Студенти в Австрия - тема 3

• 12 123
  • 197
  •   2
Отговори
# 180
  • столицата
Савова, за пореден път се убеждавам, че твоето дете е страхотно!
Няма начин да не го одобрят.

# 181
  • Варна
Савова, за пореден път се убеждавам, че твоето дете е страхотно!
Няма начин да не го одобрят.
Благодаря Simple Smile

# 182
  • Варна
Тази година сина ми кандидатства за стипендия за успех - средна оценка от 52 кредита до 1,3. Още чака да разбере дали и колко ще вземе….
Еднократна стипендия за успех във WU 769€.

# 183
Савова, душа, хем синът ти е уникален студент, хем ти си богомазан член на бг-мама. Кажи ми как можеш да правиш две публикации една след друга!

# 184
  • Добрич
Савова, душа, хем синът ти е уникален студент, хем ти си богомазан член на бг-мама. Кажи ми как можеш да правиш две публикации една след друга!

Между двете публикации има 8 дена.

# 185

Между двете публикации има 8 дена.

и три месеца да са... В която и да е тема не ми дава да правя две публикации една след друга. Има теми, в които си допълвам постовете, до невъзможни чаршафи.

# 186
  • СОФИЯ
Браво на детето на Савова! Нека вървят успешно напред всички български деца!

При нас церемонията беше на 12.11. Половината от групата не присъстваха. Според дъщеря ми, причината не е че дипломите са дигитални. Предходни години се е провеждало в зала на Хофбург. Сега две различни специалности в две зали на място. За мен и баба й обаче си беше много вълнуващо. Твърд човек съм по принцип като цяло в живота, но пуснах доста тихи сълзи на два пъти. Първият, когато влизаха в залата. Квартет свири много добре 3,4 необходимости. Хареса ми, Gaudeamusi Igitur
Слагам няколко снимки, които ще изтрия утре

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 17:23 от мама САННЯ

# 187
Честито! Прекрасни сте!

# 188
  • Добрич
k_savova, поздравления за младежа!

мама САННЯ, честито на девойката и родителите.  Чудесно е, когато мечтите се сбъдват.

_re_ge, на мен ми се е случвало,  когато е минало време от последната ми публикация да направя втора поредна. Не помня колко време, нито в коя тема, но знам, че е възможно.

# 189
  • на Мелмак
Честито, момичета!
Прекрасни деца имате!

# 190
  • Варна
Изпуснах снимките, но се надявам догодина по това време и на мен да ми се случи.
Мама Саня, успешна реализация на дъщеря ти.
Благодаря момичета😍

# 191
  • столицата
Снежец имало вчера във Виена. Красиво е, когато е бяло. Вероятно е и студено.

# 192
  • На планетата Земя
Мама Саня, успях да ви видя! Поздравления на момичето! И още успехи, вдъхновение и радост!

Ето един актуален виенски излед от кметството:

# 193
От вчера. Това по климатична традиция ( от 3 дена до седмица каквото е във Виена идва тук) се движи насам.

# 194
  • София
Ето и от мен малко Австрийско. 🙂 Разходихме се да видим и университетите в Инсбрук.
По показатели на термометъра ще ви “бия” със сигурност😉.  -20 с усещане за -27 бяха изписали на електронните табла на лифта.
Такъв студ не бях брала.🥶🥶🥶. Щом и черни петна от измръзване имаме по бузите. Прибрахме се в София вчера - направо жега ми се видя.

Общи условия

Активация на акаунт