Любители на кучета - 154

• 22 428
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Ок , пиите си дезинфектанти Аз предпочитам да лекувам себе си и близките с медицина.

# 631
  • Варна
Не се карайте, всеки си има глава на раменете, сам избира на кого и на какво да се довери и сам си носи отговорността от изборите.

# 632
  • София
А, така е, аз не се карам, но пиенето на белина ми е извън нормалното, да не говорим, че и промотиране на подобни продукти са в разрез с правилата на форума.
Отделно, че подобни съмнителни компанийки залагат именно на отчаянието на хората и вадят картата за това как фармацевтичната индустрия подтиска свободното пиене на белина, урина от еднорог, бял мухъл от тибетска гъба които,  ако им видите цените, хич не са евтини, но с никакъв доказан ефект освен ЕЖК.
Преди време милиони направиха подобни компании продаващи коластра и водорасли, които уж всичко лекуват.

# 633
  • Бургас
Нека не обезценяваме всичко. Аз много се чудех дали да напиша, още повече, че не съм ги ползвала лично.И все пак, казах си, дори с риск да прочета такива квалификации  ще го напиша, защото може да помогне, може човекът да не е чул, че съществува.

В лекарствата, в храните има сигурно още по-страшни химии , а някакви разредени разтвори да са свръх опасни, не е справедливо да се поставят нещата така. Всяко нещо има и ползи и странични ефекти и винаги трябва да се премерва спрямо ситуацията.

# 634
  • София
Когато нещо се предлага безплатно, може, когато се продава на безумни цени без абсолютно никакви научни проучвания е чисто и просто измама.
Иначе аз на ден, вероятно поемам повече хлор от това, защото плувам в хлорирани басейни и да ти кажа, не съм се подмладила и не са ми минали болежките.

# 635
Аз също не искам да се карам с никой, но и да ми обясняват,че само нещата, които се продават в аптеката помагат не съм съгласна. Имам достатъчно ЛИЧЕН опит с лечение с лекарства, които нищо не направиха и ЛИЧЕН опит с натурални продукти, които са ни помогнали. Всеки сам си избира с какво и как да се лекува. Тези билки, които ние сме ползвали изобщо не са скъпи и не са от тези на мултилевъл фирмите. Аз не промотирам нищо само споделих как е положението при нас и какво ми е мнението за фармацията, имам право свободно да го изкажа!
Айде да спрем с драмите и крайностите.

# 636
  • София
Ама ти драматизираш. Имаш право да се лекуваш както искаш. Никой, по никакъв начин не те спира.

# 637
Аз драматизирам..... драматизира whitefang с исканията си за научни доказателста и тн. Аз само споделих за моя опит и казах,че всеки има право на мнение и собствен избор. Когато някой е избрал нещо е на своя отговорност и не трябва да се анатемосва,че е решил така.

# 638
  • София
Еми напълно нормално е да се изискват научни доказателства. Всеки одобрен медикамент преминава години изследвания и тестове.
Добавките са освободени от тези изисквания.
Така че може да си плащате колкото искате, но не ги рекламирайте.

# 639
Айде да разведря малко темата и да се похваля с Дивотина.

Бяхме на плажа и потича на воля колкото й душа искаше. Беше без каишка и сме много доволни с ММ от детето Heart. Разходката беше голям кеф и за нас, не само за нея. Дори се гордеех с нея Blush

Нищо не остана неподушено.

Снимай бързо, че излитам Simple Smile

# 640
  • София
Реа, палмата е ОК, та си мисля, че несправедливо обвиняваш Берга за твоите саксии. Виж какво е ангелче.

# 641
АРТЕМИС, хъхъхъ няма само да се оплаквам, я! Grinning

# 642
Реа те само вкъщи на своя територия си показват дивотията иначе на друго място са примерни. Ние със Съни само се гоним свали почти всички ябълки,круши и хинап/как не се боде не знам/ от дърветата. И много хубаво ми утъпка ягодите ама като излезнем на разходка е най-примерната.
Много доволна изглежда Simple Smile, а във водата влезна ли?

# 643
patenceto_ не е влизала. До сега от както е с нас 2 пъти по погрешка влиза в морето, но бързо излизаше. В летния сезон не я извеждаме по плажа и затова не сме я научили да влиза във водата. Днес се гонеше с вълните Simple Smile

# 644
  • София
Да си покажа "кръчмарското" дете. На разходка сутрин се влачи, докато наближим заведението, в което пием кафе, а тя получава лакомства. После хуква в ситен тръс и направо се настанява пода масата. Laughing

Не ми е добре пухлата тези дни, хвана я дископатията. Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт