Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 27 315
  • 360
  •   1
Отговори
# 270
  • Разпиляна във въображението
Получих си книгите от Ориндж. Много бързи. Вчера поръчах и днес картата ми олекна точно на първо число Simple Smile

# 271
За "Сиела" - проверих си в Гудрийс, кои от последно прочетените ми книги са техни. И не са малко. Само ще отбележа, че всичките са ми от библиотеката.
Борислав Вълов - Защото в твоите очи...
Лиза Джуъл - И нея вече я нямаше
Ейми Тинтера - Разкрий лъжата
Ей Джей Фин - Жената на прозореца

И всички от изброените много ми харесаха.

P.S. Добавям и автори като Алис Фини, Клеър Макинтош, Алекс Дал.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 19:17 от Hrisi

# 272
  • Варна
На Сиела и аз харесвам Алис Фини. Харесвам и Ангелина Ангелова. Много симпатична авторка.
А относно Алхимизирани и колко струвала. Ами книгата е с твърди корици и 1216 страници. Все едно да си купите три книги. Не виждам  проблем в цената. Не че съм я купила, защото темата за войната ми е тежка и избягвам такива книги.

# 273
Вече поне 2 години "Колибри" втория или третия петък на декември пускат всички техни книги в книжарницата им на ул. "Иван Вазов" в София на -40%.

"Пан" края на ноември миналата година (за т.нар. черен петък) бяха пуснали нещо от сорта на -35 или -40%.

# 274
  • МАРС
На Сиела и аз харесвам Алис Фини.

Да, и те спряха да я превеждат, само роментъзита и лековати книги(Пъмпкин спайс едва я избутах, веднага отиде за продан).

# 275
Според мен ги издават, защото ги купуват такива книжлета. Аз не съм им фен и на разни Аделайни, дракони и такива неща, но явно има голям пазар, щом не спират да бълват.

# 276
  • в сърцето на един мъж...
Артлайн имат промоция

https://artline-store.net/promotion/black-friday?mc_cid=9bbfc352 … mc_eid=1c41119c7e

# 277
Здравейте, имате ли представа Хермес много ли се бавят с изпращането на поръчките. Моята е направена на 29 октомври и все още си стои на "обработка".

# 278
Аз поръчах вече комикси за дъщеря ми  и две на Пратчет за мен. 🙂

# 279
За Хермес аз също поръчах на 29ти и днес е в офис на куриер.

# 280
  • Beyond the stars
Здравейте, имате ли представа Хермес много ли се бавят с изпращането на поръчките. Моята е направена на 29 октомври и все още си стои на "обработка".

Вчера я получих от 30ти, ако помня правилно ми е поръчката.

Коригирам мнението си, за да добавя промо на Хеликон за днес и утре - 20%.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 16:09 от Вълшебство

# 281
Звънете им, аз троших нерви с тях след като ги подсетих за една пратка от книжарница. На следващия ден се обадиха, че е при тях, нямаше как да отида веднага и в деня след това ми звъняха да ми търсят сметка защо не съм отишла и да обясняват, че така губят пари.

# 282
  • София
Понеже и моята пратка беше до книжарница, казаха ми, че до 5 работни дни след обаждането трябва да я взема.

# 283
Явно е стояла при тях и не са ми звъннали. Като са се усетили колко време стоят книгите в пасив са решили да си го изкарат на мен.

# 284
  • София
Да, да, аз не ги защитавам, просто го казвам като информация.

Общи условия

Активация на акаунт