Любители на кучета - 154

• 18 308
  • 579
  •   1
Отговори
# 30
  • тук-там
А по мои наблюдения на всички се променя рождения цвят малко или повече. Както ние хората не оставаме с рождения цвят на косите си.

# 31
  • София
А по мои наблюдения на всички се променя рождения цвят малко или повече. Както ние хората не оставаме с рождения цвят на косите си.

Е, хайде сега. Аз тази фирма Шварцкопф много я уважавам. Laughing

# 32
  • Бургас
Ние потъмняваме и после побеляваме Simple Smile
Някъде бях чела, че естествени блондинки на голяма възраст (50+) рядко има.

Това с промяната при пуделите не го знаех преди Ева. Примерно, че цвета им си проличава едва след смяната на бебешкото палтенце. Ева още има пух по ушите и глава. Тя не се е родила бяла, както е сега.

Братовчед ми имат черно момиченце. Беше катранено черна, сега по - скоро сивее и си се води точно синя.

Пипин си е сменял местата на петната и си побелява вече, което си е нормално, но той никога не е имал такава генерална промяна. Кафявото си е кафяво, черното - черно и бялото - бяло.

Кити (бишонката ми от дете) грам не беше мръднала, до преди да остарее и просто тъмното и да посивее. Но тя си доживя до 18. Накрая беше бяло и сиво малкото ми моме.

Но пак казвам от кафяви, червени пудели грам не вдявам. Знам само, че определени марки храни спекулират брутално с целите на храните си, а това са пълни глупости. То нега има ген да изсветлее, ако щеш и годжи бери го храни - все тая.

# 33

Ето я и Бела. На 1-ви септември стана на 1 годинка.
Днес я изкъпах и викам хайде да я покажа  чистичка. Тъй като груумърката ѝ излезе в майчинство още не сме се ориентирали какво ще правим, къде и кога ще я водим и пък ММ нали я харесва рошава, идва и зима, та може и да я оставим неглиже някой месец (за мой ужас) ИИИ за това ѝ направих едно кукуригу, хем да не и влиза козината в очите, хем малко по - кипра да е. Да ѝ личи че е девойка.

Може би към дамите с пудели и подобни породи трябва да си задам въпроса, каква козметика ползвате за кучетата си?
Като я взехме от развъдника ни показаха, че я къпят с продукти на артеро и аз поръчах шампоан, балсам и балсам без отмиване, комплект за пудел, скоро ще свършват и се чудя пак ли такива да взема или някоя друга марка. Хубава, пухкава става след къпане, ама сякаш ми се иска повече време да се задържа аромата. Макар че като се замисля и след грууминга май пак ден, два мирише хубаво и после на куче 😁 В тази насока може би трябва да взема парфюм за кучета.

# 34
  • Бургас
Страшно красива бухтичка!

Аз за аромати не мога да помогна, защото искам да ми мирише на куче Simple Smile

Иначе ползвам special one или Iv san bernard green caviar(това е с по - силен аромат).
Обаче моето си мирише на куч.

# 35
За мен този в дясно е кафяв или още шоколадов, а този в ляво е червен. Снимката е от интернет.

Дрийм беше червен, но вече е кайсия.

# 36
  • Бургас
И Елза е кайсия.
Ама неузряла.
А като се овъргаля в някой канал, я бъркат с Чокиту Simple Smile

# 37
  • Варна
Нашите бяха "руси", почти бели, а  сега са си орАндЖеви. Ето ги като бебета, първи ден при нас

Сега ги видяхте преди малко - Буря е по-светла, но рая си е морковка

# 38
  • Пловдив
И Саске много се промени
от кучешко цигане
до Сигански принц
а сега е още по-светъл чичак

няма и спомен от черното по ушите,главата и муцуната

# 39
Закритата тоалетна на Мегчето дойде. Даже вече я ползва два пъти. Кастиел - третата котка веднага се намърда в големия кашон.

Ето ги и двамата. Любов голяма.

# 40
  • Пловдив

от фейсбук

# 41
  • Бургас
На мен много хора ми споделиха, че към втората година са започнали да избеляват и никакви храни не са помогнали.
Аз най-много харесвам козинката и аромата, когато я изкъпя с този Uriage
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010029769
Маркови шампоани за кучета не съм купувала още, само един от ДМ, но не ми харесва толкова след него.

# 42
  • София
Аз пък най-обичам натуралната миризма на мокро куче.
Бебето хич не понася стероидите и е качил 5 кила и вече е колкото мен Sad.

# 43
  • тук-там
Ре, това е защото ти си отслабнала Simple Smile

# 44
  • Бургас
Галчудо, ако трябва да мия моето прасе с този гел, ще фалирам:)
Лидълският за два лева знайш каква хубава работа върши Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт