Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 48 289
  • 610
  •   1
Отговори
# 420
Аз май пак ще съм само за детски на терен Joy Поръчах "Паралелни светове" на Каку, за подарък, за да не мъкна излишно на панаира.
От детските ще вземем зимните за Ана Ана, евентуално "Зима" от улица Черешова и видях, че преиздават "Кой вдига врява". Скромно, но повечето съм ги раздала на родата за Коледа и Рожден ден след това Simple Smile

# 421
Фентъзи от артлайн дебна.
Стандартна промоция на Миранда
❄️ Отстъпки от -20% до -50% от 01.12 до 31.12 (включително) на всички книги в онлайн магазина ни тук - www.miranda.bg
🎅 Книжка Пикси ПОДАРЪК при всяка поръчка до 31.12 (включително)!
🎁 Открийте коледните подаръци за любимите си хора в издателство „Миранда“!
☃️  Безплатна доставка при поръчка над 100 лв.

# 422
  • Разпиляна във въображението
Нищо не дебна вече. Новите книги ще ги планирам нататък с други промоции. Очаквам още две доставки и цундокуто ми вече трябва да бъде укротено.

# 423
  • София
Здравейте, по принцип си купувам книги от физическите книжарници. Сега ми се налага онлайн от Сиела. Има ли код за първа поръчка на сайта? На едно място мернах, но не можах да го отворя.

# 424
  • в сърцето на един мъж...
Минавам да оставя това, че ми попадна, може да е от полза за коледните подаръци

Скрит текст:

Аз не знам дали ще уцеля панаира, но съм си нагласила - "Черният вълк" на Луиз Пени, "Всичко, което искам за Коледа" на Карън Суон, "Писъкът" на Хорщ и Фиел, "Цената на скандала" на Луси Скор и "Вътрешна афера" на Даниъл Силва.Това са ми планираните книги.

# 425
  • 🌊
А как се държат Ориндж при намаленията? За първи път поръчвах онлайн на намаление, пишеше 1-2 работни дни, което ми беше абсолютно ок, но и двете платени поръчки до днес си седят със статус нови?

# 426
Честно казано, при мен много се бавят всеки път, не мисля, че е само до намаленията.

# 427
И моята е в статус “нова”, но сякаш пишеше по-дълъг срок като поръчвах, та чакам търпеливо. До празниците все трябва да дойде, че има подарък в нея.

# 428
А как се държат Ориндж при намаленията? За първи път поръчвах онлайн на намаление, пишеше 1-2 работни дни, което ми беше абсолютно ок, но и двете платени поръчки до днес си седят със статус нови?
Аз поръчах от Ориндж на 28.11. Днес ми дойде съобщение, че е получена пратката в Boxnow. Звънях им във вторник,  казаха, че са много натоварени, предложиха да ми върнат парите, ако искам, но отказах. Е, утре или вдругиден най-после ще е при мен. Че и в Boxnow сега покрай петъчни и коледни поръчки се бавят по 2-3 дни.

# 429
  • 🌊
Блгодаря ви, и моята едната е от 28, но до адрес, че милея да не повредят едни твърди корици, които са за подарък.

# 430
  • Разпиляна във въображението
Моята е от 29 ноември и трябва да се вземе от книжарница - няма информация. Обаче получих съобщение, че събират друга моя поръчка - трябваше да проверя за какво става въпрос Simple Smile Не, определено ми трябва почивка от поръчките.

# 431
Блгодаря ви, и моята едната е от 28, но до адрес, че милея да не повредят едни твърди корици, които са за подарък.
Ако случайно са повредени, обадете им се или отидете на място, да ви сменят книгата. Няма да откажат.

# 432
  • в сърцето на един мъж...
Аз съм поръчала от озон, но ще дойдат към 9ти декември заради това, че са нови книги. Ориндж доста често ми бавят поръчки.

# 433
Може ли някой да разясни промоциите на Озон? Периодично се добавят нови книги на промоция? Защото не виждам почти нищо намалено.

# 434
  • София
Пускат най-различни промоции - минус проценти, купи 4 плати 3 и т.н. В момента има промоция Коледа на повече от 10к книги и учебници:
https://www.ozone.bg/promo_koleda/?kategoriya=knijarnica

Аз съм им стар потребител и винаги си имам в любими набелязани заглавия, в повечето случаи като вляза там виждам дали са намалени. Но не винаги се вижда, примерно при 4 за 3 се вижда само като отидеш на съответната книга.

Общи условия

Активация на акаунт