Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 45 936
  • 585
  •   2
Отговори
# 480
Супер, много благодаря! Възползвах се веднага.

# 481
  • София
За мен най-големите бонуси са:
- мога да взема по нещо от повече от едно издателство и да ги подкрепя директно, защото Озон ги прецакват много жестоко с процентите. Цяла година успявам да си взема голяма част от нещата с 40-50%, мога да си позволя за щастие да взема няколко с 15-20 на място. Баланс Simple Smile
- не трябва да плащам доставка или поне не трябва да го "докарвам" до безплатна
- мога да си задам въпросите по предстоящи, изчерпани и изчерпващи се заглавия
- обсъждаме с дребното що е то автор, илюстратор, издателство, вижда хората зад книгите, защото по едно време беше решила, че книгите се продават в Спиди Simple Smile на няколко щанда вече се познаваме по име
- не-книжен бонус - можем да отскочим за един раклет след това на базара Simple Smile
Книжните панаири (особено зимния) с ами особена тръпка. Още от времето, когато бях ученичка и грам нямах пари и само обикалях и зяпах. Някак обстановката, ако щеш дори миризмата ме привлича неудържимо.
И аз си говоря с хората от издателствата, е не с всички, имам си любими. Книги почти не купувам. Обикновено 1-23-4, не повече. Колкото да си начеша крастата.
A, и аз водя децата. Синът ми беше много впечатлен от срещата си с Петър Станимиров и си взе автограф и се снима с него. Също така взимам по-редки и единични книги, които иначе не бих поръчала от конкретното издателство, именно заради доставката.
Софийският международен литературен фестивал също си заслужава, но обикновено не мога да сколасам да отида на никое представяне.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 14:07 от Дидка-бандитка

# 482
За последен път взимам от Ориндж. Едното нещо ми беше за подарък, то като ползвано. Дори не знам дали ще го заменят. Няма бабъл фолио, нищо. Един плик.

# 483
  • 🌊
Това е много странно. Дойде последната ми поръчка и си беше опакована добре. На предишната едното Лиле-Пиле беше отнесло нокът, но до там беше с лошото.
Тази поръчка отне 11 дни от поръчването до пристигането, но съм доволна, защото взех 2 родителски книги за 10 вместо 40 лева.

# 484
  • Варна
По ковид епидемията книгите от Ориндж ми идваха само в един плик и някои леко  намачкани. Така беше няколко поръчки и после за мое учудване почнаха да ги слагат в кашон.

# 485
Не знам на каква база преценяват опаковка. Аз взимам само от място и човек ще рече, че само торбичка е достатъчно. Но съм имала и трите варианта - само торбичка, само бъбъл с торбичка и картонена опаковка.

# 486
  • Разпиляна във въображението
Днес ще отивам на Панаира. Ще огледам нещата

# 487
  • Велико Търново
И аз днес взех поръчката от Ориндж. Много добре опакована, с бабъл фолио и в кашон.
Имам код за 10лв в Озон при поръчка над 50лв, валиден до днес. Ако някой има нужда, да пише (надявам се да може да се ползва, от типа за имен ден е).

# 488
  • София
Ozone, могат ли да отложат с един раб.ден вземането от офис на Спиди или да я пренасоча до автомат... утре да не я върнат (до 13ти е срокът)?

# 489
За последен път взимам от Ориндж. Едното нещо ми беше за подарък, то като ползвано. Дори не знам дали ще го заменят. Няма бабъл фолио, нищо. Един плик.
Аз така получих от тях една книга, която беше за подарък, в ужасно състояние. Писах им и за замениха за тяхна сметка. Но хич не съм им фен.

# 490
  • Разпиляна във въображението
Изпуснах дъщеря ми за пет минути от поглед и тя си взела от Сиела книга, която съм й взела вече за подарък. Дали може да я върне и вземе друга? Не е разопакована.

# 491
  • София
Изпуснах дъщеря ми за пет минути от поглед и тя си взела от Сиела книга, която съм й взела вече за подарък. Дали може да я върне и вземе друга? Не е разопакована.

От Панаира ли? Помолете ги, обяснете ситуацията..Не вярвам да откажат.

# 492
Как са ви пратките от Озон тези дни? Имам една от 11-ти, още даже не е изпратена, само създадена товарителница. Тях не мога да ги извиня с панаира, не са 5 човека екип.

# 493
  • София
Озон понякога чакат продукти, не всичко им е на склад. Изписват, което го изчакват от доставчик. На мен последните поръчки ми ги пратиха със Спиди, навреме дойдоха, но досега за София не ми се беше случвало да идва куриер от тях. Явно техните куриери не смогват.

# 494
  • София
Как са ви пратките от Озон тези дни? Имам една от 11-ти, още даже не е изпратена, само създадена товарителница. Тях не мога да ги извиня с панаира, не са 5 човека екип.
От 10.12 дойде вчера- на 12.12

Общи условия

Активация на акаунт