Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 84 928
  • 870
  •   36
Отговори
# 810
  • София
Огромно благодаря на Надя за споделените линкове.

Вдъхновена от всички, които се показахте в последните дни (не изброявам, за да не пропусна някого) се отправям към гардероба да прибирам летни и вадя есенно-зимни.

Хубав да ви е уикенда, момичета Flowers Cherry Blossom

# 811
Teddy Bear палто

и още
Скрит текст:

Самото име на палтото е Мечо Теди/Мечката Теди. Не разбирам защо някой се засяга.
Света не я видях

ЧеКа, бях поръчала това

влюбих се точно в бялото, но още като го вадех от кашона ми се виждише огромно, направо собствен живот имаше 🙃
Замина обратно, София не е за толкова дълго бяло, а и никой вкъщи не ме хареса.

Индиго с 🍋🍋🍋 комбинацията на Мариета на мен ми хареса много, с все маратонките, бижутата много отиват, прическата ѝ също.

На повечето снимки които виждам тук, бих сложила други обувки, едни фенси токчета, боти, ботуши, т.н. веднага ще променят вида, но за работа, ежедневие, претичване през половината град, каране на кола и т.н. човек гледа първо функционалност.

И малко снимки от една мини изложба на KOTK (графити артист, татуист, стрийт арт) в Дом на Киното

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 09:09 от Al Georgieva

# 812
  • тук-там
Добре, че се показва Надя, за да ни вдъхновява за по-добра форма и вечна младост Simple Smile
Ася, страхотна си със скъсената коса!
Ал, интересна изложба! Жалко, че не съм в Сф.

# 813
  • София
Teddy bear само по себе си означава плюшено мече, а не мече на име Теди.

# 814
Ал,
Толкова си права за обувките и какво ни възпира…
Аз напр имам сини велурени ботуши, равни, НО пък са дебели…
А по пражките павета си е изпитание с токове и тънки подметки.

# 815
Бях на масаж, цялата съм схваната. Сега тръгвам за екопътека Ванча. 5 км отиване и връщане, че инсулина трябва да се гори!
Анджи, ти до къде стигна с твоя?
Аз също изключително харесах Мариета с индиго, жълто и жълт чорапогащник, барабар с обувките. Толкова свеж и жизнерадостен вид...и хубаво и стоеше полата. Ама нали знаете, че аз си падам по накъсан силует барабар с късите ми дебели крака. И палто с подаваща се пола ми харесва, абе...вкус!
Асе, Асе, чудна е косата.
Зимната ми пухенка е дълга, тясна като кюнец и с колан с катарама. Много си я харесвам, на Ли купър е. И златни ципчета...сврака, сврака, божеее!

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 12:06 от mimi.7299

# 816
Вчера пропуснах петъчния си масаж поради работни ангажименти, че в края на тримесечието е лудница и ме е яд. Напазарувах, пуснах пералнята, миялната, робота, пъхнах едно пиле във фурната да се пече и оставих домашните да се занимават с довършителните фази. И сега отивам на фитнес плуване, джакузи и сауна.

# 817
Отдавна не съм се включвала в темата, но попрочитам. При мен от две седмици стил особен няма. Оказа се, че трябва да внимавам с токчетата, и с обувките като цяло. Явно съм имала висок свод и малко ми се е смъкнал. Набивам и на пета и странично. Тези дни съм все с маратонки. Сега разтъпквам едни в къщи и мисля, че са най-удобните ми, които някога съм имала , не че съм фен на маратонките де Simple Smile.

Тези са по-спортни, сега си търся малко по -официални, така да се каже. Ако имате предложения, давайте.
За палтата Теди беар, имам едно кафяво, леко рунтаво, като овчица е, и много си го харесвам, въпреки че е овърсайз. А пък аз, едно време, овърсайз, широки дънки, никога ! Simple Smile)) Но ето как се сменят вкусовете.

# 818
Моят вкус няма да се смени...мен ще ме изпратят с пола молив и блуза с джуфки! 🤣🤣🤣

# 819
  • София
Мими на мен много ми допада стилът ти.
Успях да видя Надя и няма как да не призная, че и завидях леко за страхотната форма Heart. Днес даже успях да отида на пилатес, раздвижих се добре.
Аз скъсих косата доста, отрязах поне 7,8 см. Показвам се със зелен ленен костюм и кецове разбира се Grinning:

# 820
Тедибеар палтото от снимката на Ал ми харесва,въпреки или точно затова,че е доста оувър за тази манекенка.
Пред дълга пухенка бих избрала палтото. Няколко пъти си купувам дълго яке и се разделям с него. Едно,че се чувствам,като тръгнала по спален чувал,второ,където и да влезеш през зимата е топло и завираш с това нещо. Иначе за стоене навън в студ е ок.
На мариета ми хареса свежата жълта комбинаци. Носила съм същата,когато бях в период на цветни чорапогащи.
Дизайнерските предложения не ми харесват грам.

# 821
Tit*, официалните ми маратонки (тук Wink че официални маратонки звучи странно, но реално се появиха стотици продукти) са Premiata.
на ММ също.

Мими, блузите с панделка ❤️
Днес вечерта ще си сложа любимата, ще хвана ММ да ми снима 🙃

Tedy, като кинозвезда си ❤️❤️❤️
Разкошна си така.

Малко снимки от събитието ModaSofia.
Надявам се да не досаждам, мода и стил от българи, на българска земя ❤️

# 822
Теди, Теди, просто си за корица на Вог! Изключително ми харесва костюма ти, обожавам панталони с висока талия, а цветът е мммм! Красавица!
Ал, изключително приятно изненадана съм от българската мода, браво!
Яке и аз нося януари, февруари...през другого време палта. Но съм пешеходка до работа, цели 10 минути!

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 14:31 от mimi.7299

# 823
Аса, хубава нова прическа - честита!
Теди, супер си с костюма, много ми хареса!

Малко извън темата, но да питам - някой случайно да си търси коте? Вчера видях едно сладко, малко коте в Княжеската градина, до паметника. Много е красиво, бяло/светло сиво/жълто - вероятно е женско, на около 4 месеца. Не мога да го взема, защото имам коте. Иска ми се да му намеря дом.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 00:27 от Sweta

# 824
  • София
Пред дълга пухенка бих избрала палтото...
Ако не ти се налага да прекарваш много време навън на студа, да. Но още не съм открила палто, което да топли колкото дълга пухенка с пълнеж от истински пух. Няма такова удобство и приятна топлина!
Другата ми любима зимна дреха е парка от този тип

Това за не много студените дни.

Общи условия

Активация на акаунт