Любители на кучета - 154

• 22 398
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Aaa, нас ни валя снощи дъжд, на нощната разходка. Днес сутринта и на обяд - не, което не му попречи да се прибере кален и от двете разходки, но да кажем ,че на обяд и аз помогнах, че го водих в парка. След малко отиваме на последната, надявам се и там да избегнем дъжда.

# 661
  • Враца
Ей го Вачо, чисто нов!
Снощи му се "спука дупето" , наспа се и днес вече опашката нагоре, излиза на разходка, а сега се е налапал с кестени, тиква и пържолки + гранули и иска да играе.

# 662
А може ли пък да си играе с леглото. Кристал го размята и много обича да се завира под него. На мен ми направи впечатление,че като го изпера го напикава, може да е 2-3 капки ама да си е с нейната миризма.

# 663
  • под тепетата
Ей, Вачко! Така те искаме! Ти си нашият герой!

# 664
  • София
И Нори си язди леглото. Забелязвам, че го прави предимно да разтовари емоцията - след по- необичайно излизане, ново място, гости, дълга разходка или друга промяна.

# 665
  • Варна
Игра с размятане е едно, клатене е съвсем друго. Не винаги е сексуален нагон, и женските го правят, дори женска на женска. Доминиране.

# 666
Хм, аз като си кръстосам краката Гери започва да го клати. Не й позволявам разбира се, но се случва понякога, и това го прави само и единствено на кръстосания ми крак, на никой друг  човек или пък предмет. Значи доминира над мен, така ли да го разбирам?

# 667
  • София
Опитва се. Не и разрешавай и ще си знае мястото.

# 668
Това клатене кастрирани женски правят ли го или няма значение? Берга не съм я виждала да прави такива неща.

patenceto_, и Берга като я учех да живее вътре така правеше с леглата си. След пране задължително някоя капка да пусне по леглата си.

Сега като живее на вън разполага с няколко вълнени войнишки одеала. Слагам няколко вътре в къщата й и няколко в клетката. Вечер само я затварям там за да спи, инак цяла нощ ще тича по двора. Оня ден беше хубаво времето и изпрах двете който й ги слагам в къщата. Изсъхнаха, подредих и ги. Същият ден заваля. Прибивам се от работа гледам издърпала си изпраните одеала разнесла ги в двора. Хубаво бяха оваргаляни в кал, листа и кво ли не....та, толкова беше с прането Simple Smile

# 669
  • София
Реа, и кастрирани и не, и женски и мъжки могат да го правят. Не всички кучета го правят обаче. Проява е на доминантност. Голяма част от сбиванията в парковете стават така.

# 670
  • Варна
Каду е кастрирана и постоянно го прави на Бизу.

# 671
При нас Кас не пишка по леглото си, но се опитва да копае дупки и в неговото, и в моето. За клатенето - още се опитва понякога да го прави на Мег, но тя бързо го строява.
Радвам се, че Вачи е добре вече, дано не му се получи така пак скоро.

# 672
Memyself какво стана с Ева и храната на Ydolo? Продължавате ли с нея или я сменихте? Кристал много я харесва, акото й е супер обаче имам съмнение,че проявява алергия към нея. Напоследък започна много да киха и все едно се задавя ама от нищото. Тя от мъничка си прави така всеки път като пие вода, сменях купички и накрая й взех купа за бавно пиене и беше поспряла ама сега го прави и без да пие вода. Говорих с ветеринарката и тя казва,че за малките породи е нормално нещо това и да не се притеснявам ама аз всеки път като го направи направи настръхвам. И посред нощите не мога да спя понеже се "задавя". Четох,че е възможна такава реакция когато се смени храната и като се замисля,тя започна по-често да го прави откакто й давам новата храна и започна да се почесва, преди не се е чесала. Проверявах я много обстойно за бълхи и няма. Козметиката също не съм сменяла. Върнах я пак на N&D макар,че не я харесва толкова и ще видим. При вас с малките породи така ли са?

# 673
Прибрахме се от разходка и сега са ей така:

На последната снимка Мег наднича изпод леглото.
Липсват ми Зарка и Vanne. Дано са добре и двете. Не сме виждали скоро на Зарка прекрасната лъскава козинка.
Който питаше за cadhu - взеха си второ мъжко коте и сега се напасват двамата със Сина. Дано се покаже и тук скоро.

# 674
  • Враца
..... При вас с малките породи така ли са?

О, да! Вачко постоянно го прави, но когато се вълнува. Понякога и безпричинно, но най-вече , когато му се радва някой. Обратно кихане май му се казва. Ние, не му обръщаме внимание, но повечето хора се плашат.

Общи условия

Активация на акаунт