Студенти в Австрия - тема 3

• 10 100
  • 175
  •   1
Отговори
# 165
  • Deutschland/HE
Студентите имат доста изгоден Амазон Прайм и с него доставките са безплатни или още по-евтини. Може да се пуска за месец и после да се спира.

# 166
Здравейте! Първо искам да честитя на дипломираните се. Успех и попътен вятър занапред им желая! Може ли да попитам откъде сте купували във Виена домакински уреди, и конкретно Air fryer   или пък от кой сайт евентуално. Благодаря!
Много благодаря!

# 167
  • Варна
Ре-ге, честито дипломиране на щерка ти. Благодаря ти, че сподели с нас. Успешна реализация й желая.
Фраер поръчах от Амазон.де с доставка до Виена, нямало е такса доставка.

# 168
  • София
_re_ge, честити дипломиране на девойката и успех в кариерата.

Тъкмо се учудих, че е платена доставката до Австрия, че аз препоръчвах от там някои неща да се купуват.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 23:18 от Desem

# 169
  • На планетата Земя
Реге, толкова вълнуващо! Честито дипломиране и попътен вятър в следващите предизвикателства! 🥰

# 170
Тъкмо се учудих, че е платена доставката до Австрия, че аз препоръчвах от там някои неща да се купуват.
Понякога е платена доставката. Зависи от къде идва артикула. Случвало ни се е доставката до бг и Австрия да са на една и съща цена. Амазон прайм има не само за студенти.

# 171
  • Добрич
_re_ge, поздравления за девойката и попътен вятър!

Ние също от Амазон взехме комбиниран уред (мултикукър с еърфрайер) за щерката. Втора година готви 100% само на него и каза, че това е най-хубавия подарък, който сме можели да и направим.

# 172
  • Deutschland/HE
Понякога е платена доставката. Зависи от къде идва артикула. Случвало ни се е доставката до бг и Австрия да са на една и съща цена. Амазон прайм има не само за студенти.

За студенти Прайм има  по-ниска цена, това написах, а не, че е само за тях.

# 173
За студенти Прайм има  по-ниска цена, това написах, а не, че е само за тях.

Благодаря ти! Как доказват че са студенти?  В светлината на бъдещия студент да  знам. Пък и понякофа няма никаква далавера в прайма.

# 174
  • Deutschland/HE
Като се избере опция, че си студент и те препраща към портала на университета. Това ми каза дъщеря ми.

# 175
  • Стара Загора
Момичета, кой точно е сайта, където може да кандидатства дъщеря ми, като студент, който не работи за социална стипендия в Австрия на база доходите от БГ на родителите? Може ли да кандидатства онлайн? Има ли някое от Вашите деца да получава такава? Имам допълнителни въпроси. Благодаря Ви предварително!

Моята дъщеря получава стипендия от сайта, за който съм писала тук : https://bg-mam.ma/p/1689982/48911143
Втора година вече и изплащат по 733 евро на месец стипендия, понеже учи редовно и паралелно работи на трудов договор.

Реге, поздравления отново и попътен вятър на госпожицата!

Общи условия

Активация на акаунт