Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 44 501
  • 574
  •   4
Отговори
# 540
  • Разпиляна във въображението
Весела Коледа!

ARTLN20

# 541
Orange рядко блесват с примамливи намаления, но дават и за годишнина от регистрацията 25% намаление, освен тези за рожден ден. Мен ме устройват тези два ваучера на година, защото пускам 2 по-големи поръчки с рядко намаляни книги или други артикули. Последната ми беше почти 300лв, като само отстъпката беше близо 100лв. През останалото време следя намаленията по другите сайтове, като най-често поръчвам от Ozone.
Искам да споделя и аз своето Голямо разочаровние от спирането на лоялната програма на "Ориндж".
Аз съм клиент с акаунт от 2018.г. Редовно поръчвах книги за празници и по време на промоции. За рождения си ден не съм ползвала купон за  25% Пропускала съм да погледна, защото е през лятото и обикновено съм извън България по това време.
Сега реших да изненадам дъщеря си, която точно на 25. декември стана на 18г. Направих и специално акаунтпрез ноември. За съжаление не получи никакъв купон за рождения си ден. Имали ли сте такъв случай?
В съобщението пишеше, че лоялната пограма се прекратява от новата година.

# 542
Трябва да има поне 1 поръчка от профила след създаването му и преди РД за да изпратят тези 25%. И дали сте въвели датата на РД?

# 543
Аз от последните имейли разбрах, че в момента програмата не работи временно и ще заработи с промени от НГ, но може да не съм права.

# 544
CoCoMilk е права. Трябва поне една поръчка, за да се ползва отстъпката за Рожден ден (https://www.orangecenter.bg/obshti-usloviya-programa-za-loyalnost-my-orange). Иначе всички ще си правят нови профили, за да ползват тази отстъпка.
При регистрация има 10 лв отстъпка, при поръчка от 50 лв нагоре, което си е 20 %.
При мен програмата работи. Преди 4 дена направих поръчка с отстъпката от 25 % за рожден ден.

# 545
И според мен Orange не дават 25% за рожден ден само заради нова регистрация. Мисля даже, че не е и за 1 поръчка, а е свързано с размера на поръчката/поръчките. Аз имам за 1-ва година такава отстъпка, но тази и миналата година имах няколко големи поръчки.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 16:51 от anmasu

# 546
  • Варна
След първа поръчка излизаше някакво поле за попълване на рожден ден. Забравих какво точно беше. Може и като анкета да беше.

# 547
  • София
Преди Коледа купих подаръчен ваучер в Ориндж и бях озадачена, че не ми дадоха да сканирам приложението с обяснението, че не важало при покупка на подаръчни ваучери. Реших, че сигурно съм пропуснала нещо в общите условия на програмата, но сега я отворих да проверя и виждам следното:

5.4. Покупка

5.4.1. Покупката е трансакция, за която съответният потребител се е идентифицирал чрез вход в акаунта си на нашия уебсайт и/или в мобилното ни приложение и е предоставил за сканиране неговата дигитална карта на каса в наш магазин.

5.4.2. Когато покупката е направена онлайн в нашия уебсайт и/или в мобилното ни приложение, за покупка се счита потвърдена поръчка.

Ако взимате подаръчен ваучер преди края на годината, да знаете.

# 548
  • в сърцето на един мъж...
Аз реших като за последно да ползвам приложението, сега по празниците. Сканираха го, купих две книги. Даде ми купон за 10 лв и след това за още 5 % до 25.02.26, което ме учуди. Върнах се малко слд това, понеже реших, че не се знае ще я продължат ли или не и си купих още неща. Доволна съм, понеже си купих по-скъпи книги и това намаление ми се отрази доста добре на цената.

# 549
Аз реших като за последно да ползвам приложението, сега по празниците. Сканираха го, купих две книги. Даде ми купон за 10 лв и след това за още 5 % до 25.02.26, което ме учуди. Върнах се малко слд това, понеже реших, че не се знае ще я продължат ли или не и си купих още неща. Доволна съм, понеже си купих по-скъпи книги и това намаление ми се отрази доста добре на цената.
Ще споделите ли кои книги си взехте?

# 550
  • в сърцето на един мъж...
Скрит текст:
Ще споделите ли кои книги си взехте?
[/quote]
Взех си "Любовен ефир", "Шест дни в Бомбай", "Грешната сестра", "Писъкът", "Всички страхове" и "Притихналото езеро"

# 551
Бард вдигат сумата за безплатна доставка:
Поради вдигането на цените от нашите контрагенти се налага да направим следните промени в нашия сайт www.bard.bg
От 04.01.2026г. 12:00ч. сумата за безплатна доставка ще бъде увеличена от 40.00лв на 48.90лева ( 25.00евро )  а под тази цена сумата за доставка ще бъде увеличена от 5.00лв. на 5.87лева ( 3.00 евро ).

# 552
Ориндж ще дават по 5 евро през януари или не съм разбрала?
Така изглежда.
Къде има информация за тези 5 евро?
Дано не се повтарям и вече да сте го коментирали, но вече може да се използва кода за 5 евро в сайта на Orange. Кодът вероятно е еднакъв за всички, приема ми го дори и без да съм влязла в профила си - 5evro. Важи при поръчка над 25 евро, до 31.01.2026 г.
А аз спечелих ваучер за Orange за 100 лв. и сега трябва да мисля какво да си взема от там. Но май ще отида на място. Обожавам книжарниците им и усещането докато разглеждаш. Blush

# 553
Издателство Давид правят ли промоции? Не съм засичала. Даже и в озон вече няколко месеца следя и няма никакво намаление на техните книжки.

# 554
Не, Евгения Войнова е на мнение, че книгите са на справедлива цена и няма намаление никъде, никога. Не знам само за пре-ордър на нови книги как е.

Общи условия

Активация на акаунт