Любители на кучета - 154

• 22 448
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Whitefang всеки има право на мнение и сам да взима решения какво и как да прави. Това,че някой не е същото мнение не значи,че не е прав. Аз се убедих в действието на билките, които не се продават в аптеката след като майка ми преди 1 година я диагностицираха със злокачествен тумор. След проведена лъчетерапия тя вместо да се подобрява, стана по-зле. Лекарите казваха ами толкоз, в нейния случай не може химиотерапия и това е. Започна прием на билки и сега е направо нов човек, тумора се е калцирал и няма разсейки. Не знам как ще е за кучета, но нищо не пречи да се допитате до някой билкар. Пожелавам на всички кученца да не страдат и да живеят още дълги години. Най-важното е да им се даде любов.

# 616
  • Пловдив
Защото да твърдиш , че билките са я излекувани можеш само при липса на каквото и да е конвенционално лечение. А в случая е правена ЛТ, предполагам и предходна хирургична намеса.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 17:06 от whitefang

# 617
Няма хирургична намеса, от самото начало ни казаха,че не може да се премахне. Назначиха само лъчетерапия от която нямаше никакъв ефект,единствено дискомфорт. Даже имаше леко увеличение, след започване на билките увеличението е стопирано, тя се чувства много добре. Но да не разводняваме темата, не й е това целта.
Моя мъж купил на Съни много хубав нагръдник обаче изобщо не е видял,че има размери и го преценил,че ще й стане. Да ама и е малък, успявам да го закопчая на гръдния кош, но я стиска. Размера е S, някои с по-малко куче от Съни ако му хареса мога да му го продам за 20лв. сложен е само веднъж.

# 618
  • Враца
Вачко пак го боли дупето. Sad
Намазала съм го с Антифлегмин, той само го ближе.

# 619
patenceto_, два нагръдника сина ми купува и връща на Берга. Та, си остана диването само с каишката за врата за сега.

Горкия сладък Вачи! Бързо да му минава. То всъщност какъв е проблема му в крайна сметка?

# 620
  • Враца
Някаква фисура, дето се възпалява през известен период и много го боли, чак не иска да се движи. Мажем го със всякакви мазила предписани от доктори и с такива, предписани от нас и стискаме палци да се спука инче цепене. Никой не знае от какво и защо. Ама , се мъчи завалията.
Ето, днес не е ставал изобщо.
Сега го чакам, да видя в 18,30 ще се появи за ядене.

# 621
Горкия Всичко, много често му се случва .

# 622
Swetlanago,а твоето момче как е?Милият Вачи,дано вечерята да го разсее...

# 623
Боли го още, отворена е, но не тече. Ще му мине, мажа го с един билков крем. Първият ден не ми даде да му пипна лапата, ама доброволно се нареди пред банята за къпане 😃

# 624
vmarinska, ако фисурата е като при човеците, защо не го оперират и да забрави за тази мъка? Толкова е сладичък! Heart

# 625
  • Враца
Казват, че не гарантират че няма да се получава пак. Може само да я сцепят.

# 626
И при човеците е така, но доста голям процент операциите са положителни. Разбира се при кучетата може би е различно. Съчувствам на Вачи затова задавам въпроса.

# 627
Горкият Вачко, бързо да му минава! Цепенето не е никак приятно, но ако е наложително... При Вачи плюсът е, че не е нужно да се бръсне и дупе. На Кас руното беше пострадало, наложи се и опашката да поострижа после, че то нали течеше от раната и...
Купих на младежа днес подаръци за рождения ден, нищо, че е чак края на другия месец. Две дрешки, едната като гашеризонче с крачолчета, дано му хареса повече от дъждобрана, че с него не иска да върви като хората и ту се чеше, ту се опитва да го разкопчава отпред.

# 628
  • Варна

Защото ще прецака бизнеса на фарма мафията. Мисля, че е близко до акъла. Много често химиите, които се продават в аптеките не вършат работа. Обикновено класическите лекари избягват да лекуват първопричината на проблема и просто се опитват да тушират болката, нищо повече. Ако наистина ги е грижа за здравето на хората и животните и лекуваха пациентите си, след известно време ще останат без работа.

# 629
esstela направо ми взе думите от устата. Много е вярно това.
А за дупето на Вачи ако е като при хората идете го проверете,че при майка ми уж хемороиди пък излезна тумор. Дано не е такова, но е хубаво всичко да се проверява на време.

Общи условия

Активация на акаунт