Мнение за лекар при диагноза Сагитална синостоза

• 185
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте , някой от вас сблъсквал ли се е с диагнозата Сагитална синостоза и ако е имате ли мнение за доц Кирил Георгиев , Михайл Захаринов и Николай Габровски?

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 17:11 от Moderator1

# 1
  • София
Георгиев и Захаринов не оперират вече. В Иван Рилски се оперира с 2 операции тази краниостеноза през 1-2 седмици май бяха. Но не ги препоръчвам, нямат кадрите за бебета и наблюденията ми върху резултата на едно дете с такава краниостеноза не са много положителни. Вижте Герганов. Той я оправя с една операция в Пирогов. И ако има усложнения след операцията от Иван Рилски препращат към Пирогов и без това. Вижте и Овнарски, завеждащ детската неврохирургия в Пирогов за мнение. Захаринов препраща към Цеков в Токуда.

# 2
Аз съм със сагистална синостоза, но не съм оперирана. Детето ми беше оперирано от Кирил Георгиев и Бусарски. От кога не оперира Кирил Георгиев?

# 3
Георгиев и Захаринов не оперират вече. В Иван Рилски се оперира с 2 операции тази краниостеноза през 1-2 седмици май бяха. Но не ги препоръчвам, нямат кадрите за бебета и наблюденията ми върху резултата на едно дете с такава краниостеноза не са много положителни. Вижте Герганов. Той я оправя с една операция в Пирогов. И ако има усложнения след операцията от Иван Рилски препращат към Пирогов и без това. Вижте и Овнарски, завеждащ детската неврохирургия в Пирогов за мнение. Захаринов препраща към Цеков в Токуда.

Захаринов мен ме прати при Габровски,който в момента е завеждащ детското отделение в Пирогов,преди него доколкото разбрах на тази длъжност е бил Захаринов.

# 4
  • София
Аз съм със сагистална синостоза, но не съм оперирана. Детето ми беше оперирано от Кирил Георгиев и Бусарски. От кога не оперира Кирил Георгиев?
Миналата година ни оперираха. Хирурга беше Бусарски, но под надзора на Георгиев. След това имахме усложнение и ни прехвърлиха в Пирогов. Там го прегледал Брусарски. Превръзката ни махна пак той. Герогиев мисля е вече само консултант. Заради това казвам, че не оперира вече. А и си е на възраст видимо човекът.

Захаринов мен ме прати при Габровски,който в момента е завеждащ детското отделение в Пирогов,преди него доколкото разбрах на тази длъжност е бил Захаринов.

Габровски е началник на клиниката по неврохирургия. Овнарски е на отделението по детска неврохирургия. Така си мисля. Само той се въртеше в отделението. И на сайта на Пирогов само той е посочен в детското отделение. И сестрите в отделението казваха, че Овнарски е на мястото на Захаринов.

# 5
Моето дете е оперирано преди 5+ години. Спомням си, че Захаринов беше в комисията, която дава одобрение за отпускане на сумата за операцията.

# 6
  • София
Има фейсбук група за кранистеноза. Там може да потърсите допълнително информация. Макар че лекарите, които оперират, се броят на пръсти.

Общи условия

Активация на акаунт