Експертите на isleep отговарят на въпроси за детския сън. Попитай ни!

• 5 339
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Първия ми въпрос е: Как се процедира с дълбокото почистване на матрака? Какво почистване препоръчвате за деца, които имат алергия към прах, дори този задъжащ се в матрака с времето?
Другия ми въпрос е зададен по-горе: дали е подходящ за 15 годишни с ръст 173 см? Все още младеж но не точно такъв на ръст

# 91
Каква възглавница е най-подходяща за сън- ниска или висока? Каква трябва да бъде плътността?

# 92
През какъв период е препоръчително да се сменя детския матрак с нов?

# 93
Аз купих 2 възглавници от Jysk, мисля че са по-твърди като цяло, но не съм доволна. Къде другаде бихте ме посъветвали да разгледам?

# 94
Аз купих 2 възглавници от Jysk, мисля че са по-твърди като цяло, но не съм доволна. Къде другаде бихте ме посъветвали да разгледам?

Здравейте, комфортът е много индивидуално усещане, зависи от позицията на сън, особености на тялото и индивидуални предпочитания.
Може да разгледате възглавниците isleep тук: isleep.bg/pillows.

1. Ако търсите анатомична форма и стабилна опора за врата, вижте Vitalyty.
2. Ако държите на терморегулация и свеж комфорт през нощта, препоръчвам възглавниците от моята колекция - Athletic и Olympia.
3. Ако искате универсален комфорт за всяка позиция на сън, погледнете MemoGel или Maxima.
4. Ако предпочитате по-ниска възглавница и обгръщаща подкрепа, вижте CoolComfort.

Ивет Лалова, Изпълнителен директор „Сън“

# 95
По колко време е препоръчително да трае детският сън следобед и има ли вариация в препоръчителните часове сън спрямо възрастта? В каква възраст вече може да се пропуска?

# 96
Колко трябва да е твърд матрака и какъв тип да е възглавницата?

# 97
Нашият 15 - годишен тийнейджър е 183см, 57кг Simple Smile
Какъв матрак и възглавница бихте препоръчали?

# 98
Как да помогна на детето да изгради стабилен режим на сън, когато има различни часове за училище, тренировки и извънкласни занимания?

# 99
  • някъде
През какъв период от време е хубаво да се сменя матрака и как може да го почистваме( освен с професионални машини)?

# 100
  • Банско
Каква височина е най-подходящо да е детския матрак?

# 101
Здравейте, за деца 4-6 години, какъв матрак е удачен вариант?
Също така как и с какво да почиствам матраците?

# 102
  • София
Каква е препоръчителната твърдост на матрака, що се касае до детски такива?

# 103
Каква е препоръчителната твърдост на матрака за дете на 6г?

# 104
Децата ми обичат да скачат по леглата. Увреждат ли ги много по този начин? Ако матракът се намокри/през нощта/ как ефективно да го почистим и как да проверим дали са се завъдили бактерии/акари?

Общи условия

Активация на акаунт