Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 44 541
  • 574
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Или им досвидя хората да се възползват от 25% на книги от издателства, които обикновено не намаляват нищо. Каквато и да е причината, ме загубиха като клиент заради левашкото обяснение.

# 511
Ами, жалко за Ориндж. Действително това беше начин да се вземат книги на издателства, които иначе не правят намаление и то само този купон за 25%, другите въобще не знам защо ги даваха - 3%, 10%...смях.

# 512
Наистина им е зле прогрмата, ама май и на Orange, и на Ozone. Струваше  си - 25 % за рождения ден, с които направих поръчка за 190 лв. и понеже са ми се понасъбрали тая година, имах ваучер за лоялност за 20 лв., които също оползотворих. Бях стигнала Master, а в Ozone, благодарение на техника, съм Сребро - още не знам колко % е с него, някой беше питал и тук.

# 513
Поне два пъти назад в темата се пускаха групите в Озон, за различни стоки е различно.
Аз съм доволна от Озон, първо е сайта от който най-често пазарувам и са много коректни за всичко. Второ групата ми е "злато" и скоро ще мина в "платина". Мен основно книгите ме интересуват, на злато е 10%, на платина ще стане 15% като това си е постоянна отстъпка през цялата година.

# 514
Артлайн с 30% промоция на Сандерсън Heart Eyes Аз, за съжаление, не мога да се възползвам от промоцията Confounded имам всичко Joy

# 515
  • София
И тези с порезките ли? 🫣 😄

# 516
Не може да става дума за сравние между Озон и Ориндж. Озон като цяло трудно ще намерят конкуренция - целогодишно имат кампании с отстъпки, супер точни, не съм получила нищо в лошо състояние, обслужването в чата е бързо.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 15:09 от Елмайра

# 517
Ех жалко за лоялната програма на Ориндж, тези 25% за РД бяха много приятен подарък. Точно след НГ имам РД и се бях настроила да чакам отстъпката а то.. Дано в един момент пак стартира тази програма!
Да кажа за моя проблем с липсващата книга от последната ми поръчка от Ориндж, свързах се с тях вчера,обясних им .. те се извиниха ,казаха че веднага ще разгледат случая. Днес имам съобщение от Спиди с пратка от Ориндж ,доста бързо реагираха. Лошо че няма преглед дано е липсващата книга да не се обаждам пак 😄.

# 518
Артлайн с 30% промоция на Сандерсън Heart Eyes Аз, за съжаление, не мога да се възползвам от промоцията Confounded имам всичко Joy

И аз така. 😬😬😬

Яд ме е за Ориндж, имам рожден ден през януари и мислех да пазарувам - отстъпката хващаше и книги на Егмонт, които много рядко (да не кажа никога) влизат в промоции. Уви...

# 519
  • София
Още една кофти новина от преди малко - след 17 години функциониране платформата "Предай нататък книга" спира дейността си от януари..
Аз не бях особено активна там, но въпреки това се натъжих..

# 520
Аз също бях активна, но в последните година- две даже не влизах. Явно съвсем се е изчерпала тази платформа

Ориндж ще дават по 5 евро през януари или не съм разбрала?

# 521
Ориндж ще дават по 5 евро през януари или не съм разбрала?
Така изглежда.

# 522
Видях 2 пъти някой да пита и не съм видяла отговори, но грешката може да е моя. Постът ми е основно относно лоялните програми, аз проблеми с коректност не съм имала нито с едните, нито с другите. Но при положение, че миналата година имах към 300-400 лв. в Озон и си седях на Бронз, а Вие казвате, че Злато е - 10%, не виждам да им е много добра лоялната програма, даже на Orange ми се струва доста повече да спестих. Не говоря за това кой пуска повече общи намаления, говоря за лоялната програма.
Поне два пъти назад в темата се пускаха групите в Озон, за различни стоки е различно.
Аз съм доволна от Озон, първо е сайта от който най-често пазарувам и са много коректни за всичко. Второ групата ми е "злато" и скоро ще мина в "платина". Мен основно книгите ме интересуват, на злато е 10%, на платина ще стане 15% като това си е постоянна отстъпка през цялата година.

# 523

Сега вече ще купувам " Вятър и истина". Все не и идва реда, а и съм решила да прочета поредицата отново, всички пет книги една след друга.

# 524
  • в сърцето на един мъж...
Това обяснение е супер тъпо. И тия 5 евро нищо не са. Аз поне като се приберях, пазарувах от тях, имах намаление, ама вече явно ще спра. Имам едни 5% и тия 5 евро и ще приключвам.
Озон са ми много любими и редовно ме изненадват с по нещо хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт