Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 48 143
  • 610
  •   3
Отговори
# 600
Само през февруари, до изчерпване на количествата
https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=406&fbclid=IwY2xjawPtU5VleH … jMBgAycrOnT-0i41w

# 601
Някой поръча ли вече? Хем пише безплатна доставка с BoxNow за февруари, хем ми начислява доставка?
Аз пуснах поръчка преди малко с безплатна доставка.
Това бяха опциите, които ми зареждаха:
Скрит текст:

# 602
  • София
Taschen са обявили до 75% намаление от 5-ти до 8-ми февруари. Дано повече книги да са със 75% 😀

# 603
Аз да похваля Бард, докато пусна тук вчера поста с промоцията, после разгледах и поръчах и току що ми доставиха пратката...чак такава експедитивност не очаквах Simple Smile

# 604
И аз мисля да поръчам от Бард, но съм харесала само две книги и се чудя за третата. Вие какво си поръчахте?

# 605
Давай яко Стивън Кинг, без да се замисляш Wink

# 606
И аз мисля да поръчам от Бард, но съм харесала само две книги и се чудя за третата. Вие какво си поръчахте?

Ами то зависи какво чете човек и какво има, аз също трудничко избрах. Поръчах тези три
Скрит текст:

# 607
Стандартно намаление от Миранда
ЛЮБИМИ ПРИКАЗКИ ЗА ЛЮБИМИ ХОРА
📚 -25% на избрани книги с приказки от 01.02 до 14.02 тук - https://miranda.bg/products/25_prikazki/
💕 В месеца на любовта споделете с любимите си хора приказките, които са ви накарали да обикнете книгите.

# 608
  • София
От селекцияна на  "Бард" имам приятни спомени от : "Майчин инстинкт", "Богатство", "Между два свята", "Лъжите, които изричам".
Не са чудо невиждано, но са приятни за четене пуканки Simple Smile
Само "Богатство" от изброените би сложила по-високо.

# 609
Благодаря за предложенията Simple Smile

# 610
"Майчин инстинкт" гледах филма и ми хареса,  книгата не съм чела а може и да е по-добра.🙂

Общи условия

Активация на акаунт