Любители на кучета - 154

• 18 225
  • 578
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Реа, да ти имам градинарския ентусиазъм. Simple Smile

# 61
Луд умора няма.
Искам си градината от едно време, ама няма...
По големият проблем е, че и дървета иска да изкорени.....

# 62
  • Варна
Ей, побеля Берга от вас, значиииии.... Брада и мустаци й поникнаха докато ви вкара в ред, а вие не се давате....инати такива....SmileySmirkStuck Out Tongue

# 63
  • София
Здравейте. Сега виждам темата и искам да ви покажа моите три любови.
Макс

Моли

И Артър

# 64
  • Бургас
Боже, откога не съм виждала коли, а тук цели две!
Много редки станаха, няма ги.

# 65
  • София
И при кучетата има мода. Сега колитата не са модни. Жалко, защото са прекрасни кучета.

# 66
Добре дошли Макс, Моли и Артър!
И аз като Тинтина отдавна не съм виждала коли на живо. Като бях малка бяха доста актуална порода, покрай филма Ласи.

# 67
  • София
Добре дошли Макс, Моли и Артър!
И аз като Тинтина отдавна не съм виждала коли на живо. Като бях малка бяха доста актуална порода, покрай филма Ласи.
Благодаря за приема. Макс и Моли бяха като дълго чакани бебета. Търсихме ги повече от три години и накрая стана чудото. Но бях решила, че искам коли. Иначе обожавам кучета независимо каква порода са!

# 68
На Кастиел като бебе кафявото му беше по-светло, сега е по-червеникаво, но все си е " на мама бебето".

# 69
  • София
Добре дошли на Макс, Моли и Артър! Много са красиви!
Аз миналия месец видях, че и галих едно коли, докато бях на разходка с детето. Казваше се Мейпъл. Запомних заради Мейпъл от темата. Simple Smile
Беше много красиво и спокойно куче.

# 70
Добре дошли на "новите" готини кучовци! Heart
С Берга като се разхождаме по квартала минаваме покрай един двор в който има Коли на 2 години. Като се заговорихме със собствениците се оказа, че те само тази порода са гледали цял живот. Колито е голяма сладурана, градината им е безупречна - цветя, зеленчуци, няма "пътеки" и дупки. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 71
  • Бургас
Ами то трябвало по - често да си говорим за цветове Simple Smile
Я, колко много цветове се показаха.
Фиона, и трите ти любови са страхотни.

Ние си имаме дружка коли. През ден, два играят, но Ева и идва в повече на моменти. Какъв е тоя бяс, от де е тази енергия...

От скоро се сдуши с един комшия бийгъл. Няма такава игра. Докато го види, свалям повода и се изстрелват като ракети. Той гони нея, тя гони него. Те така се и поздравиха на първо виждане душнаха се и изфирясаха.

Нали вече не пазя козинище толкова много и започнах да си я пускам в огражденията (все още гледам да не е с много по - едри животни, за да минимизирам лиги по гърба). Та забелязах, че играе странно - бяга, скача, бяга, скача. Дай и да се гони с някой или да скача като кенгуру околко него. От друга страна малко кучета играят така и рядко се получава такава добра комбинация. Иначе е супер социална, игрива и няма грам агресия или доминантно поведение в нея. Но рядко си намира партия. Игра тип ела да се подъвчем или потъркаляме никога не съм я видяла да прави, а с точно такава игра съм си свикнала от Пипин.

# 72
  • Варна
Здравейте, Макс, Моли и Артър! 🧡💛🖤 Много сте готини и сте страхотна комбина. От къде сте?

# 73
Привет ! Чудих се къде да  пиша и видях на 1 ва страница. Имам си един 3 годишен около 50 см. дълъг и вис колкото дакел, не е породист. Вчера бяхме на едно събитие с концерт на открито и с хора из града и той беше супер спокоен. Проспа концерта, разходи се кротко, проспа вечерята под масата и тъкмо се прибираме към полунощ от съседна къща излиза пиянска компания явно след як запой и с много глъчка. Не знам какво беше. И нашия във входа почти вече се стресна и се разлая. А беше на каишка. И един от компанията като се втурна към нас с викове Ще ме лаеш ли и хвърли камък по нас. 3 ма души стоим пред кучето, то на каишка зад нас и той хвърля камък !!! Ами голяма караница настана. Как може ? Вие срещали ли сте агресивни хора , които да си изкарват нервите на вашето куче ?  Как постъпвате?

# 74
  • Пловдив
Бела, просто се махай от такива хора. Няма смисъл от разправии.
Добре дошли Макс, Моли и Артър. Колитата са ми слабост. Моят любим Джеки беше коли. Показвала съм ви го.
Шошо и Шошовица

Общи условия

Активация на акаунт