Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 83 554
  • 847
  •   6
Отговори
# 765
Имам едни черни обувки, стил като на Ейса, даже още по-ниски.
Никога не ми е хрумвало да ги нося със суичър/анцуг/спортно горнище или каквото там е навлякла.
Пък това кафяво с бяло-синьото нагоре направо не мога да го асимилирам.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 18:52 от mardji1

# 766
Според мен бомбър не стои добре на голям бюст...още по балонест обем ще създаде в горната част!

# 767
Ей такава дължина ми трябва:

АКо ми позволиш да съм напълно искрена това е много компромисна форма и дължина за фигура с голям бюст според мен. Получава се една "boxy" форма точно в горната част, т.е. подчертаваш и бюста си и със широка хоризонтална линия ханша. За да я поизтеглиш трябва да гониш някакви вертикали и монохромни тоалети. С две думи, не е лесно, но ще поразгледам за идеи...

Агент, разбира се Simple Smile
Обувките не са идеални, но това имах Simple Smile
Много ми хареса жълтото и то до лицето ти, харесаха ми краката ти в жълто, полата ти е идеална за теб и се връзва с жълтото като цвят и материя, но някак заедно в този тоалет създават т.нар. висококонтрастен color block и те насичат хоризонтално даже не на 3, а на 4-ри части (заради неоптималните обувки, и за капак първите три са с еднаква "дължина"). Жълтото създава 2 акцента. Високият контраст не е много твой. Виждам те със всяка една от частите, но не и с комбинацията. Извинявай, но понеже аз честичко се озовавам в подобна ситуация (няколко части, сами по себе си хубави и уж съчетаеми, но заедно не работят оптимално), та реших да си кажа!

Ето как правят color block дизайнерите:

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 19:15 от Agent Provocateur

# 768
Не знам Льоня, това късо нещо което даваш за пример не мисля че ще ти стои.
По-скоро стоят добре моделите които качих.
Разбира се, въпрос на самопредставяне е.

На мен много ми харесва пола, токчета и спортно горнище.

# 769
  • Sofia
И аз намирам Ейса Гонсалес за много гореща мацка , за  разлика от мъжете вкъщи.  Казаха, че нищо не разбирам от жени. Joy
И също много внимавам с дрехите  подчертаващи формите, че на тази възраст може да е нелепо.

# 770
С последния сет ДХЗ за мен е много секси. Няма да кажа това, ако жената ми е непозната и я срещна на улицата, но ще си го помисля. На улицата на жена мога да направя например комплимен за парфюм. По- далече не стигам.
Покрай ръстът ми си мислех, че барел дънки няма да ми подхождат, но определено показания по- къс модел много ме спечели и ще пробвам.
Скрит текст:
Някой да си търси билети за концерта на Любо Киров за 17.10.2025?

# 771
Класическото Теди Беар на М.Мара, при цялата му пипнатост, прави жените на мечки.
Изправени на задната крака мечки Wink
Цветисто/ грубичко някак е това изказване.

# 772
Пък това кафяво с бяло-синьото нагоре направо не мога да го асимилирам.
Хмммм!?!

# 773
Ееее, Агент, показаните комбинации не са като на Ейса.
Тези ми харесват.

# 774
Мими, взе ми думите устата, тези барели и палта на мен ми навяват същите асоциация, както ботушите UGG.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 19:50 от finеsse

# 775
Такъв тип дрехи- палтата и ботушите, отиват на много фини жени помоему.

# 776
  • В заешката дупка
Не е Теди Беър, но имам оувързайз букле палто, което малко докарва този вид. И една обемиста кремава пухенка до земята. В нея съм наистина като бяла мечка. Трябва да си направя снимка в цял ръст тази зима и да ви покажа. Simple Smile

Нещо от тоя сорт съм:

# 777
  • София
АКо ми позволиш да съм напълно искрена...
Разбира се! Имаш набито око и отлично възпитан вкус и те чета внимателно, защото научавам нови неща.
Бях показвала тук една дълга черна пола, разкроена, тежка.  За нея ми трябва връхна дреха, с коженото яке си пасва, но ми втръсна тази комбинация.
Скрит текст:

# 778
  • София
Льоня, ти вталено горно, подобно на якето на ДХЗ май търсиш? А някое сако?

Широките панталони, според мен прикриват широк ханш, не го подчертават. Харесвам ги. Те всъщност прикриват и слабо дупе. Някакви такива универсални панталони са Smiley

Барел дълъг влачещ се не харесвам. Ако се вижда глезен, обут дори с бота, да много ми харесва. С кубинки също.

# 779
Абе тва, че на мен теди беар ми приличат на мечки не значи, че за цял свят е така. Комплиментите, които се правят са искренни, има многооо хора които харесват такъв силует.
Мтого повече ми харесва Мариета в жълтото, отколкото дизайнерския color block, особено втория ред са ми бррр.
Чека, ако бях висока и слаба нямаше да се облека пак с бялата плюшка...докарва ми представа за палатка. Но това съм аз...всеки има различни представи и харесвания! 😀

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 21:07 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт