Отговори
# 165

Руски фен написа, че бях много близо до снимачната площадка, но не можах да се свържа с актьорите, защото охраната беше доста строга. Снимите продължиха до много късно. Казвам, че ще отида отново, ако имам възможност, очевидно снимките така или иначе ще приключи много скоро.

# 166
# 167
Здравейте, момичета!

#MetrukAdam все още е в Топ 10 на най-гледаните филми в Турция, близо месец след излизането си, наистина забележително и заслужено 👏🏻

Цитат
Моят захарен памук…🍭 #МертРамазанДемир

Цветен, усмихнат и позитивен ден ви желая!

# 168
Привет петъчно! Kiss

HeartAnimal Dog

# 169
Баранчета малко? Преди да забегна към поредната психиатрия таз вечер. ;д

# 170
Давай Баранчета, Диди!
Днес цял ден бягаш по тъч линията. Никаква те няма.

# 171
А не бягам просто нещо ми е мелахонлично и криво за някои неща ама не обичам искрено и лично в форума да имам.

# 172
# 173
От Ясир препубликувано от Мерти

# 174
Цитат
Днес сме в топ 5 от 10 🤟🏻
#MertRazamanDemir

# 175
Скоро ще стане месец и още има места където е в топ 10. Бравоооо!

# 176
🚨#MetrukAdam покорява Netflix с над 5000 точки във FlixPatrol. 🚨

От премиерата си на 22 август, „Metruk Adam“ продължава да блести в Netflix, натрупвайки 5297 точки в платформата за проследяване FlixPatrol. Специализираният сайт измерва представянето на продукциите въз основа на тяхното присъствие в глобалния Топ 10, а тези резултати отразяват, че филмът е останал валиден в множество международни класации. Ключов фактор за успеха на филма е интерпретацията на талантливия актьор #MertRmazanDemir , главен герой на историята, който завладя публиката с изпълнението си и се превърна в едно от най-обсъжданите лица на момента. Филмът потвърждава интереса на световната публика към тази продукция, утвърждавайки я като едно от най-гледаните заглавия през последните седмици.👏🏻🎬

# 177
Хайде малко Джихан ,че Джесинка вече ще ме бие от кога съм и го обещала нашия лош крал.

# 178
# 179

Общи условия

Активация на акаунт