Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 27 372
  • 360
  •   1
Отговори
# 210
  • Разпиляна във въображението
И книжни блогъри не следя. Гледам рейтинга в GR, чета негативните коментари и преценявам.

# 211
Тя не се казва Темз, просто не си харесва името и затова не иска да се представя с него.

# 212
  • София
Иначе за Темз си мислех,че се казва Теменуга ама се представя за Темз Grinning
Наскоро разбрах,че просто това е името и.

Та Теменуга е сто пъти по-хубаво и смислено име от това нищо не значещо Темз!
Но щом не ѝ е комфортно с него...
Както и да е , харесвам я Simple Smile

# 213
Сега й видях публикациите на тази Темз в "Какво четеш...", 99% от тях са за книги на Сиела.

# 214
  • София
Сега й видях публикациите на тази Темз в "Какво четеш...", 99% от тях са за книги на Сиела.

Нормално, все пак Темз е PR на "Сиела"  Simple Smile

# 215
  • София
Темз и мъжът и Антон Биров имат книжен подкаст, там доста говорят за всякакви книги. Канят различни хора (не само свързани с книгите) и говорят по всякакви теми, но най-вече за книги. Аз ги харесвам. Като нея малко по-малко от Антон. Може и да е злобна, но поне се прикрива. Т.е. обрана е, възпитана, за разлика от Ташева, която си е откровена простакеса.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 13:31 от Дидка-бандитка

# 216
Възползвах се от кода на озон за 30% и поръчах книга която отдавна седеше в любими ,ами честно казано мн ме разочарова ..пише готварска книга ,а половината от нея е научни изследвания и изключване на евентуални проблеми със стомаха и т.н

# 217
Възползвах се от кода на озон за 30% и поръчах книга която отдавна седеше в любими ,ами честно казано мн ме разочарова ..пише готварска книга ,а половината от нея е научни изследвания и изключване на евентуални проблеми със стомаха и т.н

Какъв е този код? Публичен ли е или само за Вас?

# 218
Тук го бяха публикували преди няколко дни ..
#164 публикация

# 219
Тук го бяха публикували преди няколко дни ..
#164 публикация
Намерих го. Благодаря!

# 220
Отидоха едни 70лв с този код. 🤫

# 221
  • Разпиляна във въображението
Кодът е за 20%

# 222
  • в сърцето на един мъж...
Ох, аз съм много доволна от кода Simple Smile Поръчах си едни по-скъпи книги, отделно и озон ми даде допълнително намаление, та свалих едни 20 лв от поръчката Simple Smile И сега се чудя от хермес ли да поръчам, от озон ли да поръчам пак...

# 223
  • София
С какво съгрешихте? Я покажете Simple Smile
И аз съгреших, но само с една. Даже се наложи да пиша на съпорта им да ми я добавят с кода за -20% към вече направена поръчка за други неща.

От "Хермес" май нищо не ми хваща окото..

# 224
  • в сърцето на един мъж...
Аз си взех

Общи условия

Активация на акаунт