Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 92 817
  • 972
  •   17
Отговори
# 960
Taffta в About You и Answear има Babour.

# 961
Леле, какъв е тоя студ в София!?
Жилетката има % вълна в състава
Помолих малката да ме снима и тя в отговор  помоли да бъде като големите

# 962
  • В заешката дупка
Phloxx, като търсиш дъждобран, трябва изрично да пише, че шевовете са изцяло подлепени (fully sealed seams), защо може да не са или частично да са.

Ето го моят дъждобран. Отляво е вътрешната страна - виждат се лентите по шевовете. Отдясно - как изглежда отвън. На доста годинки е. Отдавна го няма този модел. Марката е исландска - 66°Norður. Интернационално мисля повече е известна с английското си име - 66° North.

Тафта, то и при нас се разграбват бързо малките номера. На намаления пък съвсем. Това е нов модел и е на пълна цена.  Но аз имам 20% намаление от платформата на която пазарувам - точки разни. Ето я:  boozt (би трябвало някъде да се сменя езика, че на мен по дефолт ми е на исландски). И у нас всички възглавници и завивки са с гъши пух. Пухенки - също. Явно пробваш ли веднъж и си остава завинаги. Simple Smile

Честно да ви каже не знам за какво слепване и разчепкване говорите. Такова нещо никога не ми се е случвало, а не е като да няма у дома пухени неща. Принципно така се получава ако не се пере правилно, не се суши в сушилня или е извадено преди да е напълно изсъхнало.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 01:49 от ЧеКа

# 963
Пухът не бухва добре, когато има и по- голям процент пера е пълнежа. Качеството на пуха също е от значение. Обожавам пухенки, във всякакъв вариант.
Чека, а коя марка е дългата пухенка?
Имам един дъждобран Varley, лек и компактен, нося го сгънат в чантата. Реших, че това е моя вариант. Ходя много и не ми се носи постоянно найлон на гърба. Но като заговорихме по темата, излезе ми ето този Jaeger в Марк и Спенсър с 5 звезди оценка https://www.marksandspencer.com/twill-hooded-raincoat/p/clp60690 … _wcB&gclsrc=aw.ds

# 964
  • В морето
ЧеКа - много благодаря за споделеното, платформата е супер, успях да огледам набързо, но много неща харесах.
И у нас всички възглавници и завивки са с гъши пух. Пухенки - също. Явно пробваш ли веднъж и си остава завинаги. Simple Smile
+1 И аз да се присъединя Heart Eyes Hug

# 965
Grinning Да идва вече дъжд, че толкова терзания ударих миналата година да си купя дъждобран, поръчвах, връщах, най-накрая си купих през лятото и още не съм имала възможност да го пробвам.

# 966
Такваз дреха като дъждобран на мен не ми е нужна, НО имам еднин служебен, късо горно и гумен панталон Wink Май веднъж съм ги слагала на терен Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 11:02 от mimi.7299

# 967
  • Sofia
И на мен не ми трябва, но видях един в танзанитено синьо и не устоях.

# 968
Днес с роклята джунгла, забравих, че имам среща след обяд и ще съм като папагал 🤣

На бюста трудно се закопча, викам брех направила съм ц*ц*, а то било гръб! 🤣🤣🤣

# 969
Джунглата е разкошна, не съм те видяла в цялост, но съм сигурна че ти стои прекрасно ❤️
И обувките са много хубави.

С пухени завивки сме спали в Тирол, прелестно усещане ❤️

Карън, ти пред синия цвят на танзанита май веднага се предаваш 💙

Mardji, поздрави на госпожицата 🍀
За миг се почувствах десет години по млада 🙃

И пропуснах да благодаря на Майола за хубавия репортаж 🌷
Снимката на дивана е ❤️

И Masons's, за първи път от толкова години с нещо различно от чино панталони по тялото

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 10:27 от Al Georgieva

# 970
  • В заешката дупка
В Исландия обикновено дъжд вали от всички посоки заради вятъра. Тук най-ненужното нещо, което някой може да се купи, е чадър. У дома чадъри няма.  Simple Smile

Елирост - 66 north.

# 971
Еййййййй, браво на Мейсънс наистина!
Толкова любима марка ми бяха преди да влезнат в някакви скучни и непроменящи се коловози.
Аз също от феновете на Barbour. Много любими. Heart
Последните десетина дни ги почитам ароматно- активно ползвам два техни парфюма, които са ми съвсем есенни, разликата им в моята глава е колко силно вали дъжд навън.

# 972
Въх много шик костюмари, как искам, искам един като сивия, разкош.
Ей тези техни панталони бях харесала, но докато мисля дали да рискувам и номерата се изчерпаха.
https://masonsbg.com/collections/new-spring-summer-woman/product … %BA%D0%B0-copia-1

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 11:10 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт