Хайде на театър - 17

• 9 297
  • 233
  •   5
Отговори
# 150
  • Beyond the stars
Преди доста години сме го гледали в "Между два стола" - нямам неприятни асоциации, но явно не са звъннели телефони в залата. Bowtie Иначе засичайки го на телевизионен екран, не мисля, че имам особен интерес да го гледам на сцена.

# 151
  • Пловдив
Някой има ли отзиви за "Пиесата, която се обърка"? Гледа ми се нещо леко, неангажиращо и смешно. Ако някой я е гледал, моля, да сподели!

# 152
  • София
Геро съм го гледала единствено в "Зорба" в "Зад канала", но преди 3-4 години. Нямам спомен да е оставил неприятно впечатление с нещо, напротив. Хареса ми. Не знам дали ще се играе повече, обаче, защото някой трябва да поеме ролята на Васил Банов

# 153
  • София
Геро съм го гледала единствено в "Зорба" в "Зад канала", но преди 3-4 години. Нямам спомен да е оставил неприятно впечатление с нещо, напротив. Хареса ми. Не знам дали ще се играе повече, обаче, защото някой трябва да поеме ролята на Васил Банов

В събота се играе. Не съм го гледала, не съм много запозната, ама май Банов не е участвал в последните години там. Може би още преди време са го сменили.

# 154
Геро като Зорба ми звучи абсурдно.

Тази седмица с кратък престой успях да организирам две театрални вечери и първата е днес. Много ми се иска да гледам Моята вечер, твоята нощ в Младежкия, но в събота май ще ми е трудно.
Иначе открих културния сезон с Алегрия на Цирк дьо Солей. Толкова вълнуващо и зрелищно, че взех билети и за октомври.

# 155
Иначе открих културния сезон с Алегрия на Цирк дьо Солей. Толкова вълнуващо и зрелищно, че взех билети и за октомври.
[/quote]

Къде сте били на цирка? Аз в Евентим виждам за догодина? За същото шоу ли става дума?

# 156
Hrisi, за друго шоу извън Бг. Догодина видях, че в Бг ще е спектакълът Ово, но той е различен.

# 157
Hrisi, за друго шоу извън Бг. Догодина видях, че в Бг ще е спектакълът Ово, но той е различен.

Ясно, благодаря. А Ово хубав ли е? Предполагам, че Цирк дьо Солей няма слаб спектакъл, но все пак, ако може да обясните. 🤗

# 158
Hrisi, Ово не съм гледала и съм скептична за него. Тематиката му за света на насекомите въобще не ми е интересна и ми се струва по-детски.
Алегрия е дългогодишен спектакъл и по традиция е с впечатляващи костюми и акробатика, която спира дъха. Саундракът им е Грами номиниран, а хореографията е изключително красива.
Незабравимо изживяване с две думи.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 09:24 от Аня

# 159
Народният, току-що. Как не им е неудобно? 40 минути преди началото? Не, не ми казвайте, че са разбрали преди 2 минути. И да минат един чек за езикова грамотност, че е срамота за първата ни сцена… но не мисля, че гонят стандарти в това отношение. ПР-ът им е недопустимо слаб във всяко едно отношение.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 00:52 от PoshSpice

# 160
Да си кажа и аз за Геро - според мен е завистлив и има проблеми със самочувствието. Няма да забравя как веднъж направи леко жлъчна забележка, когато излезе да се поклони Калин Врачански и естествено обра най-много аплодисменти по ред причини Wink.

# 161
Някой има ли отзиви за "Пиесата, която се обърка"? Гледа ми се нещо леко, неангажиращо и смешно. Ако някой я е гледал, моля, да сподели!

Аз я гледах, не беше нещо особено. Актьорите бяха добри, но Асен Блатечки като режисьор е плачевно зле. Лошо реализиране на идеите. Не бих я препоръчала.

# 162
  • София
Да си кажа и аз за Геро - според мен е завистлив и има проблеми със самочувствието. Няма да забравя как веднъж направи леко жлъчна забележка, когато излезе да се поклони Калин Врачански и естествено обра най-много аплодисменти по ред причини Wink.
И към Мечките тогава Вергов, Карамазов и Бахаров се беше изказал саркастично.

С Аня се засякохме днес на "Едни момичета" в Народния. Не ми хареса особено на мен. Бих му дала максимум 3/5, на 2, 3 места да съм се засмяла максимум. Едни тегави разговори имаше, особено в началото. Мисля, че основно текстът не ми хареса, актьорите си бяха ок.
Да не говорим, че се опитаха да ни убият от жега, направо си мислех, че ще колабирам на моменти. 🙄

# 163
  • Галифрей
И аз бях “ Едни момичета” ( отново) на мен ми беше супер не ми беше жега,  добре си ми беше, но да на Иван Юруков му беше жега горкият. Виждах идеално бях на първият ред.
На пиесата много си ми хареса и всички играеха супер, ако не ми харесваше нямаше да я гледам за втори път

# 164
  • софия
Ха, и ние бяхме днес на "Едни момичета". Хареса ми, без да съм възхитена или разтърсена, което отново не попречи на публиката да скокне на крака след края и да ръкопляска по време на представлението все едно гледа цирков номер. Най-слаба беше Стефания Колева. Иван Юруков е добър.
Не знам какъв ремонт правиха на залата, но през цялото време се чуваше скърцане на столовете и нямаше никаква вентилация, да не говорим за климатик. Това допълнително допринесе към нетърпението ми за край на постановката.

Общи условия

Активация на акаунт