Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 99 725
  • 986
  •   1
Отговори
# 795
Оооох, де да можеше мила...тръгват на часа! ☺️

# 796
  • В заешката дупка
Зимата е мека в Рейкявик. Средна температура около 0.  Най-много да падне до -5. Много рядко нещо повече. Заради вятъра, който си е редовен при нас, усещането обаче е за по-студено време, макар и няколко градуса по-надолу. В Исландия дългата пухенка е практична заради вятъра и мокрия сняг, не заради екстремно ниски температури. А и точно защото не е -20, a -2, примерно, под пухенката мога да се обличам леко, за да отскоча до някъде. Още повече, че при нас където и да влезеш на затворено място - почти винаги е доста топло. Евтино ни е електричеството и отоплението и никой никъде не пести.

# 797
  • София
Дълга пухенка си е много хубаво нещо. Имам две. Единственото неудобство е ходенето с широка крачка. Тогава отварям циповете отстрани. Моите не са много обемни обаче.

# 798
Да, ясно вятър и мокър сняг не предполага палто!
В Бургас също проблем е вятъра...добре, че поне не пада сняг. 😀 Януари, февруари и март са най противни, вятър и влага и тогава и аз ходя с дълго шушляково яке 😀

# 799
  • тук-там
Света, къде е снимката Sad?

# 800
Изтрих я, мтз. Ако си на линия ще я пусна за теб за малко.

# 801
Офтопик, дано не ме затрият
Дами, има ли някоя от вас да живее във Виена?
Търся добър УНГ там

# 802
  • тук-там
На линия съм (но я няма снимката). Прати ми на лични.

# 803
Мариета, не мога да помогна, но пожелавам успех в търсенето и лечението!

мтз, ето:
Скрит текст:
...

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 23:54 от Sweta

# 804
  • тук-там
Мн хубаво ти стои! Благодаря!

# 805
Мерси, мила! 🤗

# 806
  • В заешката дупка
Удобни са дългите пухенки - леки са и топлят. Падне ли температурата под 0 градуса и ако си повече време навън, са идеални, включително и за България.

Аз обичам да ми е удобно. Освен това на мен този тип обемни пухенки ми харесва. А и нямам проблем с оувързсайз или “безформени” дрехи. Хич не държа винаги да ми е очертана талията. Аз, примерно, не бих могла да се възприема в дълга пухенка с колан. Не е моето това.

# 807
И аз харесвам дългите пухени якета.
От както ги открих преди 20 г ….

# 808
  • София
Не съм се похвалила с новата ми есенна прическа Grinning Скъсих косата

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 23:25 от asa

# 809
Аса, толкова романтична си на първата снимка... Чак се замислих за скъсяването на моята коса ( с така нагласа съм).

Общи условия

Активация на акаунт