Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 83 649
  • 848
  •   4
Отговори
# 780
  • Sofia
Бях си харесала дълга бяла пухенка и не я купих точно, за да не приличам на полярна мечка. На крехки  създания е друго.

# 781
Разбрах какво имаш предвид Агент, за дължината на блоковете - представям си.
Др път ще видя с червен чорапогащник Simple Smile макар да е много смело за мен. А може би също син…

# 782
Половината постове не съм видяла
На мен не ми хареса спортно горнище с пола.
Цитат
Не е Теди Беър, но имам оувързайз букле палто, което малко докарва този вид
И аз имам палто букле, моето е баш teddy bear , черно.
Показвала съм снимката, пък който иска и на мечка да ме оприличи /предпочитам все пак да е меченце Wink/
Пускам за малко отново:
Скрит текст:
...

Цитат
Обаче не съм съгласна, че понятието секси се свързва единствено с минижупи, деколтета, прилепнали дрехи и т.н Разбира се това е мое лично мнение, на съпруга ми и всички около мен като се замисля и слава Богу Smile
Подкрепям напълно Hands Plus1

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 22:43 от Sweta

# 783
Светке, не знам ти с твоите 45 кг как ще заприличаш дори на малко меченце. Не е възможно, но ти си много, много крехка. Повечето намъкнали се в Теди Беър не са така...а да не говорим за дебелите. Просто не знам как ще ти хрумне да си дебел и да сложиш Теди Беър щото видиш ли е модерно! 🤔

# 784
  • В заешката дупка
На дългата пухенка мъжът ми на галено вика “юрганчето”. Simple Smile Това е най-удобната връхна дреха за зимата, която имам и когато искам отдолу да съм облечена леко. Хем не тежи, хем топли ужасно много. Нагласена с официални дрехи по поводи разни редовно си я нося зимата.

# 785
Света, не е такова, за което говорим, а и ти си висока и слаба.

# 786
Льоня, късо бомбър яке стои добре с такава пола. Ако е пухкаво, също. На голям бюст ще стои по-добре, отколкото право и широко.

Дълги пухенки и средно широки барел дънки нося и ми отиват, нищо че съм 163 см.

Аз умувам за светъл вълнен бомбър с качулка от промазана материя. Кога и къде ще го вместя в сезоните, не ми е ясно, понеже е светло, нищо че е 100% вълна.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 21:36 от Linofrina

# 787
Светке, не знам ти с твоите 45 кг как ще заприличаш дори на малко меченце. Не е възможно, но ти си много, много крехка. Повечето намъкнали се в Теди Беър не са така...а да не говорим за дебелите. Просто не знам как ще ти хрумне да си дебел и да сложиш Теди Беър щото видиш ли е модерно! 🤔
Мими, как сега 45 кг, поне 50 кг ми сложи да ме зарадваш Kissing Heart. Ако говоря сериозно не зная колко съм наистина. Иначе напълно съм съгласна съм с теб, че зависи от човека - не отива на всеки.

Деси, teddy bear e палтото, на 100% съм сигурна, така  беше обявено и в сайта. Може би статичната снимка заблуждава.

# 788
  • Burgas, Bulgaria
Светка, за пръв път виждам силуета ти, от момичетата знам, че си много фина и наистина е така, ПРЕКРАСНА!!! HeartHeartHeart

# 789
Света, с това палтенце никак не си меченце, много е симпатично и прибрано.
А тази бялата пухенка изглежда уникално топла, ако имах повече студени зимни дни навън със сигурност бих си потърсила.

Може да поръчам да пробвам едни такива дънки от любопитство:

Онези късите на Макс Мара ми идват леко скъпи.
Може би тези са нещо подобно:

# 790
Как 50 кг Светке...но тези палта явно са създадени точно за такакива мацки..създават им чудесен загладен вид! 🤩
Не знам защо обаче и другите се натискат да ги носят...! 🤣
Чека ми то във вашите ширини какво да сложиш като искаш да си леко отдолу и официална. Палто да сложиш ще умреш от студ. Така, че всеки подбира облеклата според средата и условията на живот!

# 791
  • София
Хм, мислех, че в Исландия зимата е мека, заради Гълфстрийм.

# 792
Мерси, Анджи, много си мила! Kissing Heart

Мими 8809, мерси и на теб. Дънките на Бенетон повече ми харесват като модел, първите като цвят, защо не минеш на място да пробваш в някой мол -  барел, барел, но имат разлики.

Мими, моето оптималното тегло е 55 кг, била съм и най се харесвам с него. Но сега не е това Unamused.

# 793

Мими, моето оптималното тегло е 55 кг, била съм и най се харесвам с него. Но сега не е това Unamused.
И моето, но сега съм 10 кг отгоре! 🥴

# 794
Пращай веднага, вземам ги!

Общи условия

Активация на акаунт