Студенти в Австрия - тема 3

• 10 111
  • 175
  •   1
Отговори
# 150
Fair Lady, много благодаря,  ще разгледам.  🌸 Тази година ще завърши гимназия. Конкретно снощи рових в сайта на  University of applied Arts Vienna. Поне това, което разбирам е, че за някои специалности има вариант на английски. Digital Art може би е като за нас специалност. (Снощи отварях някъде, където ми даде, че е и на немски, и на английски).
https://www.dieangewandte.at/studienangebot

# 151
Момичета, кой точно е сайта, където може да кандидатства дъщеря ми, като студент, който не работи за социална стипендия в Австрия на база доходите от БГ на родителите? Може ли да кандидатства онлайн? Има ли някое от Вашите деца да получава такава? Имам допълнителни въпроси. Благодаря Ви предварително!

# 152
Официалната церемония мина. Беше много вълнуващо. Заалужаваше си. За тези, които не могат да присъстват , има лайфстрийм във Вимео. Така че бабите и дядовците също успяха да видят церемонията.

# 153
Ее страхотни емоции са това Flowers Four Leaf Clover Да имат късмет занапред! Да им е възнаграден труда

# 154
  • Бургас
Супер! Толкова красиво!

# 155
  • СОФИЯ
Голямо Браво на детето ти реге! Да успява и от тук насетне! Децата са доброто бъдеще!

Аз ще водя и майка ми на нашата церемония през ноември, много иска да присъства на този специален момент.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 20:57 от мама САННЯ

# 156
  • столицата
Браво! Честито! И сега само напред и нагоре!

# 157
Попътен вятър! Да е смела и щастлива!

# 158
Мале мама Саня, тя сигурно и нашата баба ще се нареди

# 159
  • София
Честито официално дипломиране;)! Много успехи да жъне и най-вече да изпитва радост и удовлетворение от професията си!

# 160
Имаше много баби и дядовци на церемонията. С инвалидни колички даже. Нашите "не са добро движение",а във  Виена предвижването колкото и уредено да е, не става да е без хич. Пътуването със самолет също не е лесно. Щях много да ги мисля и нямаше да се наслада на момента, да поплача на спокойствие.
На церемонията всеки се беше издокарал, имаше напълно официално облекло - рокли, костюми. Жива музика.
Ето линк, можете да проследите как преминават наживо церемониите.

https://vimeo.com/event/984804

# 161
  • Plovdiv, Bulgaria
Регеее, още веднъж честито на твоето момиче!
Толкова са зареждащи такива постове.

# 162
  • столицата
Да, дават ни надежда Simple Smile

# 163
Здравейте! Първо искам да честитя на дипломираните се. Успех и попътен вятър занапред им желая! Може ли да попитам откъде сте купували във Виена домакински уреди, и конкретно Air fryer   или пък от кой сайт евентуално. Благодаря!

# 164
Амазон.Де опитайте. Доставките до Австрия са на мин цени. Може от вилабен. Там има истински съкровища.

Общи условия

Активация на акаунт