Хайде на театър - 17

• 11 461
  • 278
  •   1
Отговори
# 270
  • софия
Много лесно може да бъде преценено през профила и просто търсене дали са измамници или не. Не всички са такива.
А Револют е официално и сигурно средства за плащане. И в него няма нищо измамно.

# 271
  • Галифрей
Не съм казвала,че сте измамник. Само казвам какъв им номера и  използват преводач и редовният им номер и  не пращат билети. Това се опитвам да кажа. Виждала съм такива чатове даже и на мен са писали и ги блокирам.

# 272

НЕ важи за Гетсби, Необвързани и нещо детско.. във фейсбук е като ивент

# 273
Задава се премиера в МГТ, макар че Стоян Радев никак не го харесвам като режисьор, но актьорския състав не е лош.  

# 274
  • София
Много се смея днес на това:

и на това:

# 275
Много се смея днес на това:

и на това:

Предизвикаха времето с тази постановка . 😅😅😅 Мисля да я видя някой ден .

# 276
За Младежкия театър:

# 277
  • Майничка
Точно за това.
Еротичната част се изразяваше в едни развяни чаршафи и в страстоубийствения слип на главния герой, преживяваше се.
Не беше най-силната постановка, която съм гледала, но предвид това, че беше в едно вехто читалище с доста амортизирана сцена и зала, актьорите, които си бяха и сценични работници, се справиха добре. На хлапетата им хареса, нямаше мрънкане, че са се прецакали, като са се помъкнали на кънда в дивия в най-гадното време.

# 278
Вчера вечерта "Хамлет" в Българска армия, останахме много доволни всички! А бяхме шарена компания възрастово (баба, родители и тийнове). 
Пълна зала, много младежи.

Сега се ослушвам за "Евгений Онегин", ако се появи някъде из софийските театри..

Общи условия

Активация на акаунт