Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 46 581
  • 593
  •   2
Отговори
# 585
  • Около Костинброд
Да се похваля, в рамките на декември-януари получих 3 кода за отстъпка -10 лв за имен ден от Озон (за Стефановден, Св мъченица Татяна (12 януари) и за Атанасовден (18 януари)). Предполагам, че е някакъв бъг в системата им. Та ги използвах за книги Simple Smile Една от тях е "Алхимизирани", но още не съм започнала да я чета. Много се кефя на големи книги, защото малките свършват бързо. Просто ми трябва подходящата настройка, за да я започна.

# 586
  • София
Получих имейл от ОЗОН -

Започна гласуването за Книга на годината 2025.
Събрахме най-популярните заглавия на годината в 10 категории - от теб зависи кои ще спечелят.
Гласувай за любимите си книги и ще получиш промокод за отстъпка на избрани заглавия.
Освен това автоматично участваш и в томбола за 5 ваучера по 20 евро.

Благодарим ти, че участва!
Възползвай се от промокода BOOK2025 за 20% отстъпка на избрани книги и не забравяй – вече си и в томболата за 5 ваучера по 20 евро.

Виж избраните заглавия и използвай промокода си още днес:
https://www.ozone.bg/spetsialni-predlozheniya-knigi/

# 587
Да, аз гласувах вече и тъкмо разглеждам книгите. Кодът може да се ползва два пъти до 15 февруари.

# 588
Искам да похваля Ориндж!
В началото на месеца бях споделила,че ми изпратиха имейл с 25% за РД,който не сработваше в сайта. Писах им въпреки, че знаех че е техническа грешка защото ясно бяха уведомили че програмата им за лоялност приключи. Хората ми се извиниха за това, че са ме подвели и ми предложиха да ми направят 25% отстъпка въпреки всичко , условието беше само да пусна с наложен платеж и те ръчно ще ми прибавят 25%. Пуснах поръчка с наложен платеж, уведомих ги и те +25% ми прибавиха и още 5 евро отстъпка, която ми се полагала към профила 😃. (Ако знаех, щях да пусна по-голяма поръчка🤭)То по-принцип не могат да се комбинират 2 отстъпки но ръчно явно всичко може! Та така.. Браво на Ориндж! ❤

# 589
Аз си ги харесвам Orange. И точно с тая отстъпка от -25% за рождения ден, която взех за 1-ви път миналата година, направих поръчка от 190 лв. и получих после ваучер за -20 лева (при поръчка от 60 лв.).

# 590
Оплаквам се от Ориндж! Не ми дадоха -25% за РД

# 591
Здравейте! Ако някой разполага с активен промокод за отстъпка при поръчка от сайта на издателство Colibri (Колибри), ще съм много благодарен, ако го сподели. Благодаря предварително!

# 592
Здравейте, на мен от Orange ми изпратиха код за 25% отстъпка за рождения ден (4 Януари) след като им бях отговорила на email, който бяха изпратили да честитят рождения ден.

# 593
10 книги от пан

👋 Здравейте, приятели! Подбрали сме 10 страхотни книги, които само тази седмица ще можете да купите на сайта ни с 50% отстъпка! 🤩

💥 Виж селекцията тук 👉  https://www.pan-bg.eu/knigi-na-specialna-cena/

Общи условия

Активация на акаунт