Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 27 288
  • 360
  •   2
Отговори
# 330
  • София
Мерси, Миж. Не планирах да ходя, но бях в района, нещо ме стегна шапката и реших, че имам нужда от книжна терапия. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 331
Черен петък в Озон. Има много добри намаления, не само на книги. Тези книги си поръчах аз:
Скрит текст:

# 332
Аз на Озон им се радвам, че пускат намаление и на електронните им книги. Тежки тухли тип фентъзи и фантастика трудно мога да държа в ръка.

# 333
Книгите на Егмонт пускат ли ги на промоция?

# 334
  • София
Случава се понякога веднъж в годината да ги пуснат на 20%.
Следете Комсед дали ще имат пак намаления, във физическите им магазини има книги на Егмонт.

# 335
  • Варна
Orange Books са пуснали сигнал за измама. Четох коментарите и май има и за озон.

Уважаеми клиенти,

Искаме да ви информираме, че е създаден фалшив сайт, имитиращ orangecenter.bg. В социалните мрежи съществуват и реклами, които водят до него. Възможно е сайтът и профилите в социалните мрежи да са повече от един.

Напомняме ви, че онлайн поръчки от Orange могат да бъдат направени единствено на orangecenter.bg и през мобилното приложение Orange Gifts. Официалните профили на Orange са Orange center във Facebook и orange_center в Instagram. И двата профила са верифицирани - в случай, че се съмнявате в истинността им, молим ви да проверите за синьото тикче до името на профила.

Молим ви да бъдете внимателни и да не позволявате да станете жертва на измама. Правим всичко възможно, за да бъдат свалени тези фалшиви профили. Сигнализирани са и съответните органи. Ако попаднете на тях - докладвайте ги. Благодарим ви предварително.

Екипът на Orange

# 336
Току-що ми излезе. Книгите и то новите  са по 4-5 лева, та и аз се усъмних. Ето го: https://www.goshepherd.top/?fbclid=IwdGRjcAOG3L5jbGNrA4bcsWV4dG4 … 0EpZ1xWY2LABoXsAw

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 18:37 от УИНКС БЛУМ

# 337
  • в сърцето на един мъж...
Аз не се въздържах, поръчах си новия Корморан Страйх и новата на Ники Френч на приордър, от озон, като явно заради това, че куриерите не доставят до адрес, са пуснали безплатни поръчки до автомати на спиди Simple Smile Спестих си пари за доставка от колибри и ми излезе и на същата цена все едно Simple Smile

# 338
# 339
Благодаря за информацията за Колибри,пуснах поръчка.

# 340
Про буук от 17 до 23 ноември до70% отстъпка.

# 341
От 20 до 23 ноември 30 % на книгите на издателство Труд. 28 и 29 ноември черен петък на Orange

# 342
  • София
От 09.12 до 14.12 ще има панаир на книгата в НДК. Все още не виждам списък с участващите издателства.

# 343
  • София
Взех си 4 книжки на Х.Коубън от промоцията на Колибри и най-новата на Дан Браун с -10% от Озон.

# 344
Може ли да напишете кои книги на Коубън се купили, защото аз имам около 15 негови, но в последните 1-2 г. не съм купувала, та не знам кои са нови, или пък са 2-ро издание?

Общи условия

Активация на акаунт