Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 44 551
  • 574
  •   2
Отговори
# 495
Ясно, мерси! Иначе, Мъглороден е, така че не би трябвало да я чакат.

# 496
Имам в Озон поръчка от 10-ти, от вчера на обяд пише продуктите са налични, но още не са изпратени, но не ми е спешна. А и ми е даден срок 13-17 декември, така че са си в срок и не мога да се сърдя, дори и да ми бяха спешни

# 497
  • Разпиляна във въображението
Изпуснах дъщеря ми за пет минути от поглед и тя си взела от Сиела книга, която съм й взела вече за подарък. Дали може да я върне и вземе друга? Не е разопакована.

От Панаира ли? Помолете ги, обяснете ситуацията..Не вярвам да откажат.

Да, направихме го. Бяха любезни.

# 498
Имам в Озон поръчка от 10-ти, от вчера на обяд пише продуктите са налични, но още не са изпратени, но не ми е спешна. А и ми е даден срок 13-17 декември, така че са си в срок и не мога да се сърдя, дори и да ми бяха спешни
Да, да, просто се изненадах, обикновено са доста експедитивни.

# 499
Аз имам поръчка от Orange от 8.12, която още е "Нова". Не са намалени книги, но ползвах ваучер от лоялната програма. Предплатила съм я и е до Box Now. Принципно не ми е спешна, но все пак ми се струва, че е доста време вече.

# 500
Последните пъти Ориндж много ми бавят пратките, затова и днес отивам на място с ваучера. И при тях не мога да си го обясня. Голяма компания са, бениториал, примерно, няма делник, няма празник, няма алеи - винаги точни, а са далеч по-малко издателство и влагат време в опаковане.

# 501
И са 4 книги, не са 10-20. От промоцията пуснах 2 книги и май дойдоха за 3-4 дни,  те си бяха до клон на Orange, не знам има ли значение, защото пак идват от склада им или откъдето там ги разпределят.

# 502
  • София
Утре, в НДК дали ще са на линия към 17,30-18ч издателствата? Пише до 20ч, но не ми се вярва.
Ps. Тогава на Ozone до кога им е намалението?
Пп2. Артлайн (Деца на разрухата) колко % са на Панаира?

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 21:14 от Starrydream

# 503
  • София
Половината към 17 ч ще са се изнесли.

# 504
Някой знае ли дали все още важи намалението на Колибри в книжарницата им? На сайта все още виждам -35%, но ми се струва, че някой беше коментирал, че в книжарницата ще е до коледния база само?

# 505
Тръгнах да плащам една поръчка в озон, която мъдря от няколко дни, в последния момент видях, че една детска книга от изд. Жанет вече е на редовна цена, оня ден мислех, че е с 20%

Общо взето обрано поръчах
Днес чакам от Колибри - улица черешова - пролет, лято, есен, зима
И сега една скромна озонска

# 506
Някой знае ли дали все още важи намалението на Колибри в книжарницата им? На сайта все още виждам -35%, но ми се струва, че някой беше коментирал, че в книжарницата ще е до коледния база само?
И  аз заради това бях объркана,тъй като една съфорумка,бе  казала,че нейна приятелка е писала на издателството относно намаления  и те  са й дали този отговор,макар че,намалението им би трябвало да  продължи  35 дни(по-дълго от което момичето каза).Мисля че,е  станало някакво недоразбиране.И аз виждам,че тези отстъпки все още са си в сила,така че предполагам,че ще бъдат за още има-няма седмица.

# 507
За книжарницата на Колибри

# 508
  • София
Orange прекратяват лоялната си програма.

Скрит текст:
Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че програмата за лоялност My Orange ще бъде преустановена, считано от 01.01.2026 г. Преустановяването на програмата за лоялност е резултат от технически и системни промени, произтичащи от подготовката за въвеждането на еврото в България.

До датата на прекратяване програмата ще функционира както досега, включително издаването на купони.

Всички купони, издадени до 31.12.2025 г., ще останат валидни до изтичане на индивидуалния им срок на валидност, включително през 2026 г. За Ваше улеснение, след 05.01.2026 г. ще получите имейл с пълен списък на всички Ваши активни купони, които можете да използвате в посочения им срок.

От 01.01.2026 г. информацията за ниво на лоялност, покупки и картата My Orange няма да се визуализират в потребителския Ви профил и в мобилното приложение Orange Gifts. Считано от 01.01.2026 г. профилите няма да могат да бъдат използвани при покупка на каса във физическите книжарници от веригата.

Прекратяването на програмата не засяга останалите Ви права като потребители, а профила Ви на www.orangecenter.bg и в Orange Gifts може да продължи да бъде използван онлайн.

# 509
Тя беше толкова изсмукана от пръстите, че явно са претърпели провал. Оправданието с еврото е доста неправдоподобно...

Общи условия

Активация на акаунт