Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

15 години GABOL в България - включете се в играта ни!

 • 10 813
 • 206
 •   1
Отговори
 • Мнения: 1
Основана във Валенсия, GABOL стартира през 1965 г. като малък семеен бизнес, само с две шевни машини. Следвайки основната идея за производство на качествена и ориентирана към потребителя продукция, днес компанията разполага с внушителна производствена и складова база, като изнася в над 65 страни. Всяка година дизайнът, стилът и материалите се подлагат на контрол и обновление, за да останат най-добрите в своя сегмент. Ученическата продуктовата линия GABOL е разработена в отделни серии за момичета и момчета, които обхващат всички възрастови групи.


Защо GABOL?
Изборът на ученическата раница е важна и отговорна стъпка за всеки родител. При избора на раница, освен с вкуса и желанието на детето, родителите трябва да се съобразят с няколко основни изисквания като: здравина, функционалност, комфортен гръб и презрамки и минимално тегло.

Впечатляващо е разнообразието от видове раници и аксесоари към тях – различни по форма, големина и функционалност несесери, торби за физкултура, термочанти, чанти за свободното време, козметични чанти, портмонета, чадъри, сакове, пътни чанти и куфари.От тази година GABOL предлага непромокаем калъф за раница. Това е полезен и необходим продукт с универсален размер, който може лесно да се сложи върху всяка раница. Калъфът е в сигналножълт цвят със светлоотразителни елементи, което, освен защита, повишава и видимостта на детето.  
Освен с ученическите си раници, GABOL е позната марка и за дамски и мъжки бизнес чанти, пътни чанти и куфари.JOVI – продукти с натурални съставки за вашите деца, произведени в Испания

75 години традиция, опит и успешно развитие в разработването и производството на материали за рисуване и моделиране, предназначени за деца. Всички продукти на JOVI, с изключение на мекия пластилин, не съдържат глутен! Всички продукти отговарят на европейските стандарти и притежават сертификат ISO 9001.
 
Защо JOVI?

Защото за продуктите JOVI се използват висококачествени съставки. Упражнява се безкомпромисен контрол върху производството, който гарантира качеството и безвредността на продуктитe, предназначени за деца. Голяма част от асортимента е създаден изцяло на растителна основа с идеята да се използва и от най-малките /от 2 години нагоре/. Продуктите JOVI са напълно готови, лесни за употреба и провокират детската фантазия, развиват сръчността на децата, учат ги да съчетават триизмерни форми, а с невероятната си цветова гама ги подтикват към творчество. Използвайки ги, децата се забавляват с удоволствие.
Днес JOVI има репутация на водещ производител, символ на иновативност, безспорно качество и безвредност при художествените материали за деца.

Както на всеки рожден ден има и подаръци!

По случай 15-годишнината от присъствието на бранда в България ще зарадваме един от вас с подарък: раница GABOL, пълна с продукти JOVI!
За да участвате в играта, трябва да отговорите с коментар на въпроса:
Познавате ли бранда Gabol, кои от характеристиките на раниците смятате за водещи при избора на ученическа раница и биха ви убедили, че раницата GABOL е подходяща за вашето дете?

Имате право да участвате само с един коментар и да спечелите 1 брой награда според пола на вашето дете. Късметлията ще бъде изтеглен на случаен принцип и обявен в настоящата тема на 08.09.2017г.

Наградата съдържа:
1 раница Gabol (219500 Gabol Style за момиче или 220200 Gabol Power за момче)
3 комплекта продукти JOVI (1 комплект пастели JOVI 12 цвята; 1 комплект флумастери JOVI 12 цвята; 1 комплект пластилин JOVI 15 цвята).

Пожелаваме на всички ученици и родители успешна учебна година!

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 10:57 от Gabol

# 1
 • Мнения: 47 101
Познавате ли бранда Gabol, кои от характеристиките на раниците смятате за водещи при избора на ученическа раница и биха ви убедили, че раницата GABOL е подходяща за вашето дете?

С две деца в училищна възраст няма как да не познавам бранда Gabol
Водещи характеристики при избор на раница- размер(подходящ за килата учебници и материали), здравина( да изкара поне една година, а защо не и повече), олекотена( изключително важно за дребен ученик с много учебници, домашна храна, дрехи, материали), и не на последно място- детето да хареса дизайна и десена, за да я носи с удоволствие.
Спирали сме се на Габол, изпълнявали са изискванията ни и сме доволни.

# 2
 • София
 • Мнения: 803
Здравейте, познавам бранда, раниците ви са много хубави. Детето ми притежава несесер на вашата марка.
За мен важно е раницата да е с подсилени дъно и презрамки. Да е лека, но с функционални джобове, ципове за по добра организация. И да не забравяме десена Simple Smile да се харесва на децата.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 11:08 от ninl

# 3
 • Мнения: 847
Здравейте,отлично познавам марката Gabol-имам спортен сак Gabol.Ще се радвам да притежавам и детска раница.Важното при избора на уч.раница за мен е:
- да е лека и удобна;
- здрава с комфортен гръб и презрамки.

# 4
 • Мнения: 5 620
Gabol ми е позната марка, от това, че синът ми е имал /и все още има/ несесер от марката. Изключително здрав се оказа. Което ме навява на мисълта и че раниците и чантите ще са също толкова здрави и издържливи във времето. Харесва ми това, че презрамките са подсилени и ергономични. Имат удобни джобове. Като цяло ми харесват Simple Smile

# 5
 • Мнения: 11 174
Познавам марката и почти всяка година се спираме на нея.
Харесва ми, че са леки, шарени и здрави. Страничните джобове са това, на което винаги държим да има.
Успех.

# 6
 • при късмета
 • Мнения: 23 214
Моя син сега ще е втори клас и раницата му Gabol от миналата година ще е в употреба и тази. Много е здрава, все едно не е използвана. Удобна е за носене и е лека. Освен нещата за училище и кутията с храна, в нея е и екипа му за тренировки.
Преди да се запознаем с Gabol всяка година беше с нова раница. Тази година нямаме нужда

# 7
 • София
 • Мнения: 830
Здравейте, познавам бранда Gabol и съм се ориентирала към вашата марка. Предстои ми избор на раница за дъщеря ми, която ще бъде в първи клас. Харесва ми че, раниците ви са леки, удобни, здрави, с ергономични презрамки и достатъчно джобове и отделения.

# 8
 • Мнения: 555
Марката е много популярна.
Преди детето ми да стане ученик, изчетох много мнения от форума и препоръките бяха най-често за марката Габол.
За мен е важно на първо място раницата да събира много неща, защото в нея синът ми носи купища учебници, а също така и храна.
Важно е да е здрава, лека и красива.

# 9
 • Мнения: 555
Марката е много популярна.
Преди синът ми да стане ученик изчетох купища мнения във форума и марката Габол беше споменавана най-често.
За мен е важно на първо място раницата да събира много неща, защото се налага да се носят купища учебници, а и храна.
Държа да бъде лека, удобна, здрава и не на последно място - красива.

# 10
 • Бургас
 • Мнения: 6 449
Познавате ли бранда Gabol, кои от характеристиките на раниците смятате за водещи при избора на ученическа раница и биха ви убедили, че раницата GABOL е подходяща за вашето дете? - Познавам, да, даже съм купувала раници Gabol. Винаги съм оставала доволна от качеството им. Важно ми е раницата да е лека, какъв е гърбът ѝ, да е ергономичен и дишащ, какви са презрамките, до каква степен са регулируеми коланите, дали са двупосочни и здрави циповете, как са разпределени джобовете, има ли светлоотразителни елементи и никак не на последно място: дъното, държа да е подсилено, даже твърдо по възможност /така носи и на тежки учебници и после се почиства лесно като синът ми си пуска раницата по земята/.

# 11
 • Мнения: 20 675
Познавате ли бранда Gabol, кои от характеристиките на раниците смятате за водещи при избора на ученическа раница и биха ви убедили, че раницата GABOL е подходяща за вашето дете?
Да,познавам марката.
Дъщеря ми ще бъде във втори клас тази година и смятам да вземем ваш несесер.
Водещи характеристики за нас при избора на ученическа раница са :
-да е здрава ;ергономична - за да е удобна на детето ,а  също и да събира учебниците вътре заедно с папките,в които са сложени.
Да,описаните характеристики биха ме убедили,че раницата GABOL е подходяща за моето дете.

# 12
 • Велико Търново
 • Мнения: 2 458
Познавате ли бранда Gabol, кои от характеристиките на раниците смятате за водещи при избора на ученическа раница и биха ви убедили, че раницата GABOL е подходяща за вашето дете?

Познавам Бранда Gabol, още повече че имам ученик, а догодина и още един. Simple Smile
За мен при избора на раница е водещо тя да е лека и много удобна, а именно да има ергономичен дишащ гръб, ергономични подсилени и омекотени презрамки и регулируем колан отпред на гърдите. А ако има и повече джобове - още по-добре.

# 13
 • Мнения: 27 565
Познавам марката Gabol и смятам, че са едни от най-добрите на пазара. За мен е важно раницата да е удобна за детето, да е направена от качествена и здрава материя, както и да има удобни отделения и джобове, за да се събират всички ученически пособия. Не на последно място трябва и да е в модерен цвят и стил, за да се хареса на детето! Heart Eyes

# 14
 • Мнения: 250
Познавам марката GABOL, имали сме и раница, и чанти (дори и за плаж). Тази за плаж се ползва вече 12 години.
Важни характеристики за ученическа раница:
- тегло - да не натоварва допълнително заедно с учебните материали,
- ергономичност - удобна за гърба, при GABOL - термоформ и дишащ гръб
- здравина ,
- размер - да не е по-голяма от детето,
- и разбира се - дизаин, все пак да бъде и модерна.
GABOL убеждава, че са подходащи.
Поздрави.

Общи условия

Активация на акаунт