Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 44 551
  • 574
  •   2
Отговори
# 450
Здравейте, ако някъде срещнете точно това издание на "Тютюн", пишете, даже предпочитам да е втора ръка✌️

Днес трябваше да ги взема от Офис 1, където специално изпратих запитване дали е тази корица и накрая - не е същата. Две книги издирвах и двете безрезултатно.

# 451
Промоцията на Orange беше много добра, но купих само "Миракъл Крийк" за подарък. Иначе бях набелязала "Завръщане", "Мааме", Момичето с гръмовния глас", "Непознаваемо царство" и "Попитай ме отново". Не ги взех единствено, защото имам над 20 непрочетени книги и не искам да взимам нови, докато не ги прочета.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 00:30 от anmasu

# 452
Използвайте промокод КОЛЕДА на 9 и 10 декември и вземете 20% отстъпка за книги онлайн на www.helikon.bg. Комбинирайте тази отстъпка с безплатна доставка за цяла България при поръчка над 69 лв. / 35,28 €. Вече може да поръчвате любимите си книги с доставка до автомати на BOX NOW. Нека празничното пазаруване на Коледни
💝 Всички, които направят онлайн поръчка на  9 и 10 декември, ще получат подарък персонален промокод за 15% отстъпка за следваща поръчка. Индивидуалният промокод важи на www.helikon.bg за секции Книги и Учебници. Промокодът не се комбинира с други текущи промоции, не се прилага за вече намалени продукти и продукти с фиксирани цени.
📣 Промоцията е валидна на 09.12.2025 г. и 10.12.2025 г. Важи за Интернет поръчки на www.helikon.bg за секции Книги и Учебници. Промокодът не се комбинира с текущи промоции. Не се прилага за вече намалени продукти и продукти с фиксирана цена.

# 453
Някой пазарувал ли е от тук - https://borsabolid.com/? Намерих книгите, които издирвам, но няма заплащане с наложен платеж и това ме притеснява.

# 454
Преди време и аз мислех да поръчвам от този сайт и дамите тук от форума ми казаха,че не е истинския сайт на книжарница Болид и това, че няма наложен платеж ме отказа.

# 455
Преди време и аз мислех да поръчвам от този сайт и дамите тук от форума ми казаха,че не е истинския сайт на книжарница Болид и това, че няма наложен платеж ме отказа.
Много благодаря!

# 456
Аз бях днес на Панаира 😊
И за детето:

# 457
Имаше ли нещо интересно от кашоните с намалени книги?
Аз поръчах от Ориндж с кода, но се замислям догодина да си взема карта от библиотеката, защото хич не ме кефи да купувам книги, някои от които после нещо не ми харесват.

# 458
Аз поръчах от Ориндж с кода, но се замислям догодина да си взема карта от библиотеката, защото хич не ме кефи да купувам книги, някои от които после нещо не ми харесват.
Има кашони, но не съм разглеждала всичко. Аз отидох за две книги и исках с тях скотострелно да изляза, ама не ми се получи. 😆 Библиотеката е добър вариант.  Аз също имам карта и често ме спасява да купувам книги, които втори път няма да чета.

# 459
Някой пазарувал ли е от тук - https://borsabolid.com/? Намерих книгите, които издирвам, но няма заплащане с наложен платеж и това ме притеснява.
Смятай колко хора са се излъгали, че да си го сложат в представянето Simple Smile

# 460
  • Разпиляна във въображението

Перфектна инвестиция е. Например имах сляпа коледна среща с книги в нашата библиотека. Красиво опаковани и чист късмет Simple Smile Падна ми се "Малката коледна библиотека" на Дейвид Барнет, нова на Сиела. Ами втори път няма да я прочета, за един път става. Взела съм над 100 книги от там и не мога да пресметна колко спестепи пари са това.

# 461
Някой знае ли, колко е промоцията на Orange на Панаира?

# 462
Извинявам се снощи се рових до късните часове но нищо не открих ..какви намаления се предоставят от озон според категорията бронз ,сребро и злато ...

# 463
Мисля, че на предните страници някой пита и бяха пуснати (стига да не се бъркам с друга тема за книги)
Ето ги https://www.ozone.bg/help/article-23/

# 464
  • Велико Търново
Поръчката ми от Ориндж от 29.11 още стои със статус нова. Има ли и други в това положение? Звъня на националния телефон, не вдига оператор. Имате ли съвет как да процедирам

Общи условия

Активация на акаунт