Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е натоварването по немски език в 8-ми и 9-ти клас в СМГ?
Какви възможности за хранене има за учениците в СМГ?
Какво е нивото на изучаване на английски език след 7 клас в паралелки с английски? Изучава ли се втори език в 9 клас?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е натоварването по немски език в 8-ми и 9-ти клас в СМГ?
В 9-ти клас натоварването по немски език в СМГ включва четири часа седмично. Освен това има немска школа, която е по желание и се подготвят за ниво B2, за което държат изпит към Гьоте Институт в края на 9-ти клас. Изпитът е само за тренировка и не се признава никъде. Натоварването в 8-ми клас по немски език в СМГ е подобно на натоварването в 9-ти клас по всички предмети. Учениците имат много учебници, работни листове и помагала за попълване, като понякога остават до късно с обширните домашни по немски език. Натоварването в 9-ти клас по немски език в СМГ може да бъде голямо, особено за ученици, които са пропуснали тези часове през 7-ми клас. Въпреки това учениците обикновено се справят с натоварване, но могат да срещнат предизвикателства, особено в разказвателните предмети.
-
Какви възможности за хранене има за учениците в СМГ?
-
Какво е нивото на изучаване на английски език след 7 клас в паралелки с английски? Изучава ли се втори език в 9 клас?
-
Какви са мненията за учителите и натоварването в СМГ и ТУЕС?
-
Какви са мненията за онлайн обучението в СМГ?