Предстои ми хистероскопия- да поговорим Тема 6

• 3 312
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
Препоръчаите ми моля добри специалисти за хистероскопия тук в България.

# 46
Здравейте,
Някой да има актуална цена за хистероскопия в Тутракан?
С учудване установих , че в Плевен е 1700, а в Токуда 1000.
От отзивите, да доволни и от Токуда и от Плевен и от Тутракан.
Тутракан ми е най- близо и ако не се чака за ред, там ще избера, само че в сайта не успях да намеря актуална цена.
Благодаря!

# 47
Здравейте пак,
Знаете ли колко дни след хистероскопията е нормално да дойде цикъла? На мен ми дойде 19дни след процедурата. Нормално ли е?

# 48
  • Sofia
Зависи на кой ден от цикъла е правена самата хистероскопия. На мен ми беше правена на 6 ден от цикъла и ми дойде 20 дена по-късно, та подрани с 2-3 дена от очакваното. На скоро имах преглед и дискусия на резултатите от хистологията. Споменах й на докторката, каза че е нормално. Не се притеснявайте. И зацапване имах 3-4 дена преди да ми дойде реално.

# 49
На 4ти ден от започване на цикъла е направена. Предишния също ми дойде на 21ден. Т.е. пак беше кратък. Да притеснена съм, благодаря ви за думите. Също така имах зацапване през цялото време след процедурата и може би това ме напрегна също.

# 50
  • Sofia
На 4ти ден от започване на цикъла е направена. Предишния също ми дойде на 21ден. Т.е. пак беше кратък. Да притеснена съм, благодаря ви за думите. Също така имах зацапване през цялото време след процедурата и може би това ме напрегна също.

Ами аз й споменах понеже зацапване попринцип имам, но е половин - 1 ден преди да тръгне нормално. Сега продължи 3-4 дена преди да тръгне. Каза, че е нормално. Имах и около 5 дена зацапване след процедурата. Та от тези 20 чисти дена около половината си бяха зацапване след процедурата и преди следващ цикъл. Ако имате притеснение потърсете доктора, който е правил процедурата  в понеделник. Като цяло не мисля, че е нещо тревожно по-ранното идване. Както казах и зацапване имах, и по-рано дойде при мене.

# 51
Аз звъннах в четвъртък на доктора, когато се засили въпросното зацапване и той каза, че не мисли, че има нещо притеснително. През седмицата ако може ще се видя с него. Тогава обаче не беше започнало да тече толкова, като цикъл. Истината е, че аз по-скоро очаквах да закъснее, защото така четох. Така както описвате, че е при вас звучи много сходно с мен и наистина се поуспокоих, за което ви благодаря!

Ами аз й споменах понеже зацапване попринцип имам, но е половин - 1 ден преди да тръгне нормално. Сега продължи 3-4 дена преди да тръгне. Каза, че е нормално. Имах и около 5 дена зацапване след процедурата. Та от тези 20 чисти дена около половината си бяха зацапване след процедурата и преди следващ цикъл. Ако имате притеснение потърсете доктора, който е правил процедурата  в понеделник. Като цяло не мисля, че е нещо тревожно по-ранното идване. Както казах и зацапване имах, и по-рано дойде при мене.

# 52
Здравейте, дами, имам малко по специфично питане свързано с хистероскопията. Има ли някоя, с еднорога матка, която да е минала през оперативна такава за корекция на формата?

# 53
Здравейте, моля за отзиви за д- р Атанас Александров за правена хистероскопия в Плевен. Говорих с него за такава, която ще е коригираща, заради срастване, което имам и той препоръча по-добре в Плевен- болница Сърце и мозък-  с упойка, за да огледа и изпипа добре всичко. Актуалната цена е 500лв и се спи 1 нощ в болницата.
Благодаря!

# 54
Някой правил ли е скоро хистероскопия в Токуда? При кой лекар и каква цена?

Здравейте,
На 06.10.2025 г. в болница „Токуда“ ми беше извършена процедурата от д-р Петя Кючукова.
Сумата, която заплатих за един ден престой, е 1025,81 лв., плюс такса обслужване – 127,13 лв.
Ники, а за резултата от хистология плаща ли се допълнително и как точно се взема? На мен ми казаха да звънна в отделението след 14 дни. Но по телефон ли ти казват, как точно?

# 55
Някой правил ли е скоро хистероскопия в Токуда? При кой лекар и каква цена?

Здравейте,
На 06.10.2025 г. в болница „Токуда“ ми беше извършена процедурата от д-р Петя Кючукова.
Сумата, която заплатих за един ден престой, е 1025,81 лв., плюс такса обслужване – 127,13 лв.
Ники, а за резултата от хистология плаща ли се допълнително и как точно се взема? На мен ми казаха да звънна в отделението след 14 дни. Но по телефон ли ти казват, как точно?

По принцип ми казаха, че резултатите се бавят до 3 седмици. Моят излезе тази седмица, в понеделник. По телефона, когато се обадите в отделението, ще ви кажат само дали е готов, но не и какъв е — това можете да обсъдите по-късно с лекаря, извършил процедурата. Аз, разбира се, нямах търпение и се свързах с докторката веднага — тя ми каза резултата по телефона. Не се заплаща нищо допълнително за хистологията, освен това, което вече описах.

# 56
Niki, благодаря отново! Значи точно на 14 ден Ви е излязъл.резултатът

# 57
Niki, благодаря отново! Значи точно на 14 ден Ви е излязъл.резултатът

Няма за какво! Simple Smile Да, даже и сестрите в отделението се учудиха доста, защото явно обичайно закъсняват. Доколкото разбрах, зависи от кой доктор е взет материалът. Успех с резултата!

# 58
https://www.facebook.com/share/16aqK8wGHK/
Без да искам съм избрала май наистина добър лекар в хистероскопиите. След 2 седмици като мине моята, ще споделя и реално мнение от първо лице.

# 59
В крайна сметка се спрях на Вита за предстоящата хистероскопия - понеже ще ползвам платен пакет с един ден престой имам ли право на болничен след това как се издава ? Само за самия ден ли издават ?

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 16:22 от Звездица небесна

Общи условия

Активация на акаунт