Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 87 884
  • 915
  •   14
Отговори
# 840
А, а тази Латафа, която не е лош клонинг на Бакара наистина, мога да ти я подаря.

# 841
Към горното добавям, че този клонинг е с чудовищна трайност. Една колежка редовно ни облъчва с него.

# 842
Бегели, вероятно❤️, но хич не ме кефи да ползвам имитации, просто не ми доставя същия кеф... 😚
Мис Диорите всичките ги мирисах, ми не са моите. Хубави, но нищо необичайно и запомнящо се...
Вчера си купих пак Герлен, взимам все малки, защото мисля ще ми втръснат...ама не, бързо вървят Grinning

Сутринта се събудих с идеята за Бакарат Руж...ей сега пошушнах на Ричард, и без тва нямам подарък още за РД. Обаче кажете идея от къде да го купя. Дия, твоят също може да пробвам някога, ама пак копие... Sad

# 843
Не е копие като "копие", Мими. Това си е доста реномиран бранд, но както и да е.
Купи си BR540 от официалния сайт https://www.franciskurkdjian.com/eu-en/p/baccarat-rouge-540-eau- … rfum-RA12232.html

# 844
  • тук-там
Ох, аз се побърках по този парфюм сега, ама защо не го купих в Торино - да ме пита човек. Сега къде ще го търся?!
 https://www.fragrantica.it/perfume/Pierre-Guillaume-Paris/La-Nym … e-13-1-71550.html

# 845
Ох, аз се побърках по този парфюм сега, ама защо не го купих в Торино - да ме пита човек. Сега къде ще го търся?!
 https://www.fragrantica.it/perfume/Pierre-Guillaume-Paris/La-Nym … e-13-1-71550.html
От тук https://en.parfumdreams.de/Pierre-Guillaume-Paris/Unisex-fragran … index_111361.aspx
Ако си в Бг – с доставчик от Германия, ако си в Италия – доставят до там.

# 846
BR540 е един от тези супер популярни аромати, които успявам да намразя преди да съм ги тествала дори.

# 847
Аз не бих го купила. Едно,че вече еуфорията към този аромат мина,второ клонингите и имитациите са досущ като него и макр,че вълната премина,пак всеки втори носи нещо с този мирис....

# 848
Аз не съм готова да се разделя с лятото… Cry

….

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 17:57 от MagniМ

# 849
  • В морето
Добро утро, дами! Прекрасни дами! Heart Имаше едно затишие в началото и средата на седмицата и аз имах време да следя темата, даже щях да питам по едно време къде сте всички Grinning И после човек да ви изпусне 2 дни и няма изчитане сега Stuck Out Tongue Winking Eye, но успях - всичко прочетох, но не всички видях, Sweta не успях, но съм сигурна, че си прекрасна по коментарите.

Гришо и Ейса са супер хай-лайф двойка, но струва ми се на някое събитие на Prada ще да са така облечени (от горе до долу в бранда).

MagniМ - чудна си в бяло и страхотно е още времето при вас. Тъкмо ми попадна една статия за Малта и съм си оставила да чета днес. Само теб "познавам" от острова и ми е интересно отговаря ли написаното на действителността.
Споделям, за когото е интересно.

# 850
Аз не бих го купила. Едно,че вече еуфорията към този аромат мина,второ клонингите и имитациите са досущ като него и макр,че вълната премина,пак всеки втори носи нещо с този мирис....
Край мен пък няма ни един с този мирис...за това и да не съм му обърнала внимание до сега...вероятно защото е скъп. Не бях го и помирисвала до сега, лятото го пробвах на Сънито/ имитация естествено, но добих представа! Още ще помисля...
Магнииии, страхотна си в бяло! 🥰

# 851
Привет, момичета 🌷
Есента рязко дойде….. 🍁
Мими, Baccarat е точно за теб, но вземи екстракта в червената бутилка- жесток е, някак по заоблен от парфюма и с не толкова “болнично” начало- силно се усеща бадем в началото на екстракта

/ намерих си един в снега 🫣 /

Аз цяло лято никаква дреха и обувка не взех , но влязох в есента ударно

Да стискаме палци на “ волейболните” момчетата за финала!
Света, котенцето е много миличко, дано си намери добри стопани, ние имаме 2 петнайсет- годишни котани- за един апартамент мисля това е капацитета…..
Отивам като Мими да врътна поне едни 5-8 км, после ще правя пълнени чушки 😊
Приятен да ви е почивният ден! 🍀

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 10:35 от macadamia

# 852
И аз искам да вървя Макадамия, но ще дават мача на екран пред общината. Една дружка ме навива за шапки и знамена за там...страшна ще е емоцията...! 😍 Мъжа ми търсеше знамето от трети март сутринта...! 🤣
По околните на Бс селца в момента е страшна красота...гроздето узряло, струпали купчини с тикви, царевици...есенна пъстрота!
Вчера купихме 4 тикви и една кръгла за Хелоуина, последни домати от селските градини и небелени царевички...!
Много ми се ще да сляза до Синеморец днес! Wink
Чакам Ал да каже за филма, проверих за прожекции днес при нас, мога да се вместя евентуално! То една неделя за какво по напред... Sad

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 10:36 от mimi.7299

# 853
  • Burgas, Bulgaria
Ах, тази Надя!!! HeartHeartHeart Видях също Карен, Теди, Мими, Ал, MTZ, Деси, Магни и Майолка, момичета вдъхновение сте, знам, че съм една от най-големичките тук, но пък казват, че очите и душата не остаряват. Не мога да престана да черпя идеи и енергия от вас!!! HeartHeartHeart
Сега тръгвам за екопътека Ванча. 5 км отиване и връщане, че инсулина трябва да се гори!
Анджи, ти до къде стигна с твоя?
Мими, вече трети месец се боря и продължавам, по собствена инициатива си пуснах HOMA, стойностите са паднали, но съм далеч от оптималните такива. Благодаря ти, че попита. HeartHeartHeart

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 11:03 от kolevaangela

# 854
Анджи, като пуснеш инсулин( много ти е важен да го следиш) и глюкоза, има формула как да изчислиш НОМА.

Общи условия

Активация на акаунт