Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 44 541
  • 574
  •   2
Отговори
# 525
Ориндж първо пращат мейл, че лоялната програма се прекратява, а няма и ден по-късно - че се подобрява Satisfied

Категориите в Озон

# 526
Елмайра, благодаря за линка, mibobo ги е качила преди няколко страници, но аз не съм видяла.
Ами не е добра лоялната на Ozone - чак над 1000 лв. поръчки, за да стигнеш Сребро, където имаш 5% отстъпка на книги.

# 527
Да не са малки сумите, но тези поръчки се трупат с годините т.е. не е за година. Аз лично пазарувам от тях от повече от 10г и то всякакви неща - техника, учебници, играчки и какво ли не, така че сравнително бързо съм ги натрупала. Но в началото даже не бях разбрала, че има лоялна програма, докато не видях, че като сложа нещо в кошницата и имам някакви намаления и тогава ходих да търся и я видях. Да, процентите на са нещо уау, но както казах са постоянни поне и като няма някъде промоция а ми трябва някоя книга си я вземам от там. Също така има и на учебни помагала, канцеларски материали, на дом, градина и други стоки. За мен лично са ок.

# 528
  • Варна
Аз съм писала и за лоялната  на bookspace.bg но може някой да не знае.
Обща стойност на завършени поръчки и % отстъпка:

300 лв. – Новак (3% отстъпка) - Току-що сте открили магията на книгите. Добре дошли на старта на вашето литературно приключение!

500 лв. – Читател (5% отстъпка) - Вече имате няколко книги на нощното шкафче. Продължавайте така, книгите никога не са достатъчно!

1000 лв. – Библиофил (7% отстъпка) - Знаете, че книгите са най-добрите приятели. Вашата библиотека започва да се разраства опасно.

1500 лв. – Книжовник (10% отстъпка) - Превърнали сте четенето в изкуство. Време е за още книги и още отстъпки

2000 лв. – Майстор на думите (15% отстъпка) - Вие сте истински книжен нинджа. С такава отстъпка няма книга, която да ви убегне.

3000 лв. – Литературен експерт (17% отстъпка) - Ако някой има въпрос за книга, те питат вас. Сега и с почти професионална отстъпка!

5000 лв. –Книжовен гений (20% отстъпка) - Вие сте книжният шампион! Най-високото ниво и най-големите отстъпки са ваши.

Миналата година продаваха някакви карти, които даваха 20% отстъпка през цялата 2025г.

# 529
Ориндж ще дават по 5 евро през януари или не съм разбрала?
Така изглежда.
Къде има информация за тези 5 евро?

# 530
Имейл получих, но ще е от януари и в приложение няма нищо още

# 531
но се замислям догодина да си взема карта от библиотеката, защото хич не ме кефи да купувам книги, някои от които после нещо не ми харесват.

Перфектна инвестиция е. Например имах сляпа коледна среща с книги в нашата библиотека. Красиво опаковани и чист късмет Simple Smile Падна ми се "Малката коледна библиотека" на Дейвид Барнет, нова на Сиела. Ами втори път няма да я прочета, за един път става. Взела съм над 100 книги от там и не мога да пресметна колко спестепи пари са това.
Аз съм с карта от няколко години - еми много се кефя, не чакам да ми изтече абонаментът, подновявам го месец по-рано - 8 лв. Гледам да купувам книги на промоции, които виждам, че нямат и са актуални, и да им дарявам. Единствено, понякога се е случвало да чакаме по 3-4-6 месеца за дадена книга - обикновено е някоя нова или такава, към която има голям интерес, а нямат достатъчно бройки. Другото е, че има хора, които не пазят и дори някоя по-нова книга, може да бъде изцапана и захабена.
За себе си вече купувам рядко книги - имам над 20 непрочетени от подаръци и от промоция, на която не съм устояла. Но за подаръци - едно от любимите ми неща за подаряване, е книга.

# 532
  • София
Orange станаха за смях с тази малоумна комуникация. Сутринта писаха, че прекратяват лоялната програма, следобед - че ще я подобряват и ще има само временно прекъсване заради еврото. Smile

Иначе на мен програмата им ми допадаше повече, отколкото тази на Хеликон, която дава само 10%, и то ако пазаруваш редовно от тях.

# 533
Orange рядко блесват с примамливи намаления, но дават и за годишнина от регистрацията 25% намаление, освен тези за рожден ден. Мен ме устройват тези два ваучера на година, защото пускам 2 по-големи поръчки с рядко намаляни книги или други артикули. Последната ми беше почти 300лв, като само отстъпката беше близо 100лв. През останалото време следя намаленията по другите сайтове, като най-често поръчвам от Ozone.

# 534
Като чета какви суми давате за книги и вече не ме е срам толкова от себе си, смело, смело продължавам да се ровя из сайтовете 😁
Аз от Ориндж получих само един мейл, че спират лоялната програма.

# 535
Видях и аз мейла от Ориндж и ми звучи много недостоверно, че я спират заради еврото. Как пък Хеликон не спират тяхната програма, където постоянно имаш -10%. Или пък DM 😀 Просто са видели, че хората правят големи поръчки предимно с купоните -25% за рождени дни, годишнина и т.н. и са решили, че не им изнася. Не знам тази измислица с еврото защо им беше да я пишат, освен да се излагат.

# 536
до Меган: Вятър и истина на Сандерсън излезе и в електронен формат в замун...

# 537
до Меган: Вятър и истина на Сандерсън излезе и в електронен формат в замун...
Благодаря, но аз тази поредица си я купувам на хартия.

# 538
  • Разпиляна във въображението

От „Артлайн“ ти пожелаваме светли коледни празници! 🎄🎅
Подари си още повече истории под елхата с нашата празнична оферта!
👉https://artline-store.net/4-za-3-knigi.html
Избери 4 заглавия от нашата селекция и плати 3 – безплатно е заглавието с най-ниска цена! 🎁
 Можеш да се възползваш от промоцията неограничен брой пъти в рамките на една поръчка.
📅 Кампанията е валидна от 23.12.2025 г. до 06.01.2026 г. включително или до изчерпване на количествата.

# 539
Бард
36 класни издания с отстъпка от 32%!

Времето за купуване на подаръци за близки и приятели изтече. Сега е моментът да наградим себе си. Може и да не сме слушкали особено, но пък сме си чели книжките редовно, така че – определено заслужаваме;) Заслужаваме и подобаваща отстъпка за най-ценните заглавия на „Бард“ – 36 класни заглавия с твърда корица или порезка и намаление от -32%!
Доставка - след празниците!
https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=403
Изберете поне 2 книги и ги получете с 32% отстъпка!

Общи условия

Активация на акаунт