Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 27 327
  • 360
  •   4
Отговори
# 255
Аз този път освен за мен поръчах книга и за детето "Обувките на Лили " препоръчана ми от тази група ..честно казано самата аз съм очарована от книгата толкова хубаво написана и нарисувана .Благодаря !!
Аз с две ръце препоръчвам всичко от Евгения Войнова ✌️

# 256
Здравейте, някой има ли код за Издателство "Рибка"?
Бих се радвала ако сподели.
Искам да поръчам" Феята от захарницата "

# 257
  • София
Ей, опасна е тази тема, изкушихте ме с промоцията на "Хермес" и бързо-бързо направих поръчка! Smile
Ето ги и заглавията:

"Читателски клуб на самотните сърца" от Луси Гилмор
"Как да опознаем другия" от Дейвид Брукс
"Моят хюга дом" от Майк Викинг
"Бяла хризантема" от Мери Лин Брахт
"Поток - Психология на оптималното преживяване" от Михай Чиксентмихай

# 258
"Рибка" нямат кодове, от време на време пускат % на конкретни заглавия или правят комплекти от книги с намаление.

# 259
  • Варна

ПАКОСТ ИЛИ ЛАКОМСТВО?

Промокод SPOOKYWEEKEND20  предоставя на получателите на информационния бюлетин  отстъпка от 20% при поръчка на всички издания и продукти от каталога ни на www.egmontbulgaria.com. За да се възползвате от отстъпката, въведете промокода в полето за ваучер при финализиране на поръчка.

Отстъпката важи единствено при поръчка на издания, налични на www.egmontbulgaria.com, с доставка в България.
Кодът може да бъде използван многократно и ще бъде валиден от 31 октомври до 2 ноември, неделя, включително.

Не се комбинира със специални предложения на комплекти с активнa обемна отстъпка. Важат стандартните условия за доставка на поръчки от www.egmontbulgaria.com, с безплатна доставка за поръчки над 75 лв. / 38,35 евро.

# 260
Благодаря за кода за Егмонт. Трудно ми е да повярвам, че пускат промокод. Явно не им вървят продажбите.

# 261
# 262
Хеликон

Честит празник!📚

# 263
Да ви кажа, разочароват ме промоциите. Не знам кое би ме накарало да отида в сайта на Хеликон, като озон почти перманентно имат -20% + безплатна доставка.

# 264
Озон, както винаги не разочароват. Намалението не е само на български книги, както очаквах, и е с най-дълъг период. Бях поръчала разни книги с промокодът, който тук беше споделен, но честно казано ме сърбят пръстите пак да поръчам. Списъкът с желаните книги е безкраен, въпреки липсата на място за съхранение и време за четене.

# 265
Миранда сега с промоция на книгите с меки корици
25% отстъпка на всички книги за четене с меки корици от 01.11 до 15.11 (включително) в онлайн магазина ни тук - www.miranda.bg
 Безплатна доставка при поръчка над 100 лв.

# 266
  • София
Да ви кажа, разочароват ме промоциите. Не знам кое би ме накарало да отида в сайта на Хеликон, като озон почти перманентно имат -20% + безплатна доставка.

"Хеликон" преди време имаше опция за взимане от книжарница като аналог на безплатна доставка, което на мен лично ми беше много удобно.
Сега не знам дали я има, отдавна не съм поръчвала от тях.

# 267
# 268
  • София
Някой ще поръчва ли от Сиела - намерих само там 1-2 книги.

# 269
От Сиела буквално няма какво да поръчам (освен Фредрик Бакман), не ме грабват техните автори. Иначе масово издават някакви лигаво-романтични книжлета и явно се купуват. От рода на: Книжарничката зад ъгъла, Сладкарничката на уличката, Работилничката до магазинчето... и от сорта. (Измислям си, но точно така им звучат заглавията), също голям бум са и коледните книги, като наближи декември.
Няколко пъти съм поръчвал от бъгавия сайт на Сиела, но предимно книги на други издателства. Новата на Надя Хашими е на "Сиела", и нея поръчах.

Общи условия

Активация на акаунт