Любители на кучета - 154

• 22 888
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
От нас -летни спомени

# 16
  • Бургас
Горката Тайра. Че и с кашон Sad
Ева, ела у нас, редовно падат гълъби връз перваза Simple Smile
Тя у нас си има един мега нахален гларус. Цирка е просто касов. Той каца и блъска с клюна по стъклото (цялата къща ехти). Она подивява и става мазало.
Ей го на:

Няма нужда да казвам защо ми е наблизан и налигавен прозореца Joy

Няма как да се държи цвят с храна. То си е ген.

# 17
  • София
Благодаря за темата и за мократа Нори на корицата. ❤

Този път данъка е една спяща снимка.

# 18
  • Sofia
Момичета колко е доставката за България на тази храна, която споделихте в старата тема - YDOLO?

Ydolo я предлагат divusfood в България. От Белгия няма опция за доставка до тук.

Чоки и той само спи по цял ден, една свястна снимка няма, ще поровя сега. А, ето една в цял ръст. Чуди се дали го мързи да слезе или го мързи да се качи…

# 19
  • София
Милата катерица той 🥰

# 20
Записвам се само и благодаря за новата тема. Стискам палци при Макс всичко да мине бързо и леко. Компа ми и телефона нещо от вчера отказват да си "говорят" иначе имам тамън две снимки за данък, но не знам кога ще имам време да се занимавам с настройки и освобождаване на място. Всичките кученца са много хубави Green Heart

# 21
Благодаря за новата тема!
За разлика от Чоки, Гинчето много трудно я сварваме да спи, че ни е първа клюкарка и  а някой е мръднал, а е скочила да види какво-що....добре, че поне спря да озвучава проверките( или поне намали малко силата и увеличи допустимото ниво на опасност, както и разшири малко кръга на хора, дето могат спокойно да дишат вкъщи Grin) . Та този път ще се запишем със заспали снимки:

И сега, забелязах, че на една от снимките се прави на заспала...Mask

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 11:15 от Гинче мама

# 22
Храната Ydolo се предлага и от магазин Рамона вече. Поръчах и аз и чакам доставката.

# 23
  • под тепетата
Гинчето ви държи под око, даже и като спи Stuck Out Tongue Winking Eye
 Sivi, благодаря за новата тема и стискам палци да се спре тази гадна хрема на Максчо!
 Ей го глезана, дето едвам го снимам за запис

И веднага се търкулна

И другото гевезе,дето един фазан вчера много го  дразнеше Joy

Тая Ева е кифла отвсякъде! Само могат да и завиждат на миглите и прическата в Ергенът!

# 24
  • Dublin
Благодаря за новата тема.
Ние ще платим данък по-нататък като се размърда девойката..При нас заваля още от през нощта и Попи го е писала днес дъждовен ден, буквално.
Снощи пристигна храната, хапна пробно от гранулите с риба, добър размер са и за малки муцунки. Ще видим на изход как са..

# 25
  • София
И Арчи идва в новата тема. Благодаря, Сиви! Бързо възстановяване на Макс!

# 26
Благодаря за темата, а моделката благодари за корицата Heart Eyes Flowers Bouquet
Живот на село

# 27
А какво значи да се запази цвета?

Вече знам, че при някой породи рожденният цвят на козината се променя. Дрийм беше червен пудел, а когато беше на година и половина започна да си променя цвета. Това на снимката е цвета му сега. Пробвахме храна със скариди, но това не спря промяната на цвета му.

Ето цвета му преди.

# 28
  • Варна
Когато си доволен от разходката, и ти е обещана наградка, си усмихнат от ухо до ухо, макар и с паднали презрамки на "сутиените":

Чудя се аз как така няма никой вече два дни, а то...нова тема имало...
Благодаря, Сиви, за труда и постоянството! Heart Decoration
Здраве да има за всички, че нещо Буренцето ни притеснява, но ще я проверим с чичо доктор!!!

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 12:24 от galenaa

# 29
  • Бургас
Емералд, пуделския цвят е въпрос само на ген. Никоя храна, нищо няма да промени. Това е като глупостите на Natures protection за бели кучета. Още ме е яд, че съм им вярвала на тъпотиите за оцветяването под очите.

Ако Ева ще става майка, ще си направя генетични тестове за цвят, за да избегнем сини пуделски бебета. И от мъжкия ще искам съответните.

Дрийм е с прекрасен цвят. Шоколадчо Simple Smile Голям фен съм на точно тази нежна разновидност като карамелчовци, шоколадчовци…Абе много са хубави.
ПП: то може и този цвят да си се води червено де. Аз просто така си го виждам и грам не съм спец.
Знам само, че дали и как ще се промени цвета е въпрос единствено на ген.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 17:54 от MeMyselfI

Общи условия

Активация на акаунт