Хайде на театър - 17

• 8 912
  • 229
  •   1
Отговори
# 225
  • Галифрей
Бях на Ножица-трепач и тъкмо се отчаях, че ще е непоносимо тъпо, но ситуацията се разчупи. Не помня друга постановка, в която да има чак такава интеракция със зрителите. Едното лице със сигурност беше подставено, но двама други, които излязоха на сцената – не бяха. Публиката беше много, много активна. Получи се много, много добре.
Алена Вергова ме изненада приятно. Ненчо Илчев – също.
На мен ми е списъка ❤

# 226
  • София
Понеже както писах на 02.10 няма да се възползвам от новото предложение на ТБА, а ще си взема парите, ми писаха, че това може да се случи само на място в касата до 30.10.2025 г. Може и на друг да му е полезно това инфо.

# 227
И аз идвам от Ножица - трепач и аз съм приятно впечатлена от Алена. От всички актьори, всъщност. И аз първите 20-тина минути се чудех дали ще си струва, после ми стана забавно.
Бих гледала отново, но с различен край от днешния.

Аня, възрастната дама ли беше подставено лице? Simple Smile

П.п. Алена на екран ми изглежда доста грубовата (на външен вид), на сцена има по-женствено излъчване.

# 228
  • София
... Ако някой е гледал "Контрабасът", моля за мнение. ..
Аз много харесах Контрабасът, Валентин Ганев според мен е един от най-добрите актьори на Народния. Особена е пиесата, Патрик Зюскинд е автор, който не допада на всеки, но Ганев изпълнява ролята перфектно, много нюанси има в нея.

# 229
McKitty, да. Въпросната беше през седалка от нас и беше в залата още преди да влезем. След като слезе от сцената, седна да пие вода на мястото си и после си тръгна.
Мъжът пък на тръгване във фоайето беше точно пред мен и ми се искаше много да го похваля, но пък беше с жена и не беше уместно. За него нямам подозрения. Пепа обаче 100% е техен човек.

Общи условия

Активация на акаунт