Любители на кучета - 154

• 18 459
  • 587
  •   4
Отговори
# 570
  • София
Не знам за случая. Звучи ужасно! Дано оцелее милото... Подобни жестокости ме изкарват извън нерви. Да му се върне двойно на изрода!
Мейпъл има много хубаво легло. Simple Smile

# 571
Колко му правте тъжно. Наскоро си отиде близък много добър човек, който обожаваше животните и растенията. Надявам се на света да идавт повече добри същества, а не да си отиват. Както в песента на Богдана Карадочева Дано. За да може добрите да са повече. И много внимавам с моите деца да са добри.

# 572
  • София
У нас тройката диван е окупирана. Двойката му идва къса, ако се опне.

# 573
У нас най-често е зает скута ми, че да не би да ида някъде без него.

# 574
  • София
На мен ръката ми е изподрана. Ако не го чеша, галя, потупвам започва да ми придърпва ръката, а ноктите му са огромни. Нали го пазим от натоварвания, а с пилата не става много. Страх ме е с клещи да му ги изрежа. Иначе той ми дава без проблем, но на предишното куче задсегнах живеца и от тогава се панирам.

# 575
  • София
Ре, защо не си вземеш пила с батерия?

# 576
  • Варна
Нищо му няма ако му цъкнеш леко живеца. В повечето случаи кучетата изобщо не усещат и не реагират. А кръвта спира за секунда със стипца или за 5 - 10 секунди с тампонче с кислородна вода. Сега, не говорим да му отрежеш половината живец... а само ако се докосне върха.

# 577
  • Бургас
На мен ръката ми е изподрана. Ако не го чеша, галя, потупвам започва да ми придърпва ръката, а ноктите му са огромни.

А моята се навира под мишницата и започва да бута съд зурла, явно разбира, че оттам "работи" ръката Simple Smile

# 578
  • София
Ре, защо не си вземеш пила с батерия?
Арти, с батерия е, ама става бавно, защото са много твърди. Качествена взех ама мъча по нокът на ден.
Яд ме е, че 3 упойки мина, а не се сетих да кажа да ги изрежат, но бяхме яко нашашкани.

# 579
  • вкъщи
Здравейте. При нас за съжаление туморът се оказа злокачествен. Сега четем и плачем и ....дано всичко е махнато,макар,че пише че има единични клетки в кръвоносните съдове. Ако някой нещо разбира или може да даде съвет ще съм благодарна.

# 580
лелка, съжалявам за резултата. Като цяло пише, че има метастази в малките кръвоносни съдове, което е предпоставка за разсейки.Препоръката е за стриктно следене с една дума. Редовни кръвни като правите, мисля че ще сте една идея по-спокойни. Успех и стискам палци да няма разсейки и да си изживее спокойно старините 🤞🍀❤️

# 581
  • Бургас
Съжалявам. И на Елза туморът е злокачествен. Наблюдавам и се моля всичко да е изрязано и да няма метастази.
Следете я, ще се моля да се размине лошата прогноза.
Витамин С изписаха ли ви да давате във високи дози? Аз давах месец.
Възможно най-естествена храна, слънце, спокойствие и движение.

# 582
  • вкъщи
Не са изписали витамин ц, давам и коластра. Утре ще ида до нашия ветеринар. Tintina колко време мина от вашата операция?

# 583
  • София
Момичета, на мен ветеринар ми каза, че ако има разсейки, провяват се до 6 месеца.

# 584
  • Бургас
Лелка,  съжалявам...дано въпреки това кученцето да има късмет!
Чувала ли се за цдс, ммс? Не съм ползвала, но чета в една група, че се постигат резултати. Сламка е...

Общи условия

Активация на акаунт