Хайде на театър - 17

• 11 183
  • 274
  •   5
Отговори
# 240
  • София
Здравейте! В темата бяха писали за филма на Иво Димчев "В ада с Иво". Имам 2 билета за прожекцията тази вечер от 20:00 в кино Одеон, но за съжаление няма да мога да отида. Ако някой се интересува може да ми пише и ще му ги изпратя.

# 241
Чакам с нетърпение отзив за " Слон в стаята", чиято премиера беше снощи:).

# 242
  • Beyond the stars
Чакам с нетърпение отзив за " Слон в стаята", чиято премиера беше снощи:).

Ха, тъкмо влязох да напиша същото, след прочетен положителен отзив из мрежата. Blush

# 243
  • Майничка
Ще помоля за отзив за "Формата на нещата", ако някой го е гледал.

# 244
  • София
Трябваше днес да съм на "Обир", но поканиха детето на р.д и ми се размина. Моята приятелка каза, че никак, никак не и е харесало и въобще да не съжалявам, че съм го пропуснала.

# 245
Ще помоля за отзив за "Формата на нещата", ако някой го е гледал.
Аз съм го гледала, на Варненския театър е. Къде го дават в момента?
Камерен спектакъл е.

# 246
  • Майничка
Поканиха ни, ще има постановка в Пловдив, но не мисля, че е на Варненския театър. Гледала съм филма и се чудя дали е подходяща за 14-15г.

# 247
Трябваше днес да съм на "Обир", но поканиха детето на р.д и ми се размина. Моята приятелка каза, че никак, никак не и е харесало и въобще да не съжалявам, че съм го пропуснала.

Не е лошо представлението. Не е нещо УАУ, но е лека и приятна комедия за разпускане. 😊

# 248
  • Beyond the stars
"Хеда Габлер" беше доста интересено преживяване. Изключително много ми хареса начина на поставяне - екраните, усещането за "театър в театъра" , така добре пресъздаващи точно забързаността и злободневието.
Радина Кърджилова беше изключителна. Толкова нейна роля, толкова дълбоко в образа, че на нейния фон всички други се губеха като игра.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 08:19 от Вълшебство

# 249
  • София

Не е лошо представлението. Не е нещо УАУ, но е лека и приятна комедия за разпускане. 😊

Не знам,  много възмутена беше. Satisfied Но все пак не съм го гледала, не мога да кажа. Simple Smile

# 250
Хеда Габлер много ми хареса, Радина в ролята също.
В Медея също е много силен образ, Разходките с Гогол също.

Утре съм на Камбаната

# 251
И аз бях на Хеда. Харесаха ми всички освен Радина. Тематиката определено не е моето, НО режисьорското решение за външните камери и многото образи наведнъж е 🔝

# 252
Радина е прекрасна като Хеда Габлер. Осъвременяването на сюжета е добро. Включването на кино и представяне на случващото се "отвън" е интересен подход. Хареса ми, препоръчвам.   

# 253
  • София
Откривам сезона тази седмица с две премиери:

- КОД ЖЪЛТО - 2 октомври - на сцената на Артвент / УАСГ - с Екатерина Лазаревска, Весела Бабинова, Анелия Луцинова, Аня Пенчева. Тъй като разполагам с вътрешна информация, очакванията ми са наистина високи. Нямам търпение. https://artvent.bg/event/kod-zielto

- ТРИМА КРАЛЕ - 3 октомври - театър Сълза и смях, Камерна сцена на Славянска беседа - моноспектакъл на Явор Бахаров, който отдавна очаквам. И за него нямам търпение. https://www.salzaismyah.bg/site/selector/2509

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 12:02 от Янита

# 254
И аз бях на Хеда. Харесаха ми всички освен Радина. Тематиката определено не е моето, НО режисьорското решение за външните камери и многото образи наведнъж е 🔝
Хора с тези положителни отзиви за Хеда ме убедихте да отидя да я гледам и аз.  Май ще закупувам билети за тази постяновка . След " Прецакани " ми се гледа нещо малко по сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт