Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 27 387
  • 360
  •   3
Отговори
# 165
Здравейте! В Ориндж има промоция на книгите на издателство "Фют"

# 166
  • в сърцето на един мъж...
Здравейте! В Ориндж има промоция на книгите на издателство "Фют"

И линк с книгите

# 167
Издателство Ера от 31 октомври до 2 ноември 40% отстъпка.

# 168
Но само на само онлайн, което си е важно уточнение.

На изд. Ера препоръчвам книгите за различни държави. Някои са много добри.. например за Норвегия и Финландия.  Тези са Нидерландия, Швеция и Полша са ми средна хубост. За Исландия - тотал щета, но имам автограф от автора й, хехе Grinning

Добър крими роман е този:

# 169
Благодаря за препоръките от Ера, аз съм хвърлила око и на няколко на Агата Кристи.

Някой помни ли ICU имаха ли намаление миналата година?

# 170
  • Разпиляна във въображението
Аз пък харесах Исландия. Може би защото бе по-историческа. Браво на малката държава!

Иначе от поредицата с други положителни впечатления са ми само от първата книга, която съм прочела от серията - Как го правят датчаните. Имам и Атлас на щастието, но не съм я отваряла.

# 171
Всички трилъри на Софт прес с 31% отстъпка само онлайн от 27до 31 октомври .

# 172
  • София
Аз не харесах изобщо Нидерландия, защото беше - 80% история на страната, 10 % факти за спорта и тук-там истории от автора. Очаквам от тази поредица да разбера личните преживявания на авторите, отишли да живеят в чужда страна. Историята мога и в Уикипедия да я прочета.

# 173
Точно така е. Затова непременно виж книгите за Норвегия и Финландия. Чужденците, които са писали тези книги (но живели там известно време) са шашнати от някои неща.

# 174
Но само на само онлайн, което си е важно уточнение.

На изд. Ера препоръчвам книгите за различни държави. Някои са много добри.. например за Норвегия и Финландия.  Тези са Нидерландия, Швеция и Полша са ми средна хубост. За Исландия - тотал щета, но имам автограф от автора й, хехе Grinning

Добър крими роман е този:

Зависи кой е автора на книгата за държавата. Аз харесах и Белгия.  Но във тази за Финландия доста я оплю. А четох тази за нея, по друг начин представя нещата и много ми хареса:

# 175
  • София
Тръпна да видя дали Сиела ще обяват промоция по повод 1 ноември. Май не са имали пропуски минали години.

# 176
Тръпна да видя дали Сиела ще обяват промоция по повод 1 ноември. Май не са имали пропуски минали години.
Ще обявят сигурно 20%. Но аз от тях не купувам, та ми е все едно. Злобари са админите  в ""Kакво четеш...", та съм ги  отсвирила. Има достатъчно хубави книги на други издателства.

# 177
Миналата година нямаха Сиела.

# 178
Ще обявят сигурно 20%. Но аз от тях не купувам, та ми е все едно. Злобари са админите  в ""Kакво четеш...", та съм ги  отсвирила. Има достатъчно хубави книги на други издателства.
Е то баш админът на "Какво четеш.." е един от шефовете в Сиела (Блажев). Постоянно маха публикации, спира коментари...  Обикновено не му харесват коментарите под някои спорни книги като тези на Господинов, Бешлийска, В.Райкова и др. (Не ги приравнявам като автори, а като това, че под техни корици, отдолу се излива доста помия, понякога и заслужено). Понеже повечето коментари са отрицателни и той рестриктва коментарите. Веднъж го питах на ЛС защо се спират коментарите, нали идеята е хората да обсъдят впечатленията си... Не искал антагонизъм, разправии и т.н.

# 179
Мен ме блокираха в "Какво четеш" 🙄
Тъпо е когато се налага цензура и се трият коментари, в голяма част от групите е така.
Но не поради тази причина не чакам намаление от Сиела, просто нищо напоследък не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт