Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 46 739
  • 593
  •   1
Отговори
# 15
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря за темата!
Много трудно се въздържам от купуване на книги, но винаги гледам промоции. В последно време установих, че влизам в книжарница и си излизам без книга, а преди не беше така. Вече следя определени автори и ако имам поредици. Та ми се струва, че вече доста ще премислям покупките. Обаче на бениториал явно няма да се сдържа, пускат новата книга на Дъгони с намаление...

# 16
Интересно, на Алеята  "Книгомания" пак ли ще са с нищожните 10%? Всяка година са така, искам да взема на Георги Милков новата книга.
"Сиела" дано пуснат онлайн някакво намаление, да си изразходвам 60 лв ваучер от ЛП. Ще си взема новата на Фредрик Бакман и новата на Кирил Карталов.

# 17
Благодаря за темата!
Много трудно се въздържам от купуване на книги, но винаги гледам промоции. В последно време установих, че влизам в книжарница и си излизам без книга, а преди не беше така. Вече следя определени автори и ако имам поредици. Та ми се струва, че вече доста ще премислям покупките. Обаче на бениториал явно няма да се сдържа, пускат новата книга на Дъгони с намаление...
Хубави ли са на Дъгони? Аз също мисля да поръчвам от Бениториал и се чудя какво да добавя към Фитцек.

# 18
Благодаря за новата тема!
Въздържам се от покупки на нови книги, още повече на редовна цена. Чета предимно електронни. Селектирала съм домашната библиотека и вземам само книги, които държа да притежавам. В интерес на истината детската ми библиотека е тази, на която държа много и дообогатявам по-често.
Има вероятност да сме в София за предстоящата "Алея на книгата" и ще се възползвам. Вече искам да съм я видяла книгата предварително - шрифт, колко тежи и т.н. Предстои ми да прочета "Доброжелателните" на Колибри, но шрифта е ужасен /то и затова все отлагам 🤦‍♀️/, загледах се и в луксозната на "Портретът на Дориан...", която пък е адски тежка.

# 19
Благодаря за темата!
Хубави ли са на Дъгони? Аз също мисля да поръчвам от Бениториал и се чудя какво да добавя към Фитцек.

Аз лично много ги харесах. Даже бях питала Бениториал кога ще издават следващите, нямах търпение Simple Smile

# 20
Благодаря за темата Flowers Hibiscus
Аз също напоследък купувам книги само на промоция, но и вече доста подбирам. Между другото последната, която поръчах, е именно новата книга на Дъгони и я чакам с нетърпение.

# 21
Значи ще се чете Simple Smile

Искам да добавя, че много харесвам промоциите на Бениториал, заради безплатната доставка, при другите малко се обезмисля намалението.

# 22
О да, и аз ги харесвам много. Отделно книгите им винаги са много внимателно опаковани и имат по нещо за читателя. Аз нямаше нищо да си купувам сега, обаче като я видях и не се сдържах. Чакам я от доста време.

# 23
Значи ще се чете Simple Smile

Искам да добавя, че много харесвам промоциите на Бениториал, заради безплатната доставка, при другите малко се обезмисля намалението.

При книга с цена (каквито са повечето средни вече) 25 лв и отстъпка 20% (най-често срещаните), направо се нулира - с доставка обикновено 5 лв. Така че това наистина е предимство - за единичните поръчки.

# 24
  • София
Поръчах си и аз новата на Дъгони Simple Smile
Харесвам поредицата за Трейси Кросуайт, а Скритите лимонки са ми едно от най-симпатичните издателства и винаги, когато мога, ги подкрепям! Simple Smile

# 25
И аз поръчах новата на Дъгони. Благодарности на Gaia, че я спомена 🤗

Ако успея да отида на Алеята ще е за новите книги на Бърдаров и на Питър Мей за остров Луис.

# 26
# 27
Аз от тях си харесах и "Всяко неизвършено добро" на Адриана Триджани. Нов автор, до сега не съм го срещала, но анотацията ми хареса. А те имат много добър подбор на книги.

# 28
Аз също много харесвам Бениториал, но не съм чела тази поредица и няма да поръчвам.
Поръчах новата на Добри Станчов от Лемур. Тях също много ги харесвам като издателство.

# 29
Благодаря за новата тема! Но имах очаквания вече темата да си остане с прекрасното име "Цундоку". Тази диагноза много ми пасна. Затрупала съм цялата къща с книги, на които много държа и ми доставя истинско удоволствие дори само да ги съзерцавам. Подбирам и държа да притежавам полезни и вдъхновяващи екземпляри. Романи не купувам, библиотеката ми е достатъчна за тях.

Общи условия

Активация на акаунт