🤰Февруарски снежинки 2026 - Тема 2 🍀🌸

• 5 695
  • 211
  •   2
Отговори
# 210
Alfafa, по принцип дават, че момчетата са по-шавливи в корема, но аз не съм се спирала, даже са мислили, че ще се родя момче, та може би си е до дете, а не до пол.

И аз съм увеличила хапванията на ден, вече не мога само по три пъти.. да не говорим, че от няколко дни се будя в 5-5:30 гладна, но се опитвам да удържа до 8, че иначе ще станат 6 ядения на ден 😅

Аз също имам някакви усещания в корема, но май са черва и матка, а не бебе.. някак странични са, а уж бях чела, че първите движения на бебето са под пъпа. Иначе на моменти се усеща сякаш някой ме удря отвътре и ми бие лек ток 😅. А и вчера на прегледа гледах как се движи в корема, а нищо не усещах, та май не е бебе това, което усещам аз.

Като гледам че вие сте пускали витамини, се чудя дали да не пусна и аз. Даже се бях объркала по писанията на лекаря и бях почнала да пия желязо, Д3 и Б12. Каза ми да ги спра и да остана на пренаталния и магнезия. Изненадах се, ама викам, добре. Иначе смених магнезия на този, който той ми изписа и крампите почнаха, каза ми да увелича дозата, но се чудя дали да не се върна на стария. Преди бях на магнезия на Допелхерц, смени ми го на Биоелектра, странен ми е малко, че е ефервесцентен

# 211
Току що ми Излезе статия с Доц. Ангел Кунчев, който казва, че ще се имунизира срещу грип. Та се зачудих вие как мислите (най-вероятно не сте го мислили още де). Трябва да питаме АГ-тата какво мислят и ще препоръчат

Общи условия

Активация на акаунт