Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 5

  • 106 520
  • 753
  •   1
Отговори
# 750
  • Мнения: 99
не съществува значи вероятност Тодорова да бъде заместена от някой достоен за мястото..така ли ?може пък децата да са късметлии и Стоянов да сложи някой още по можещ..
Не съществува. Новият може много да може да решава задачи, но връзката учител-ученик е сложна, изгражда се дълго време на база взаимно доверие. Особено е трудно когато децата са на 17 и насилствено им е отнет любимия учител и им е наложен друг.
Интелигентни хора сте , а от емоция си загубихте разсъдъка.
Други се възползваха. В момента сте само пешка в играта. 
От други зависи - жертва или царица.


И малкото камъче обръща каруцата, а интелигентността понякога пречи.
Затова нещата отиват на разкриване на цялата гола истина, колкото и грозна да е тя.

Заместник в 11 клас?!? О ДА, децата ще са щастливи да е някой друг на мястото на жената , която ги “отгледа“ в СМГ до тук, ще го посрещнат с цветя на 15 септември и ще завишат успеваемостта си в годината след това и той предполагам ще се чувства много комфортно да е в тази си роля, особено ако е и по-умен.

Състезанието, едно от многото мина и замина, уволнението обаче ще ощетява нашите деца сега и за 2 години напред, кой ще бъде уволнен за тяхното ощетяване????

# 751
  • Мнения: 542
Забележете - никой не е изгоднил Никола, а просто не му бяха осигурили да се състезава сам със себе си, а му създадоха конкуренция. И после вече стана съвсем кочина - след предаването на Ахчиева Хартарски беше налетял на бой на  Никола, имаше големи разправии, климатът в отбора беше скапан и съвсем нормално и на самата МОМ Хратарски не се представи добре.

Конкуренция имаше и преди тези техни действия. Или ти смяташ за такава само тази от определен випуск и училище?

...В резултат пак се създаде кофти климат и от тва се възползва Сава Гроздев, като публикува една статия, в която атакува децата, общо взето изкарвайки избрания отбор некадърници. Няма нужда да казвам, че след това нещата станаха пак като в предишния случай - кофти представяне. От тогава СГ ми е пресона нон грата и на мен - каквато и да им е личната война, той първи си позволи пряко да атакува деца, за да получи някакво предимство в своята си война.

Може ли линк към статията? Чела съм негова критика към подготовката в БАН на участниците, но не и нападения от подобно естество.

И сега е същото - Сава Гроздев предложи машинното преброяване за да гушне повече пари, това е ясно и на слепите. После се оказа, че то не е удачно - изхвърля от играта много деца, защото са излезли извън кръгчетата, и се налага повторно ръчно броене, което много забави резултатите. Т.е. нещата бяха за пари, не за доброто на децата. СМБ пък беше против машинното броене и се скараха. И отново СГ, в неговия си стил, решава да воюва като използва децата за инструмент. Ясно, че не ми стана по-симпатичен. А ти защо си толкова влюбена в него и го защитаваш така самоотвержено не разбирам newsm78

Ами... войната е за пари. За съжаление и другата страна използва деца и родители като инструмент. Не защитавам никого, опитвам се да се придържам към фактите, които са ми известни. Няма бели и черни, всички са сиви. За мен никой не е "персона нон грата", поради което, мисля, че успявам да съм обективна.

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 12:46 от math_mother

# 752
  • Мнения: 14
Директора на училището преценява с кого може и с кого не може да работи.

Знаете ли колко медалиста е подготвил Сава Гроздев, и колко СМБ.
Едните са доказали че работят за реномето и развитие на математиката в България3- доказано е.
Другия- заместник ректор на частния университет по застраховане (някой чувал ли го е - чувал ли какво е направил) е назначен от екипа на кунева да руши. Този човек сътвори огромни скандали във всички математически състезания през годините. Учудвам се защо новия министър го държи- явно е продължение на кунева.
Г-жа Тодорова, се изправи срещу всички доказани математици и застана с СГ в рушенето. Тази дама няма място сред математиците вече - да отива в университета по застраховане. Тя се конфронтира не само срещу СМГ, а и 125 СОУ, МГ Русе, МГ Бургас, МГ Варна.....
Това е бил нейния избор. няма място вече в СМГ

Да се маха прав и път


# 753

Общи условия

Активация на акаунт