Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 27 272
  • 360
  •   1
Отговори
# 315
Кои книги ще препоръчате от Колибри?
"Преди кафето да изстине", както и повечето на Харуки Мураками Wink

# 316
Аз от Колибри поръчах само една книга на Жоел Дикер, поръчах я в петък и сега във вторник ми я донесоха и аз нямам оплаквания.

# 317
Кои книги ще препоръчате от Колибри?
"Преди кафето да изстине", както и повечето на Харуки Мураками Wink
Кафето има продължение: https://www.colibri.bg/bg/shop/toshikazu-kavaguchi-predi-kafeto- … ne-novi-istorii/0

# 318
О, аз четох кафето миналата седмица и въобще не ми хареса. Нито като концепция, нито като диалог, нито герои, нито изпълнение 😃 Но съм любопитна да видя вашето мнение, защото в ГР доста я хвалят.

Аз чакам с нетърпение утре новата книга на Дан Браун и Перфектния брак на Дженива Роуз с красивите прорезки Heart Eyes Имах 25% намаление в Ориндж и се възползвах за тези двете книги. Надявам се да не ме разочароват 🥹

# 319

Хайде, пак разорение. Вече 30-35% ми се виждат като огромни намаления на фона на някакви си мижави 15%. Пише, че е от 14.11, ама реално вече го има в сайта ✌️

# 320
Само дето като пише до 35%, сигурно пак всичко ще е на по 15, 20 и тук-там някоя наистина на 35%…

# 321
  • София
До...% ми е любимо Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес мисля да отскоча до книжарницата на "Колибри". Там има -35% на всички техни книги, а не до -35%  Wink

# 322
Тези, които аз искам са с 35% и с 30%. Действително е досадно това ДО, особено като е нещо гръмко с процентите на намалението.

# 323
  • София
Резултатът от непланирано посещение в книжарницата на “Колибри”😄.
/Между другото, да отбележа, че жената, която беше на смяна, е много мила и любезна❤. /
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 18:46 от sweetkids_mama

# 324
Не е много често да правят такова намаление от 35% само за книжарницата им на място, ние извън София  ....

# 325
А докога е намалението в физическите "Колибри"?

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 22:01 от anmasu

# 326
Не е много често да правят такова намаление от 35% само за книжарницата им на място, ние извън София  ....
Не е  приятно,ама  не е като да не пускат от време на време хубави намаления  и в техния сайт.Предполагам,че  скоро ще има изгодно  намаление  и в сайта им.

# 327
  • София
А докога е намаление в физическите "Колибри"?
Беше само за днес.

# 328
По Коледа в НДК - 30%, в сайта - 35. Поне миналата година беше така.

# 329
  • София
sweetkids_mama, честити придобивки Hug
И аз се гласях да мина, но не успях.. Confused Здраве да е Blush

Общи условия

Активация на акаунт