Любители на кучета - 154

• 18 175
  • 578
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ре, това е защото ти си отслабнала Simple Smile

Де да беше 🤣.

# 46
  • Бургас
Галчудо, ако трябва да мия моето прасе с този гел, ще фалирам:)
Лидълският за два лева знайш каква хубава работа върши Simple Smile

Не знаех, че там има, ще го погледна. Този го взимам в голяма разфасовка и като го разредя с вода и разпеня не ми се струва толкова разточително, но все пак нашата площ е малка.

# 47
Привет от Лори в новата ни тема!

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 20:52 от Roo Roo

# 48
Лори иска май да я повозят.

# 49
  • Варна

Този белия ме избутва и ляга до дъщеря ми. Какво началство. 😄

# 50
  • под тепетата
esstela, наредили са се като във филма - роднина, милиционер ...Satisfied

# 51
  • Варна
И място за мен няма. 🤣🤣

# 52
  • Варна
Всички червени пудели изсветляват. Някои по-малко, други - повече - чак до “априко”. Кафевите стават кафяво-сиви. Черните се прошаврат с възрастта и изсветляват и те. При белите има най-малка промяна.

Артеро е по мое мнение една от най-смотаните марки от професионалния клас. За същите или съвсем малко пари отгоре можете да си купите много по-добри неща. Препоръчвала съм преди време конкретни имена имена в темата. Дамата с пуделчето ако иска, да ми пише на лс, за да не се повтарям.
И също да добавя - качествените шампоани не миришат. Ароматът след груминг идва от парфюма.

При много породи се наблюдава драстична промяна в цвета с времето. Йоркитата например се раждат черни като доберманчета, а после някои стават сребристи. Коргитата се раждат почти черни и после стават червени. Само опитните развъдчици могат да преценят едно новородено какъв цвят ще стане. Затова и често в родословията на бебетата се записва един цвят, а те после стават друг. При някои породи тези особености се знаят и не е проблем.

Изида като я взехме на почти 5 месеца беше с черна опашка и много черно по гърба:

Ето я сега. От черното останаха само единични косми по гърба и опашката.

Носи гена за tricolour от баба си и дори да ѝ намеря червен мъж също като нея, ще има вероятност да се родят tricolour бебета, но само ако и той е носител на същия ген, понеже е рецисивен.

# 53
  • Варна
И място за мен няма. 🤣🤣
Явно не те признават за роднина, вземи си една стоп палка и се направи на милиционер SatisfiedSatisfiedSatisfied Ако и това не подейства - заложи шипове в кревата SmileySmileySmiley

# 54
  • Бургас
Пипин и той така загуби черно, но кафявото му не се е променило. Все същото си е. Да речем, че цвета му си е същия, просто черния космак от определени места се замени с кафяв.
Тук трябва да е на 6 месеца:
Петното “стрелка” на дупето му беше любимо на синковеца.

И пуф, след два месеца се позагуби и след още два го нямаше:

Сега като си го гледам и ми липсва пустата маймуна да скача като пружина и да се вре да спи по шкафовете. Милото ми старо момче.

# 55
Кокорчо беше черничък и беличък като го взехме, сега е бежово златист и бял, но пак си е ококорен колкото си искаш. Днес ще сме на груминг, ще взема да го снимам...
ПС. Много теми съм изпуснала, ама беше един труден период и нямах енергия просто никаква. Виждам, че косматковците са на линия, беладжийстват и хубавеят.

# 56
  • Пловдив
Моя "негър" си все същата чернилка, само муцуната му много побеляла вече.
Очите му изсветляха като свърши бебешкия период от черни станаха тъмно-кафяви.
Къпя го с човешки шампоан с естествен боров катран - като се намокри мирише на Борче повече от месец.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 12:54 от whitefang

# 57
  • София
Бебето си е все същото наа цвят, но козинката му се втърди. Беше с много късичка и мека козина, сега са едни твърди косъмчета, които се забиват навсякъде.

# 58
А аз се чудя, защо няма движение в темата, пък то нова имало вече....
Сиви, супер корица!
Супер готини са всички ушатковци. Да са ни здравички и игриви!
Болните да се оправят бързо!
Ето го и Арес с пресен фотос.

И неговия цвят не се промени. Майка му е черна, но бащата е класическата разцветка на немска овчарка. Та имаше шанс да просветлее.

# 59
Берга и тя не се промени много цветово. Взехме я черна с беличко на врата и гърдите, гладичка, мекичка, лъскава без брада и мустаци. Сега косъма й е дебел и твърд и има бели косми около очите, а е само на 2 години и половина, има и брада и мустаци хъхъхъ.
Върнахме се от почивка. Два дни заравях дупки по двора.....
Донесох си няколко цветя и дръвче нар. Нара го засадихме още като пристигнахме, но другите цветя ги оставих за другия ден. През деня ги е извадила от саксиите, разкъсала саксиите, разнесла цветята по двора.......3 дни ги гледахме в колата, поливах ги, треперих им, донесохме ги от Турция, а тя за 0 време ги оправи.....
Няма да ви казвам вече как пазим цветята, дърветата, особено новите за да не ме линчувате, но ефект има Simple Smile.

Те ви я, хубавото момиче на мама Imp

Общи условия

Активация на акаунт