Любители на кучета - 154

• 19 319
  • 618
  •   3
Отговори
# 75
Берга и тя не се промени много цветово. Взехме я черна с беличко на врата и гърдите, гладичка, мекичка, лъскава без брада и мустаци. Сега косъма й е дебел и твърд и има бели косми около очите, а е само на 2 години и половина, има и брада и мустаци хъхъхъ.
Върнахме се от почивка. Два дни заравях дупки по двора.....
Донесох си няколко цветя и дръвче нар. Нара го засадихме още като пристигнахме, но другите цветя ги оставих за другия ден. През деня ги е извадила от саксиите, разкъсала саксиите, разнесла цветята по двора.......3 дни ги гледахме в колата, поливах ги, треперих им, донесохме ги от Турция, а тя за 0 време ги оправи.....
Няма да ви казвам вече как пазим цветята, дърветата, особено новите за да не ме линчувате, но ефект има Simple Smile.

Те ви я, хубавото момиче на мама Imp

Искам да знам как пазите цветята, че само розите ми оцеляват. Донякъде. Използва ги за скривалище за ценни вещи. Grinning

# 76
Лааааллл!! Шошови са СТРАХООООТНИ !
Иланг, мисля че това да вземеш Арда, бе най-доброто ти решение! ❤️❤️❤️

# 77
иланг - иланг все ще те питам Арда порода ли е? Много са сладки Шошовците.

# 78
  • Пловдив
Реа, дизайнерска порода любоФ. Циганче ми е тя. Simple Smile
Нищо не знам за родителите. Но другите кученца бяха много различни от нея- с много по-дълги косми, имаше и черни кученца.
Мери, ако беше видяла къщата вчера... Арда беше разкъсала един сборник, един кошон  торбичка и мечок докато синът ми я гледа (спял). Днес се изпика на дивана.
Взе да прави бели. Ама стискам, нали сама си се набутах.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 14:33 от иланг - иланг

# 79
Реа, дизайнерска порода любоФ. Циганче ми е тя. Simple Smile
Нищо не знам за родителите. Но другите кученца бяха много различни от нея- с много по-дълги косми, имаше и черни кученца.
Мери, ако беше видяла къщата вчера... Арда беше разкъсала един сборник, един кошон  торбичка и мечок докато сина ми я гледа (спял). Днес се изпика на дивана.
Взе да прави бели. Ама стискам, нали сама си се набутах.
Аааа, сина ти е виновен, не е тя 🤣

# 80
Вчера от автобуса видях куче (може би голден ретривър) на задната седалка на кола седнало буквално като човек. Laughing На задните си части и крака,а предните крака – пред гърдите си. Гледаше с любопитство хората в автобуса. Съжалявам че не можах да го снимам.

# 81
  • Dublin
Попи на кафе тази сутрин..пожелава на всички хубав уикенд.

едно бързо ревю на храната Ydolo.
Скрит текст:
   Поръчах тестери на 4-те вкуса във формата на гранули и една консерва риба. Гранулите риба ги хареса, пилето и патешкото директно си врътна носа и отказва да ги близне, иберикото много и хареса. Миризмата на храната е наистина много приятна, на мен лично ми "потекоха лигите" от аромата на иберикото Smile
На изход - алелуя, миризмата е приемлива, и не се усеща като юмрук в носа. Не се е разтройвала от смяната на храната. Като размер на изход - средна работа. Като съм и давала сурова храна, тогава акитата са най-малки.
Като цяло, не е зле храната, може да и взема един пакет Иберико, когато приключи със сегашната гранула. 

# 82
deaf горкото куче. Аз знам че се возят в специален бокс съобразен с размерите им или обезопасени със спец. колани. Из града се кара само газ - спирачка....

# 83
Клюкарката да не изпусне нещо

# 84
  • Бургас
bella, редовно срещаме. И наркомани, и пияни, и напушени, и обикновени заядливи дядовци. От пияни, агресивни и опасни се пазя и гледам бързо да се отдалеча.

Имаме детска площадка край блока, прибираме се край нея, там редовно седи един дядо, който ми вика "прибери си мастиката", а съм на метри от него. Учи и внучето си на агресия към кучето. Кучетата били мръсни. А той с кал под ноктите.

Засега го подминавам, но някой път ще се спра и ще му пожелая нов инсулт, щото го гледам, че влачи единия крак. След който да бъде захвърлен обездвижен в някой дом. Всяко търпение си има граници.

# 85
  • Бургас
Към дамите с градини: Как да си избера храсти и растения, които не са отровни за кучета? Има ли някъде сайт, за да ги проверявам?
Засилих се да си поръчам японска дюля и проверих - оказа се, че плода не е ок за кучета.
Дойде ми на ум да мъча чат джи пи ти, но ми присвети, че тук си имаме градинарки и знаят кое може и кое държи на кучешки лапи и терор Simple Smile

Най - общо: ако всичко е ОК, ще трябва да залеся една не голяма градина. Тъй като плана е да бъде само за бягане и кеф, искам да е хем безопасна за кучовци, хем да държи на детско и кучешко бягане.

# 86
Олеандрите са отровни.
Не е хубаво да ядат орехи, грозде. За това се сещам за сега.

# 87
  • тук-там
Ние имаме олеандър и пада голямо пазене сега с бебето. На няколко пъти повръща стомашен сок. Вероятно от смяната на храната Sad

# 88
Аз се записвам с една снимка току що направена. Докато седя и ви чета госпожицата си играе с купата/ тази си я ползва за игра/
След обяд я очаква баня Simple Smile
За смяната на цвят тя си смени цвета от почти бяло на кремаво-бежово, а пък Съни според сезона си сменя цвета. Взехме я много светло бежава, зимата става черна и лятото пак става кафеникава

Аз цветя нямам освен едни клематиси. Иначе имаме засадени туи и лигустриум. За лигустриума пишеше,че бил отровен и много ме беше страх да ги сложим , но когато кучетата са пуснати си ги наблюдаваме и не са ги яли. В началото Съни се пробва на лигустриумите, но след няколко скарвания вече не им обръща внимание. Все пак ако са без наблюдение не знам. На мен ми е много по-спокойно да са си в клетка когато няма кой да ги наблюдава.
Онзи ден Кристал ни изкара акъла. Търсихме я из цялата къща и я няма, викахме я няма и няма, а тя нашата се завряла под фотьоила и си лежи там и изобщо не й пука,че я търсим.

# 89
Стискайте палци на Чочко. Днес ще го кастрират.
Много са хубави новите попълнения. Допълват красотата и сладостта в темата!  Heart

Чочи вече си е вкъщи. Надарен момък, та и разгонен е бил. Сега ще го глезим няколко дни. 🥰

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 14:13 от mar4ela

Общи условия

Активация на акаунт