Спестявания

• 4 353
  • 58
  •   1
Отговори
Дайте ми някаква идея за родителите ми. Имат около 98 000лв., Искаха да ги вложат в някакъв имот, но за тези смешни пари няма. В какво да ги вложим? Наистина нямам представа.

# 1
  • Melmak
Гараж, земя, акции?

# 2
Автомобил/и

# 3
  • София
Автомобилите са пасив и цената им постоянно пада, освен ако не се внесат на занижени цени за търговия Blush

# 4
Имот на морето. Има студиа или малки апартаменти в затворени комплекси за такива пари. Особено ако намерите без посредник.
Може да се ползват от вас и от роднини, може да се пуска под наем.
Добра инвестиция е.

# 5
И по селата има къщи за тази цена.

# 6
Начална вноска за ипотека. Не е казано, че трябва цялото жилище да се покрие с тях, но за начало си е добре.

# 7
Дайте ми някаква идея за родителите ми. Имат около 98 000лв., Искаха да ги вложат в някакъв имот, но за тези смешни пари няма. В какво да ги вложим? Наистина нямам представа.
Обработваема земя, инвестиционно злато, имот също може.

# 8
Намерих няколко обяви за "магазин", (алкохол/цигари, плод/зеленчук, клек бар). Струва ли си? Много са се изплашили от еврото,  искат даже да вземат къща при мен. (Малък град, област Хасково, те са от София). Вече не знам какво да ги правя. И двамата са болни, с инсулт. На мама цялата лява част е почти обездвижена.

# 9
Помещение, което да се дава под наем, да, защо не.

Кажи им да не се паникьосват излишно. Здравето и спокойствието е най важно.

# 10
Намерих няколко обяви за "магазин", (алкохол/цигари, плод/зеленчук, клек бар). Струва ли си? Много са се изплашили от еврото,  искат даже да вземат къща при мен. (Малък град, област Хасково, те са от София). Вече не знам какво да ги правя. И двамата са болни, с инсулт. На мама цялата лява част е почти обездвижена.

Това, което са предложили, е много добра идея. Най-добре е наистина да купят къща в малкия град, където живеете. Особено щом не са добре здравословно. Така като са наблизо, ще може да им помагате. А жилището в София да дадат под наем.

# 11
Аз не разбирам какво са се толкова изплашили от еврото . Двама възрастни и болни . Според мен да си пазят сумата за спешни разходи . Всичко се случва в тяхното положение. Или да ви дадат на вас сумата да я обедините с ваши пари и да си купите нещо необходимо. Вие от ваша страна може да им дадете гаранции за тази стойност за грижа и мед. разходи за тях при спешна нужда. Вижте при някой адвокат как се прави. Да се купуват хаотично неща, които явно няма да се ползват .... не го разбирам това.

# 12
И с какво толкова е страшно еврото? Малка е тази сума за инвестиции сериозни - отивате, внасяте си ги в банката, сега много банки приемат и без такса. Пишете си произход и автоматично се обменят след Н.Г.

# 13
Дори и да не беше допълнителната инфлация заради ЕЗ пак не бих ги държала така.

# 14
Може би защото не си възрастен болен човек с инсулт, а до теб да има още един такъв да се опираш на него. Много ми е интересно какво да правят тези двамата със ваканципнен имот по морето? Да тичат да слугуват след туристи , да тичт по всяко време да предават ключ и да се разправят с кой какво счупил и платил ли е и какво ли не ?
Някои мнения тук не са съобразени със ситуацията , а със собственото желание на пишещия. От друга стана децата на тези възрастни хора биха могли да направят нещо. Обаче да гарантират на възрастните помощ и лечение при гледане.

Общи условия

Активация на акаунт