Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 44 501
  • 574
  •   4
Отговори
# 555
Единствения вариант за намаление на книги на издателството "Давид" е ако има някакъв код в Озон, така може и безплатна доставка до магазин, или box now. Но, ако се замислим и ако съпоставим цената с качеството и с цените на книгите като цяло, смятам, че действително е справедлива ✌️

# 556
  • Варна
Orange нали щяха да пускат списък с активните ваучери. Нищо не съм получила.

# 557
Код за Озон Thankyou1025 за 10% валиден до 12.01, допълнителен е и сваля 10% от вече намалената цена та някой може да му свърши работа.

За Ориндж и аз чакам имейл с активните ваучери и как да се ползват защото получих онзи ден поздрави от тях и 25% за РД но така и не се появява в профила ми тази отстъпка.

# 558
На изд Давид книгите могат да се вземат с отстъпка от профила в озон, ако има достигнато ниво.

Поръчах с 15% наскоро две от книгите на Евгения Войнова. На пръв прочит - стойностни книги, но е нужно доста дискусии и обсъждане на текста при малки деца, много подсмисъл има в римите

# 559
  • Варна
Питах Orange за ваучерите и те отговориха:
Здравейте,

информацията и всички допълнителни данни, касаещи неизползваните купони от програмата за лоялност My Orange все още се обработват. Благодарим за търпението! Много скоро ще изпратим на всички наши клиенти имейл с наличните им активни купони, както и информация за това как да бъдат използвани и в какъв срок.

С уважение,
Orange International

# 560
Аз днес също им писах относно имейла с 25% за РД. Те ми написаха това:

Здравейте,

Моля, посочете по какъв начин сте информирана за съответната отстъпка - програмата ни за лоялност е преустановена от 01.01.2026г. и съответно издаването на купони след тази дата ( 01.01.2026г.) е стопирано. 

С уважение,
Orange International

Отговорих им и изпратих скрийншот на имейла но така и не ми писаха повторно! Та може би е било бъг в системата и няма да получа нищо 🤭.

# 561
Много са зле тези…

# 562
Сега поръчвах за подарък "Глина" и "Сърце" от Ozone. Тяхната промоция е по-добра от тази на Orange, а и има безплатна доставка до Box Now. От Orange не достигам с тези 2 книги сумата за отстъпка от 5 evro.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 20:16 от anmasu

# 563
Имам поръчка от 31 към ориндж и още я няма. Толкова ли се бавят по принцип? За пръв път поръчвам.

# 564
При мен са много бавни последните пъти. Много харесвам самото издателство Ориндж, но управлението на книжарниците ми изглежда под всякаква критика.

# 565

И всички, които направят онлайн поръчка на 13 и 14 януари 2026, ще получат подарък персонален промокод за 15% отстъпка за следваща поръчка.

# 566
  • Велико Търново
Не се възползвах от намаленията на Жанет 45, но сега ми се иска да взема нещо. В момента е на -15, а по големите намаления бяха -30, нали? Дали да очаквам пак по-големи намаления, как мислите

# 567
Озон са пуснали зимното разчистване. На следващото кърмене ще разгледам Joy
(Имат томбола за дайсън, което мен не ме касае, но за някой може да е интересно)

# 568
  • София
Благодаря за информацията за "Озон".
Поръчах намалено тамагочи за сина ми (в неговия клас има някакъв ренесанс на тамагочитата Simple Smile )

# 569
Комплект от две книги на Българска история с 20 процента отстъпка
Цар Калоян и неговото време“ е цялостно и задълбочено изследване, посветено на една от най-значимите личности на Второто българско царство. Авторът, доц. д-р Никола Дюлгеров, проследява както десетгодишното управление на Калоян, така и годините преди възкачването му на престола, въстанието на по-големите му братя Асен и Петър и събитията около Четвъртия кръстоносен поход.

Особено внимание е отделено на кореспонденцията на българския владетел с папа Инокентий III и сключването на унията. В книгата са разгледани и редица въпроси, които продължават да пораждат научни спорове: смъртта на латинския император Бодуен, гибелта на цар Калоян край Солун и въпросът за неговото потомство.

------------------------------------------------------------------------------------

„Сребърният век на цар Иван Асен II“ е изчерпателно и задълбочено изследване, посветено на един от най-значимите владетели в средновековна България. Авторът, проф. Христо Матанов, разглежда всички аспекти на неговото управление, анализирайки както дипломацията и военното дело, така и въпросите на държавното устройство, религията и културата.

По думите на именития историк и изследовател, Иван Асен II „няма нужда от митология, за да бъде велик“, поради което всички спорни и спекулативни тези около личността му биват оборени и разкри- тикувани. Показателен за величието на монарха е фактът, че дори ромейските летописци не могат да премълчат личните му качества и го описват като „образец на всяко благородство“.

Общи условия

Активация на акаунт