилава рокля памук и лен до към коляното,дънково яке мента,лилави маратонки,лилавозелен шал.И се надявам да облека още летни рокли,за които през лятото беше горещо..

# 834
  • Бургас
Здравейте!
Да ви покажа днес какво си купих. Бях като луда с картечница!:sob:

Роклите са от Зара.
Обувките от Фабиано.

# 835
  • Ямбол
Аз се отчитам с няколко дни във Виена и Братислава, рязко безстилие 😆, няколко обиколени музея и галерии и доста дъждец.

Виена
Скрит текст:

Музеят на приложните изкуства:

Операта

Дунав 🩵

Св.Стефан

Музеят на историята на изкуството:

Природонаучният музей

Белведере

И Климт

Моне

Писаро

Братислава

Скрит текст:
Площадът на свободата

Портата Михаил

Уличка

Тава мисля че е сградата на театъра им

Паметник на Кирил, Методий и Горазд в двора на замъка

Гледката от кулата на замъка

Св.Мартин

И аптеката срещу катедралата

Изкарах ги облечена така и с тънката ветровка под това яке на Уникло, че температурите бяха око 14-15 гр и не спря да ръми през всичките 5 дни 😆.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 21:25 от Майола Бени

Общи условия

Активация на акаунт